Сайтове за запознанства

• 137 381
  • 622
  •   1
Отговори
# 150
За жена по нормално да се крие. Ама честно казано на мъжки профил без снимка аз не бих обърнала внимание. Като прегледаш 200 профила, ти лично на такъв без снимка ли би се спрял? Че кой ги отваря да ги чете всичките, кой за какво се бори.

# 151
Кои от вас имат снимки в профилите си в страниците за запознанства, и кои не? И защо решихте да се покажете или скриете?

Аз имам поне десетина снимки - в близък план и в цял ръст, в различни ситуации, които хем дават изцяло реална представа за мен, хем и говорят за хобита, интереси и т.н.
Смятам за странно в сайт за запознанства да нямаш нито една снимка или да качиш някакви произволни пейзажи или "любимото ми" - маркови автомобили. Искам да си пиша с мъж, не с трансформър Simple Smile

Може и да има други аргументи зад решението да не покаже себе си, но винаги първата ми асоциация е, че крие нещо. Или не изглежда добре, или е обвързан, или е криминално проявен, варианти много - но никой от тях не ми вдъхва доверие. Разбира се, има и много такива, които слагат снимки само със слънчеви очила и в мнооого далечен план, за които важи почти същото; както и такива, които слагат фалшиви снимки, но това в повечето случаи си личи от километри, а и има лесен начин да се провери.

*Забравих да добавя и че не разбирам мъжката логика да се изтипосат голи до кръста или легнали в леглото на фона на мърляви чаршафчета.. На такива дори не си правя труда да прочета съобщенията.

# 152
  • Пловдив
За жена по нормално да се крие. Ама честно казано на мъжки профил без снимка аз не бих обърнала внимание. Като прегледаш 200 профила, ти лично на такъв без снимка ли би се спрял? Че кой ги отваря да ги чете всичките, кой за какво се бори.
Ако основният ти подбор на мъж се изразява в това дали има снимка, а не да се запиташ какво е написал в профила си и да се запознаеш с неговия начин на мислене и водене на разговор (и писмен, и устен), съвсем нормално е да попадаш и на множество такива сред тях, които впоследствие да не ти допаднат като обноски, ценностна система и умение да водят стойностен диалог.

От скромния ми опит съм установил, че повечето жени със снимки, с които съм се срещал, на живо са... майко мила... (често осезаемо по-възрастни и напълнели от снимките им, чрез които са целели да бъдат харесани). И обратното - при срещите ми с няколко жени без снимка и за чийто външен вид не съм подозирал до последния момент (някои са крили дори и ръст, тегло, години), съм оставал приятно изненадан в 100% от случаите. Някои се оказаха големи красавици.

# 153
Ако основният ти подбор на мъж се изразява в това дали има снимка, а не да се запиташ какво е написал в профила си и да се запознаеш с неговия начин на мислене и водене на разговор (и писмен, и устен), съвсем нормално е да попадаш и на множество такива сред тях, които впоследствие да не ти допаднат като обноски, ценностна система и умение да водят стойностен диалог.

От скромния ми опит съм установил, че повечето жени със снимки, с които съм се срещал, на живо са... майко мила... (често осезаемо по-възрастни и напълнели от снимките им, чрез които са целели да бъдат харесани). И обратното - при срещите ми с няколко жени без снимка и за чийто външен вид не съм подозирал до последния момент (някои са крили дори и ръст, тегло, години), съм оставал приятно изненадан в 100% от случаите. Някои се оказаха големи красавици.

Ако говорим за първоначално впечатление, преди да е започнал диалог, ще ти кажа, че в повечето мъжки профили (с може би 1% изключение) НЕ фигурира никакво описание. Вместо него се мъдрят фрази от рода на: "незнам*, другите да кажат", "не обичам да се описвам", "питай и ще разбереш" или някакъв мъдър цитат от текст на песен. Laughing
*правописа е запазен

Кхм, кхм!
Да напомня ли, че първият сгоден жених е бил оня красивия, с кинтите, или няма нужда Sunglasses
Галинор, не винаги Simple Smile
Много често са ги давали просто, за да ги пласират, понеже са били в тежест - едно гърло по-малко за изхранване. Особено като минат 20г. - пази Боже да не остане стара мома! *пу-пу*

# 154
  • Пловдив
Скрит текст:

Жребче, отговорих конкретно на въпроса ти за снимките, откъде ти хрумна, че това ми е основен или единствен критерий?
Ако говорим за първоначално впечатление, преди да е започнал диалог, ще ти кажа, че в повечето мъжки профили (с може би 1% изключение) НЕ фигурира никакво описание. Вместо него се мъдрят фрази от рода на: "незнам*, другите да кажат", "не обичам да се описвам", "питай и ще разбереш" или някакъв мъдър цитат от текст на песен. Laughing
*правописа е запазен

