Сайтове за запознанства

• 134 870
  • 622
  •   1
Отговори
# 240
Когато съм започвала разговор (било то в Тиндър, по форуми или други платформи), винаги е било интересно, персонално и базирано на това, което ми е направило впечатление. Имало е бол варианти за отговор, тоест изиграла съм моята част от тангото елегантно. Просто очаквам същото.
Евтин опит за провокация.

# 241
  • Пловдив
Скрит текст:
Когато съм започвала разговор (било то в Тиндър, по форуми или други платформи), винаги е било интересно, персонално и базирано на това, което ми е направило впечатление. Имало е бол варианти за отговор, тоест изиграла съм моята част от тангото елегантно. Просто очаквам същото.
Евтин опит за провокация.
Явно си от малкото жени, които умеят да водят разговор в страниците и приложенията за запознанства, без да чакат наготово мъжът изцяло да "тегли" разговора. Simple Smile И нещо ключово - за целта човек трябва да е там с цел запознанства, а не поради други причини! На предишната страница бях изредил основните причини, поради които много жени там киснат и те изобщо не са с цел запознанство.

# 242
  • там, където ми харесва
Като сме в темата "Сайтове за запознанства", знаете ли , че в фейсбук има приложение мисля, че е ново за запознанства. Излязло е на една моя приятелка и тя се е регистрирала. Аз не мога да го намеря в моя фейсбук. Днес даже ми го показа. Същото е като сайтовете за запознанства с профилна снимка.

# 243
  • Пловдив
На мен ми изскочи днес във FB през телефона и проверих за какво става дума. Искат задължително да включиш местоположението си и да си заснемеш снимка с камерата. Леко на шпионаж ми прилича (не, че отдавна не знаят как изглеждам и са ме проследили къде живея, но все пак...).

# 244
На мен ми изскочи днес във FB през телефона и проверих за какво става дума. Искат задължително да включиш местоположението си и да си заснемеш снимка с камерата. Леко на шпионаж ми прилича (не, че отдавна не знаят как изглеждам и са ме проследили къде живея, но все пак...).

Е как местоположение, то това не е много безопасно. Може би просто са тагнеш град..Thinking

# 245
  • Пловдив
Скрит текст:

Е как местоположение, то това не е много безопасно. Може би просто са тагнеш град..Thinking
Нямаше такава възможност. Можеше или да включиш местоположението и да продължиш с регистрацията, или да откажеш и да те върне назад. Пишеше, че това го правят с цел сигурност и за уверение, че зад всеки профил стоял истински човек...

Някои други приложения, с цел сигурност, предлагат (но не задължително) да си заснемеш снимка и да включиш местонахождението си с GPS, но всичко е по желание и ако го сториш, на профила ти стои надпис "Проверен профил" или "Сигурен профил".

# 246
А така, да си дойдем на думата.
Никакви локации, GPS-и  и "проследявания".
Самият факт, че ни го изискват, за да си "част" от "зомбирането", мерси.

И това не е нищо, тепърва предстоят други простотии и покрай 5G.
Също следващите лични карти от "ново поколение" сигурно ще са с чипове.

# 247
  • Пловдив
Да, но го обличат в завоелирани оправдания като "Това е за твоята сигурност".

# 248
Повечето такива сайтове са направени на принципа, ако пишеш от мъжки профил да трябва да си платиш премиум, за да може това, което пишеш да достигне до дадения женски профил и тн.

# 249
Интересен диалог се е заформил тези дни Simple Smile)) Бамбина е права за себе си - попълнила си е адекватно профила и така наистина има как първата реплика да е по-различна от здр. Simple Smile По отношение на приложението в "Сурат-тефтера" - иска включване на местоположение, САМО при регистрация. Аз също не харесвам да го включвам, но за 5 мин. може.
Жребче - прав си и ти - явно и аз попадам на подобни като теб... Не сме имали късмета да попаднем на Бамбина Simple Smile

# 250
  • Пловдив
И преди сме го писали, че повечето жени в страниците и приложенията за запознанства не попълват никакъв текст и разчитат единствено на снимките си да привлекат интереса на мъжете. А ако все пак някоя жена напише нещо, то 9 от 10 такива цитират някоя изтъркана "мъдрост" или пишат безсмислици от рода на "I'm cute. But crazy. But cute." или "Досега не съм работила през живота си и мъжете са ме издържали. Свиквай с това!". Sweat Smile И няколко пъти съм чел бисери от рода на "Ако нямаш дълга брада и татуировки - у лево!". Лошо няма - всеки търси това, което желае и счита за правилно. Simple Smile

# 251
E, хайде сега... твоите текстове с "Не харесвам нагли/арогантни жени" щот па са мноо 'убави.
(И полезни, разбира се - наглите жени знаят, че са такива и ще се оттеглят послушно.)

И докато с мацето можеш да завъртиш лаф-мухабета с нещо от сорта на "Защо да си crazy, коя е последната дивотия, която свърши", то на "Не харесвам нагли/арогантни жени" няма какво много да кажеш, така че на практика нито върши цел, нито осигурява тема на разговор.
Тресчицата в чуждото, гредата в своето... и така нататък. Simple Smile

# 252
По трудния начин стигнах до извода, че не трябва да се пише Не харсвема такива и онакива мъже, защото точно те се припознават и започват едни заядливи съобщения и коментари. Все още не ги харесвам, но тихичко ги отсвирвам.

А и аз също не пиша на разни господа с разни НЕ-та в описанието, вместо ДА-та. В първия случай какво да го питаш: Пешо, защо те дразнят такива жени? И се започва едно плюене на тази и онази. А във втория може да се завърже една приятна дискусия, където се споделят впечатления и мнения.

# 253
Няма никакво значение какво пише в профила ми, никой не го чете.
Профилите ми са били и празни, и без снимка, и със снимка, и с ферман. Ферманът включва интересите ми, включва насочващи въпроси по актуални теми, включва и питане относно някой филм /книга/изпълнител. И в двата случая получавам купища здравей и нищо повече. Когато бях с фермана, около 3 (трима) души за 1 (един) месец се бяха излъгали да ми пишат нещо във връзка с интересите ми, което нещо се състоеше в това, че не са запознати с този автор. Ок, като махнем настрана колко малоумно е и че нормалната реакция всъщност е да ги питам защо ми губят времето, аз все пак реших на всичките да дам шанс. А какво харесваш, питам ги в опит да завържа разговор. И няма отговор.
Няма полза, няма и логична причина да си давам зор да попълвам профил и интереси - не им се обръща внимание. Затова и - първо, не попълвам нищо, освен задължителни полета като asl; второ - просто напуснах сайтовете. То хубаво секс, ама ако искам безмозъчен, грозен, дебел и неграмотен зеленчук с екзотичен цвят на кожата, ще си взема голямо зелено авокадо от следващата промоция на Лидл.

# 254
  • Fairbanks, Alaska
Аз винаги чета какво пише в профила си дадена потребителка. И въпреки това почти не ми отговаряха. Много по-вероятно е да ти отговорят на някоя небивалица или ако се усети предизвикана по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт