Сайтове за запознанства

• 134 805
  • 622
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Саморедактирах се:
А мъжете, харесвани от въпросните дами,  т. е. онези в тяхната възрастова група, те пък си търсят 10-15 и дори над 20 години по-млади мацки. Все си мисля, че жените около 50-те са самотни, защото са успели повече от връстниците си в панталони.  Не им стиска да "свалят" такава жена, която не търси спонсор и е материално добре. Защо ли..?!  Щото ще им смачка самочувствието, може би... Още се чудя кога помъдрява силния пол... според една приятелка - 40 дни след погребението им.

# 391
Две и седемнадесета се регнах в Елмаз. Предполагам, че от отегчение имайки предвид брутално наситения социален живот, който водя покрай работата.
Попаднах на нравствен Великан. Жена, с кръгозор и хоризонт пред нея, на който всеки снайперист би завидял.
Голямо писане. Интензивно, но и изчерпателно.
Видяхме се след месеци.
Нищо и половина...

Година по-късно на майтап с приятелки си инсталирах Badoo.
Налучках се с жена, в която се влюбих и наяве.
Нищо и половина.
Тя търсеше само секс, а аз с една идея повече.
Разминахме се.
Нищо. Имало да става. Simple Smile

Има и читави хора по тия места. Колко - не знам.

Някой беше писал по-горе, че е изморително. Съгласен съм.
Подозирам, че голяма част от мъжете пишат на конвейер, но лично аз не го разбирам. Чини ми се, че отношението трябва да е персонално.

Сполай на всички!
Simple Smile

# 392
Да де, жиголата са тези с мамчетата,  аз какво казах? Joy
Вчера един такъв плешив любовник беше обяснил надълго и широко в профила си, къде си го слагал и по какъв начин. Добре че се беше ограничил само с лайк, че ако ми беше написал личен месидж нямаше да пропусна да му разкажа играта. Тръгнал на краставичар краставици да продава! Joy
Къде да ги търсим тези мъже на живо, особено с Ковид изолацията? Мани, положението е отчайващо! Аз направо си сортирах мнение с моя бивш, дали след година не може отново да се съберем, че не се виждам толкова рано пенсионирана.

# 393
Да де, жиголата са тези с мамчетата,  аз какво казах? Joy
Вчера един такъв плешив любовник беше обяснил надълго и широко в профила си, къде си го слагал и по какъв начин. Добре че се беше ограничил само с лайк, че ако ми беше написал личен месидж нямаше да пропусна да му разкажа играта. Тръгнал на краставичар краставици да продава! Joy
Къде да ги търсим тези мъже на живо, особено с Ковид изолацията? Мани, положението е отчайващо! Аз направо си сортирах мнение с моя бивш, дали след година не може отново да се съберем, че не се виждам толкова рано пенсионирана.
А в крайна сметка какъв мъж си търсите, ако въобще си търсите?Нали в тези сайтове може да търсиш по зададени критерии,нищо ли не се отсява???

# 394
Аз съм обяснила по-горе. След 2 седмици рекапитулация - абсолютно дърво! Ама, аз съм от по-стара школа, чакам мъжете да поемат инициативата. Ако ще ги свалям аз, ще са едни мъже, мани, мани! Joy А от сайта същевременно ми изпращат съобщения да съм се радвала на популярността си... Заменям популярност за нормален мъж, моля!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 21:14 от Ravenna

# 395
Каква е представата(дефиниция) ви за нормален мъж???Питам като мъж наистина ми е интересно.

# 396
Каква е представата(дефиниция) ви за нормален мъж???Питам като мъж наистина ми е интересно.
Приемащ, недоминиращ и същевременно силен, готов да се прояви като мъж, когато е нужно. За мен физическата форма е важна също, начинът на обличане, личната хигиена, обноските и не на последно място наличието или отсъствието на коса. Много ли искам?
Изпуснах пороците, разбира се, ама те се отсяват още с профила. Не вярвам някоя да иска пияница, наркоман или комарджия. Аз лично търся непушач също.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 21:49 от Ravenna

# 397
  • Пловдив
 Какво значи "мъж, готов да се прояви като мъж, когато е нужно"? Питам, понеже никога не съм чувал или чел мъж да очаква от жена да е "готова да се прояви като жена, когато е нужно". Simple Smile

# 398
Просто да може да реагира на ситуации като мъж, а не да се държи за полата на жена си предполагам.
Да може да защити жената в опасност, да е гъвкав при проблем, безпаричие или други ситуации.
Проявата на жената като жена е ясна. Да се поддържа добре изглеждаща, да е добра майка, да готви за семейството си, да е вярна, да умее да радва съпруга си в леглото. Повечето жени се справяме много добре с това. Ама от ония мъже са малко.

# 399
Какво значи "мъж, готов да се прояви като мъж, когато е нужно"? Питам, понеже никога не съм чувал или чел мъж да очаква от жена да е "готова да се прояви като жена, когато е нужно". Simple Smile
Искаш прям отговор? Ами ще ти го дам! Да влезе в ролята си на баща на порасналата си дъщеря (примерно), когато вижда, че с избора си на мъж ще си провали живота, а не да се държи като неин сводник. Ясно ли е, или трябва да давам и други примери?

# 400
  • Пловдив
Просто да може да реагира на ситуации като мъж, а не да се държи за полата на жена си предполагам.
Да може да защити жената в опасност, да е гъвкав при проблем, безпаричие или други ситуации.
Проявата на жената като жена е ясна. Да се поддържа добре изглеждаща, да е добра майка, да готви за семейството си, да е вярна, да умее да радва съпруга си в леглото. Повечето жени се справяме много добре с това. Ама от ония мъже са малко.
"Повечето жени", или "Част от жените, които изглеждат добре, все още не са разведени, имат деца, готвят за семейството си и не изневеряват"? А и зависи жени на каква възраст имаш предвид. Голяма част от по-младите жени не умеят да готвят, нито възнамеряват да раждат преди навършване на 30-40 години (съдейки по много от вече навършилите тези години бездетни моми), а за верността им... това е твърде необятна мъглявина.

# 401
[/quote]Това важи и за мъжете респективно.То и аз готвя ,простирам пазарувам, радвам жена си и децата ни,това мъж ли ме прави или женчо.Понеже според мен това което съм описал не е модерно и жените не го ценят.Те искат предимно пари поне по_голямата част и години наред не разбраха, че тия с парите свършиха или са заети и ме могат всички дс бъдат с мъже с пари.Ако може на ресторант, не би я жегнало ,че някой се е постарал да приготви вечеря или обяд.Да се тагне от мястото на събитието(ресторант),че иначе денят и няма да Е завършен пълноценно.

# 402
Monet,разбирам какво имаш предвид,но нещата не винаги са толкова лесни както изглеждат.Аз например, в момента съм в БГ,обикалям страната и наблюдавам хората,живота и т.н.трабва да ти кажа,че няма нищо общо с това с което обикновено се сблъсквам.Ние българите,живеем на пълни обороти,дали ще е работа,дали заведения,дали работа на село ако щеш...всичко е на сто процента.Българските мъже са едни от най-чаровните и поддържани мъже които съм срещала,освен това израстват умствено много по-рано,по-самостоятелни.Това че са тарикати на дребно е ясно,но може да се коригира.Средата също оказва влияние,манталитета и начин на живот...Все си мисля,че ако бях останала в БГ,щях отдавна да съм обвързана,знам ли.В чужбина с тези мамини синчета,"топ гъзарчета" дето на 35-40 не могат да вържат два лафа на кръст,а с претенции на Принц Чарлс...еми, не са от мойта раса.

След коментара на Жребчето,се сетих за един лаф на мъжете от преди 20г. "Искам к...а в леглото,готвачка в кухнята и прицеса в обществото" .Хм,мили ми мъже,а вие с какво заслужихте такава жена? Всички мъже искат подобна жена,дори и да не си го признават гласно.Ами и ние жените искаме всестранно развити мъже,ма вие(мъжете) казвате,тц,не мислиш ли че много искаш...а де!?

# 403
Добре, де. Това ви се чудя. Интелигентни жени, не сте закъсали за нищо, а ще тръгнете да се обяснявате на тоя и оня по сайтовете, да отсявате безброй кандидати и да се чудите психо ли са или каквито там.
Няма ли вече мъже дето свалят жени на живо?
На колко години си? Ако помня добре си и във връзка..
Над 40г , къде би срещнала. Особено сега. Аз от работа съм в къщи. Работя с хора,но работя..Не бих си позволила флирт там..

# 404
  • Пловдив
Скрит текст:
Monet,разбирам какво имаш предвид,но нещата не винаги са толкова лесни както изглеждат.Аз например, в момента съм в БГ,обикалям страната и наблюдавам хората,живота и т.н.трабва да ти кажа,че няма нищо общо с това с което обикновено се сблъсквам.Ние българите,живеем на пълни обороти,дали ще е работа,дали заведения,дали работа на село ако щеш...всичко е на сто процента.Българските мъже са едни от най-чаровните и поддържани мъже които съм срещала,освен това израстват умствено много по-рано,по-самостоятелни.Това че са тарикати на дребно е ясно,но може да се коригира.Средата също оказва влияние,манталитета и начин на живот...Все си мисля,че ако бях останала в БГ,щях отдавна да съм обвързана,знам ли.В чужбина с тези мамини синчета,"топ гъзарчета" дето на 35-40 не могат да вържат два лафа на кръст,а с претенции на Принц Чарлс...еми, не са от мойта раса.

След коментара на Жребчето,се сетих за един лаф на мъжете от преди 20г. "Искам к...а в леглото,готвачка в кухнята и прицеса в обществото" .Хм,мили ми мъже,а вие с какво заслужихте такава жена? Всички мъже искат подобна жена,дори и да не си го признават гласно.Ами и ние жените искаме всестранно развити мъже,ма вие(мъжете) казвате,тц,не мислиш ли че много искаш...а де!?
Не мога да се изказвам от името на всички мъже, но например аз никога не съм очаквал или изисквал от жената повече, отколкото мога да предложа. Много пъти с жената до мен сме приготвяли нещо в кухнята и считам това за една споделена дейност, която сближава много и в същото време превръща готвенето в удоволствие. "Принцеси" никой не търси (много жени обаче се изживяват като такива), но е задължително и двамата в една двойка да се държат уравновесено, да умеят да са сериозни в необходимите за целта моменти и да имат чувство за хумор, за да им е по-весело заедно. А в леглото раздаването важи и за двамата, така че и тук нещата са споделени. Не изисквам жената да има пари, да плаща сметките ми, да ме води и черпи по ресторанти, да ме хвали, да оправя вкиснатото ми незнайно защо настроение, да отстъпва в моя полза, да ми прави подаръци, да ме загръща с якето си в студа и още една камара други неща, които немалко жени - гласно или негласно - очакват от мъжете. Simple Smile Е, в крайна сметка един такъв мъж ли много иска, или всъщност някой друг? И всъщност много мъже харесват да правят тези жестове на внимание към правилната за тях жена, дори и тя да не се сеща да отвърне с някакъв жест от нейна страна.

Общи условия

Активация на акаунт