Кхм, кхм!
Да напомня ли, че първият сгоден жених е бил оня красивия, с кинтите, или няма нужда Sunglasses
Галинор, не винаги Simple Smile
Много често са ги давали просто, за да ги пласират, понеже са били в тежест - едно гърло по-малко за изхранване. Особено като минат 20г. - пази Боже да не остане стара мома! *пу-пу*
Цитирал съм друга участничка в разискването, а не теб. Smiley Аз ти сложих и палче на предишното мнение, защото ми хареса как си го описала и съм съгласен с голяма част от него.

Относно мъжките профили, преглеждал съм редица такива из Елмаз и поне 20% от тях са едновременно със снимка на нормално изглеждащ мъж (без свалячи, идиоти, голи до кръста и т.н.) и нормално описание в тях.

# 155
Всеки случай не са ги давали на първия смотаняк, дето подскача колко са тъпи жените.

# 156

. За красива жена е нормално да не слага, за красив мъж не е. На красива жена ще пишат 20 човека в минута, затова не слага снимки. Има и красиви жени със снимки, не чакай да отговарят на всеки. Няма кал да ти го обясня. Аз не виждам причина красив мъж да се крие, имайки предвид, че масово търсят само секс. Аз не съм попадала на умопомрачаващ със скрита снимка. Виж лъжливи снимки пт младини и с по-малко килограми също. Виж само кал визията на жените коментираш, а чакаш накоя за възвишвни изказвания да те хареса. Защо не каза, някоя дебелана каква пезия е чела, за какви каузи се бори и тн. Плитък си, ама не се усещаш.

# 157
  • Пловдив
Скрит текст:

. За красива жена е нормално да не слага, за красив мъж не е. На красива жена ще пишат 20 човека в минута, затова не слага снимки. Има и красиви жени със снимки, не чакай да отговарят на всеки. Няма кал да ти го обясня. Аз не виждам причина красив мъж да се крие, имайки предвид, че масово търсят само секс. Аз не съм попадала на умопомрачаващ със скрита снимка. Виж лъжливи снимки пт младини и с по-малко килограми също. Виж само кал визията на жените коментираш, а чакаш накоя за възвишвни изказвания да те хареса. Защо не каза, някоя дебелана каква пезия е чела, за какви каузи се бори и тн. Плитък си, ама не се усещаш.
Забавното е, че секунди преди твоето мнение написах следното, което красноречиво опровергава всичките ти опити да се целиш там, където не успя да улучиш. Smiley През месеците тук същп съм писал подобни неща, но явно не си ги чела и вместо това залагаш на изграждането на впечатления не въз основа на това, което четеш от написаното от мен, а от... ти ще кажеш от какво.

Скрит текст:
Тия и моя интерес няма да задържат Joy

Не ти ли се е случвало да видиш една жена и да си кажеш- искам я, фантастична е!
Веднъж ми се е случвало да си кажа така за една жена, виждайки я и харесвайки я много заради тялото (и от същата вечер ми беше приятелка 2,5 години). А други няколко пъти така съм си казвал за жени, които дори не спадат към хубавите, но са били толкова магнетични като общуване и отношение, че съм си казвал "М**ната му на другото! Искам я!!!".

Скрит текст:
Даже Галчето в последните дни взе да става прекомерно симпатична и вече се плаша

# 158

Цитирал съм друга участничка в разискването, а не теб. Smiley Аз ти сложих и палче на предишното мнение, защото ми хареса как си го описала и съм съгласен с голяма част от него.

Относно мъжките профили, преглеждал съм редица такива из Елмаз и поне 20% от тях са едновременно със снимка на нормално изглеждащ мъж (без свалячи, идиоти, голи до кръста и т.н.) и нормално описание в тях.

Satisfied Animal See No Evil
Разбрах, но го осъзнах чак след като натиснах "публикувай". Редактирах се, но твърде късно...

Всеки случай не са ги давали на първия смотаняк, дето подскача колко са тъпи жените.
LaughingSmiling ImpSweat Smile недей, че като дойде и прочете ще ни погне всичките тука...

