Също така, повечето страници и приложения за запознанства са скрили зад платения абонамент и възможността да сложиш по-точна цедка какви хора желаеш да ти бъдат показвани и какви не. Например, в Tinder, Badoo и някои други не можеш да избереш да ти бъдат показвани само профили с или без деца, необвързани, с определено тегло, желани граници на ръста, полова ориентация, употреба или не на цигари и алкохол и прочее. И на практика се получава така, че ако не плащаш прескъпите абонаменти, ти биват "изсипвани" десетки пъти повече профили с неподходящи за теб хора, което в крайна сметка ти губи времето. Аз затова и отдавна не заговарям жени (с редки изключения), а чакам да ми пишат на мен първо. Така влизам там набързо само след уведомление за получено съобщение, а през другото време си гледам живота и си върша моите си неща.

Естествено, в Тиндър трябва да се отмята надясно, ако искаш да се случи взаимно харесване, иначе ако не го правиш и само теб те харесват, няма да има никаква полза от профила ти.
Между другото, в Интернет едно голямо предимство е това, че много хора се държат по-освободено и без задръжки, което помага в определени случаи. Например, както и одеве бях споменал в по-горно мнение, понякога се случва жена да започне да употребява каруцарски език или да става крайно заядлива, без да е било употребено нещо такова по неин адрес. Някои просто са избухливи и груби в дъното на душата си и това отношение е подхранвано дълги години наред, а не се появява от нищото. Така показват истинското си ниво на развитие. Има го, разбира се, и този момент с писма от страна на много груби и обиждащи мъже, от които някои жени са се оплаквали. По културата на изразяване можеш да разбереш кой колко е годен.

Нека има малко тичане и на жените подир мъжете. Аз уравновесявам нещата. 

Помислете за това, преди да прехвърляте топката. Вие си мислите, че сте забавни, реалността е, че ние eyeroll-ваме, защото слушаме клишета. Тоест, не бъркайте скучни с отегчени