# 159
Защо не каза, някоя дебелана каква пезия е чела, за какви каузи се бори и тн.
Не че го защитавам, ама не съм виждала много дебелани с кауза. Като цяло не съм срещала много хора с кауза. Или някакви особени интереси. На едно 90% животът им се осмисля с това да ги харесат - най-вече на тия, дето са тъпи, грозни, дебели и безпарични - и да не се налага да си дават зор.
Та ако не обяснява за каузите и интересите на дебеланите и грозните, по всяка вероятност е, понеже такива просто няма.
Плюс това, не знам как да го кажа по-меко, ама човек с кауза и интереси надали ще пририта до каталога на тиндър.

# 160
Не че го защитавам, ама не съм виждала много дебелани с кауза. Като цяло не съм срещала много хора с кауза. Или някакви особени интереси. На едно 90% животът им се осмисля с това да ги харесат - най-вече на тия, дето са тъпи, грозни, дебели и безпарични - и да не се налага да си дават зор.
Та ако не обяснява за каузите и интересите на дебеланите и грозните, по всяка вероятност е, понеже такива просто няма.
Плюс това, не знам как да го кажа по-меко, ама човек с кауза и интереси надали ще пририта до каталога на тиндър.
Ами не знам на колко си годино, вероятно не на 20, аз също. За нашето поколение, което отрасна играейки на улицата и знаят какво е телефон с шайба, сайтовете за запознанста са в друго измерение, но за днешната дигитална младеж, не. Още повече в малка България, са трудно приложими.
Коментирам, че жребчето, само визията на жените коментира, не кой за какво се бори. Значи само визията го интврвсува. Айде пък сега дебелите и грозните, нямало каузи. Аз още чакам някой да кабе, че е геозвн и тъп, щото всеки се има за хубав и умен. Суетата е за младите, които нямат изградено самочувствие и оше им пула, какво казали другите. Не е нито за грозни и от сорта. Значи афишираш, че не качваш снимки, щото не искаш да привличаш с визия. От друга страна, само визия търсиш. Еми и аз не искам някой да ме стряска в тъмното. И защото съм жена и получавам повече съобщения от мъже, ясно че селелцията е и по снимка.

# 161
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами не знам на колко си годино, вероятно не на 20, аз също. За нашето поколение, което отрасна играейки на улицата и знаят какво е телефон с шайба, сайтовете за запознанста са в друго измерение, но за днешната дигитална младеж, не. Още повече в малка България, са трудно приложими.
Коментирам, че жребчето, само визията на жените коментира, не кой за какво се бори. Значи само визията го интврвсува. Айде пък сега дебелите и грозните, нямало каузи. Аз още чакам някой да кабе, че е геозвн и тъп, щото всеки се има за хубав и умен. Суетата е за младите, които нямат изградено самочувствие и оше им пула, какво казали другите. Не е нито за грозни и от сорта. Значи афишираш, че не качваш снимки, щото не искаш да привличаш с визия. От друга страна, само визия търсиш. Еми и аз не искам някой да ме стряска в тъмното. И защото съм жена и получавам повече съобщения от мъже, ясно че селелцията е и по снимка.
Има едно интересно нещо около твоите мнения. Колкото и пъти да твърдиш нещо за мен, нито веднъж не си успявала да ги докажеш с цитати на мои думи. Многократно съм писал в последните около 9 месеца във форума (откакто имам регистрация тук), че за мен душевните качества са задължителни и не по-малко важни от физическото привличане. Направи едно кратко търсене из мненията ми и ще се убедиш в това. Дори и днес неколкократно съм писал това и би следвало да си забелязала какво съм писал. Но защо го отричаш така категорично и заявяваш точно обратното, само ти си знаеш... Smiley

# 162
Ами ти кажи защо се криеш? То ясно, че искаш някой да има и нещо на втория етаб, ама и да не е дебела и грозна. Мъбете са по-активни и пишат на жени. Хубавите знаят, че са хубави и от двата пола. Сега, всички се имат за хубави, харесваните знаят, че ги харесват. Има някакви алгоритми в тези сайтове. Примерно првлистваш, даваш лайк по снимка, после съвпадение, евентуално чат. Кай чакаш да ти чете профила?

# 163
На 33 съм, също съм била в сайтове за запознанства. Назад писах, тотал щета са.
Това за младото поколение не е вярно. Лошо ще ти стане като разбереш колко 35+ годишни, женени, с ипотеки, с деца, има по тези сайтове. А като разбереш и колко са невъзпитани и тъпи - направо е за припадане. Понякога съм се чудила абе този тиквун преди 20 години така ли е зарибил жена си и коя е била толкова глупава да му се върже.

# 164
Ами то такива са. България е малка. Такива сайтове, са актуални за големи държави като Америка например, една Англия също, големи разстояния. Ами 35 + семейни, без снимка, влиза да търси разнообразие. То ясно че има всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт