Сайтове за запознанства

• 134 793
  • 622
  •   1
Отговори
# 435
Хубаво, че го четеш. И "хубавецът" вчера го прочете, да не се повтарям. Той и затова ме блокира, де. Joy
И въобще не се стигна до размяна на телефони или пък да го огрее да ми научи истинското име. Нарциси на никого не са нужни, когато конкуренцията е толкова голяма. Grinning

# 436
Тангра, теб те вълнуват жените 20-30г., но като те чета, нещо не ти се получава с тях.

Преди това не беше споменавал каква ти е целевата група. С каква цел се занимаваш с въпросните госпожици? Секс, несериозна връзка, сериозна връзка, брак, деца? Според целта,  много зависи подхода, а следователно и резултата. Също, ако си действително 40+.

# 437
Ех, тази мисъл, че жените над 40 сме отчаяни:)
Ами не, не сме. Секс на момента ако искам мога да правя.
Но искам и още нещо.Което и младите трудно срещате .

Снимките в сайтовете. Никога не бих сложила. Ще я пратя на мъж, който ми е приятен в разговора. Мен снимки не ме впечатляват толкова, стига да не ме отблъсне крайно. Пък от снимка и човека да видиш в реалността на живо..също има голяма разлика.

# 438
  • София
Тангра, теб те вълнуват жените 20-30г., но като те чета, нещо не ти се получава с тях.

Преди това не беше споменавал каква ти е целевата група. С каква цел се занимаваш с въпросните госпожици? Секс, несериозна връзка, сериозна връзка, брак, деца? Според целта,  много зависи подхода, а следователно и резултата. Също, ако си действително 40+.
Еден, получава се, но не колкото заслужавам и ми се иска. И то именно, основно заради описваните проблеми. Но ми се получава много, много  повече, отколкото на повечето хора. Просто не правя компромис.
Така или иначе, май съм го казвал вече, но от тези, с които ми се получава, има и такива между 20-30 и именно те са по една случайност с най-добри качества, и като характер, и като външен вид, и като образование и работа.
Така че така или иначе, няма как да ме вкараш в рамка, "преследвам 20 годишни, но трябва да се ориентирам към 40, иначе никой няма да ми върже".
Просто искам освен и да е умна, добра, добре изглеждаща и 22-3-5 годишна, да има и химия, физика, огън, лед и тн и тн. Затова и продължавам. А не защото "на тоя дрът чичак никой не ще да му върже" Simple Smile

Каква ми е целта, основно сериозна връзка, брак, деца.
Ако се случи само секс, случи, но не го преследвам непременно. Зависи колко лесно се получи, и дали момичето, покаже по някакъв начин, че иска това.

# 439
  • София
"Интернет запознанствата са примамливи с огромния брой възможности за общуване. Но виртуалното общуване създава измамното усещане, че играта може да продължава до безкрай - можеш да си поръчаш половинка по каталог и ако нещо не ти хареса, можеш да кликнеш на нов профил и да продължиш нататък."  - Румен Карамихалев, мачмейкър.

https://www.edna.bg/pod-zavivkite/machmejkyrite-ot-zheneni-ot-pr … brakovete-4637788

"Еволюционно мъжкият пол е по-нестабилен" -  Панайот Рандев, психолог.
https://bnr.bg/horizont/post/101048939/psihologat-panaiot-randev … e-po-nestabilniat

https://www.youtube.com/watch?v=Wgn8Y7IsPME
Според скромното ми мнение момчетата, респективно и "чичаците", не искат да поемат отговорността на сериозната връзка и още по-малко на брака. Всякакви приказки за търсене на идеалната жена, която заслужават, и която все я няма и няма,  са прах и мъгла. Така най-лесно се измъкват от обяснението, че търсят само и единствено сексуални услуги. А дамите пък искат точно обратното. Искат брак, колкото и да твърдят, че "подписът няма значение". Да бе! Нямал... Има, и още как! Искат брак, Мъж, деца и всичко останало. И да, има единици, които живеят ден за ден, но от гледна точка на статистиката са пренебрежимо малък брой. И като прибавим съвременната реалност на преобладаващото мнозинство успели жени, които имат основателни претенции към мъжете... тогава какво ни остава..? как какво - Сто години самота...

# 440
Тангра, тогава може би нещо в подхода ти не показва, че търсиш това? Или пък твърде много го показваш и изглеждаш отчаян. Имах съвсем скоро такъв случай с един господин на 46г, който толкова отчаяно искаше връзка, та щеше да ме задуши с виртуалната си любов и опита за реална такава. Просто отчаянието отблъсква, и при двата пола.

А те попитах за годините, понеже може тези девойки 20-30г. да търсят човек около тяхната възраст и да им изглеждаш твърде възрастен. Може да имате по 20 години разлика и поради такава причина да не се получава. И в никакъв случай не се и опитвам да те бутам към жени на твоята възраст. На който каквито му харесват, все пак.

Помня аз като бях на 20г. и всички над 30г. ми се струваха адски стари Joy. После станах на 22г. и се залюбих с един на 38г., доста ми се промениха вижданията, но това е до хора и ситуация. Няма нито точна формулировка, нито рецепта.

Жребчето завъртя реална любов и изчезна Thinking

# 441
  • София
Не мисля, че съм описвал такива варианти. А доста подробно описах моята ситуация. Не, не съм отчаян, не задушавам никого, и не, не е причината, че си мислят, че съм възрастен.
И "не им изглеждам възрастен", защото не изглеждам възрастен Simple Smile

# 442
  • Пловдив
Според скромното ми мнение момчетата, респективно и "чичаците", не искат да поемат отговорността на сериозната връзка и още по-малко на брака. Всякакви приказки за търсене на идеалната жена, която заслужават, и която все я няма и няма,  са прах и мъгла. Така най-лесно се измъкват от обяснението, че търсят само и единствено сексуални услуги. А дамите пък искат точно обратното. Искат брак, колкото и да твърдят, че "подписът няма значение". Да бе! Нямал... Има, и още как! Искат брак, Мъж, деца и всичко останало. И да, има единици, които живеят ден за ден, но от гледна точка на статистиката са пренебрежимо малък брой. И като прибавим съвременната реалност на преобладаващото мнозинство успели жени, които имат основателни претенции към мъжете... тогава какво ни остава..? как какво - Сто години самота...
Аз съм на мнение, че поради огромния брой разводи и раздели, повечето от които са по желание на жените, много все още неженени мъже не искат да прибързват до брак не заради неспособност или нежелание да носят отговорност, а защото виждат какво се случва на практика при много от останалите и си имат едно наум. Това важи не само за България, а и като цяло в Европа, Азия и други части от земното кълбо.
 Другата причина мъжете да си имат едно наум е преобладаващият брой на свободните жени, чиято цел е не самата личност на мъжа, а неговите материални постижения и кариерно развитие. Това, че няколко съфорумки няма да се припознаят в описанието, далеч не е представителна извадка за масата жени в детеродна възраст, които искат насреща хубави доходи, жилище и кола. В замяна на... хубавеене. Не всички, но немалка част от младите българки просто не желаят да работят и гледат на брака и раждането на дете като на спасителен пояс да бъдат целево безработни за дълги години напред "докато детето порасне". Висшето образование е другият начин да протакат възможно най-много, преди да започнат да работят, използвайки обучението като оправдание да лежат на плещите на родителите си (което го правят и част от младите мъже) или на мъжа, когото успеят да намерят да ги издържа.

Освен това, както и да го гледаме, бракът си е точно официално подписване на договор. Той всъщност и така се нарича: брачен договор. А подписването на договор следва да се случва след внимателно претегляне на плюсовете и минусите; като плюсовете следва да са много повече от минусите. А голяма част от съвременните мъже не са убедени в тези плюсове, особено когато примерите около тях с минусите стават все по-гръмки. Другото, което много мъже виждат в брачните договори, е неравното отсъждане (в ущърб на мъжа) при почти всяко разтрогване на брачния договор. И така този договор им се струва несправедлив, независимо дали по време на разтрогването вече биха имали деца или не.
 Усложненията около брака с последващ развод обаче засягат и жените, а не само мъжете. Моя приятелка доскоро имаше големи ядове с бившия си съпруг, който се опитваше да вземе половината ѝ жилище, макар че тя е започнала да го изплаща още преди брака им и докрай го изплати изцяло сама; той не е дал нито лева за него или за обзавеждането му. Разведоха се, защото той е шматка и цял ден джитка с колата си приятели, докато тя работи и в същото време се оправя сама с детето им.

С брак или не, един човек (независимо от пола) сериозен ли е, той ще си е сериозен всякак. И обратното - ако е несериозен, бракът няма да го направи сериозен, независимо от законовите задължения след подписа. Отговорният мъж по собствено желание ще поема отговорност за бившата си жена и детето им и след развода. Безотговорният мъж дори и по време на брака ще е недостоен в очите на жената, пък ако ще и да носи халки на всеки пръст и да се е подписвал 100 пъти в брачния им договор.
 Погрешно е схващането тип "Абе, нека да има брак, че като се разделим, поне да му/ѝ взема половината имущество и пари, придобити по време на брака и да се чувствам обезщетен(а)!". А всъщност хората просто трябва да мислят не за последствията от развода, а за щастието си заедно и по-трезво да избират с какъв човек да се обвържат; както и да се стараят да градят отношения след това, чрез дейно участие и от двете страни. И нещо особено важно: да не се опитват да променят другия до неузнаваемост, защото това е една честа причина нещата да не се получават и някой да е все недоволен.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 09:28 от Жребчe

# 443
Тангра, трябва и доза късмет да попаднеш на точен човек. Не знам колко от тях ти отговарят и се стига до нещо. Но  има и един друг момент, ако жената е хубава (и интересна), всякакви представители на мъжкия пол ѝ пълнят пощата и дори да има подходящи кандидати за нея, трудне ще успее да ги отсее. Разбира се, ако само с това се занимава и има време  (и емоции) да инвестира в отговори на всички, но се съмнявам, че точно такава жена би ти била по вкуса. А какви снимки сисложил? Какво показват те?

Бях споменала вече, че моите са все от разходки някъде, планини и т.н. Предпочитам да "хващам" планинари, а не заклети пиячи, със снимки от барове или дискотеки. Въпреки че като изключим снимките от една сватба, на която бях кума, снимки от заведения нямам от поне 10 години.

Жребче, вярно тук съфорумките надали ще се разпознаят в тези типове жени, които ти описваш. И в моя приятелски кръг няма такива жени, не общувам с такива и като цяло, около мен жените се борят за всичко. При тях мъжете са партньори, а не спонсори.

Но няма да забравя преди години, когато бяхме в едно заведение и дойде един мой приятел за малко, симпатичен младеж, с добра професия и прилични доходи, много интелигентен. Обаче бързаше и си тръгна рано, и един от компанията се пошегува къде си бил паркирал новото БМВ или подобно нещо (той няма ново БМВ). И една девойка от компанията, беше колежка на сестра ми, като го чу това и започна да пита къде е сега младежът Х и ще се връща ли, а преди това никакво внимание не му обърна. Ако общуваш с такива представителки на нежния пол, не ти завиждам. И се радвам, че лично аз почти не познавам такива.

# 444
  • София
Аз бях писал, че сайтовете ги зарязах през 2006-7, горе долу, 1-2г след като емигрирах в Канада.
Аз ако на 40 се опитвам да хвана 22-5 годишно нормално момиче по интернет, трябва да съм доста голям мазохист.
Естествено, пробвал съм, онлайн и в близките години, почти не ми отговарят. Или е имало първи въпрос "с какво се занимаваш".
На което отговорих шеговито "супер богат съм, но съм стиснат!". И потребителката млъкна завинаги Simple Smile

Такива, дето преследвт БМВта бих могъл да хвана лесно. Просто си купувам едно ново БМВ. Но гледам да съм под радара. Макар че, никога не знаеш. Някои млади дами имат поглед като рентген. Така както те гледат с обикновените дрехи и по погледа ти могат да познаят, че имаш (финансови) способности.
За мен е важно едно момиче да е добре образовано (или да учи), да има възможност да е независима, ако нещо се случи. А и за пример на децата. А и за да не ми е досадно. Кифленски тип, всякакви "тунинги" не понасям. Не е моето. Но и другата крайност, също не.
При мен основният проблем е от това, че съм пропилял много години в Северна Америка. Където много по-трудно се получаваха нещата. Иначе и там съм имал много по-млади (сериозни) приятелки, а преди да емигрирам, като бях на 28 в България също бях доста харесван и се получаваха нещата. И в интернет, и на живо.

Иначе да, за снимките е най-добре хобита.
Аз и фейсбука съм го занемарил много. Никога не съм го поддържал. Каквато снимка качи някой приятел, тя остава. Аз не качвам. И любопитни новини и факти, мемета, мъдрости и всякакви подобни не споделям. Не съм свикнал, не че го смятам за повърхностно. Може би трябва да поработя по въпроса.
Сега, дори и да се запознаваш на живо, първата работа на момичето е да те вкара във фейсбук и да ти разучи какво има в профила. А моят не е впечатляващ. Все ми се иска да вярвам, че е важно общуването на живо. Ако се спомене някое хоби, спомене, ако се организираме да правим нещо, да. Но не чрез фейсбук.

# 445
Аз бях писал, че сайтовете ги зарязах през 2006-7, горе долу, 1-2г след като емигрирах в Канада.
Аз ако на 40 се опитвам да хвана 22-5 годишно нормално момиче по интернет, трябва да съм доста голям мазохист.
Естествено, пробвал съм, онлайн и в близките години, почти не ми отговарят. Или е имало първи въпрос "с какво се занимаваш".
На което отговорих шеговито "супер богат съм, но съм стиснат!". И потребителката млъкна завинаги Simple Smile

Такива, дето преследвт БМВта бих могъл да хвана лесно. Просто си купувам едно ново БМВ. Но гледам да съм под радара. Макар че, никога не знаеш. Някои млади дами имат поглед като рентген. Така както те гледат с обикновените дрехи и по погледа ти могат да познаят, че имаш (финансови) способности.
За мен е важно едно момиче да е добре образовано (или да учи), да има възможност да е независима, ако нещо се случи. А и за пример на децата. А и за да не ми е досадно. Кифленски тип, всякакви "тунинги" не понасям. Не е моето. Но и другата крайност, също не.
При мен основният проблем е от това, че съм пропилял много години в Северна Америка. Където много по-трудно се получаваха нещата. Иначе и там съм имал много по-млади (сериозни) приятелки, а преди да емигрирам, като бях на 28 в България също бях доста харесван и се получаваха нещата. И в интернет, и на живо.

Иначе да, за снимките е най-добре хобита.
Аз и фейсбука съм го занемарил много. Никога не съм го поддържал. Каквато снимка качи някой приятел, тя остава. Аз не качвам. И любопитни новини и факти, мемета, мъдрости и всякакви подобни не споделям. Не съм свикнал, не че го смятам за повърхностно. Може би трябва да поработя по въпроса.
Сега, дори и да се запознаваш на живо, първата работа на момичето е да те вкара във фейсбук и да ти разучи какво има в профила. А моят не е впечатляващ. Все ми се иска да вярвам, че е важно общуването на живо. Ако се спомене някое хоби, спомене, ако се организираме да правим нещо, да. Но не чрез фейсбук.
Твооят таргет е вече в Инстаграм.
Забрави за Фейсбука, той е за над 30 годишните. Бъди в час, ако искаш младо агънце.😆

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 11:06 от Дракарис

# 446
  • Пловдив
Това със снимките в профила, показващи хобитата, е малко като нож с две остриета. Това значи да се изтипосам в или до скъпа спортна кола и оттам като се започнат едни крайни заключения от страна на жените... Smiley Или ще ме помислят за някакъв натегач, или ще ми се лепнат златотърсачки.
 Също и женските снимки по разни планински походи не са чак показател, защото съм си писал с жена с такава снимка и се оказа как само веднъж е била на 7-те Рилски езера и това е. Не е планинарка.

# 447
Това със снимките в профила, показващи хобитата, е малко като нож с две остриета. Това значи да се изтипосам в или до скъпа спортна кола и оттам като се започнат едни крайни заключения от страна на жените... Smiley Или ще ме помислят за някакъв натегач, или ще ми се лепнат златотърсачки.
 Също и женските снимки по разни планински походи не са чак показател, защото съм си писал с жена с такава снимка и се оказа как само веднъж е била на 7-те Рилски езера и това е. Не е планинарка.
Ти можеш да постваш снимки как работиш като дизайнер. Да акцентираш, че си имаш професия и си трудолюбив.

# 448
Тангра, снимките  и информацията са пак според целевата ти група. А това за добяването, е не само при жените. Аз вече никой не добавям във фейсбук, мен пък мъжете все ме карат. Аз се дърпам. Не искам да ми гледат нищо там. Всъщност в такъв тип социална мрежа нямам никакви данни, освен откъде съм. Дори последно снимка съм качвала преди 3 години. Не позволявам и да ме тагват, за да не ми излиза на стената.

Но иначе съм съгласна с Дракарис, по-младите използват инстаграм.

Жребче, пак казвам, тук не говорим за еднократно ходене на планина илипък снимка със скъпа кола от изложение или случайно видяна на улицата. Ако постнеш с последната, само златотърсачки ще ти налитат. Ако това и е целта и искаш тунингована златотърсачка, това е снимката за теб. Също и по мускули. Вярвай ми, жените много го гледат това. А тези, професионалните златотърсачки,  ще те познатя и по шева на дънките ти (това го бях чела някъде).

# 449
  • Пловдив
Скрит текст:
Ти можеш да постваш снимки как работиш като дизайнер. Да акцентираш, че си имаш професия и си трудолюбив.
Аз работя като...
Скрит текст:
... формотворец и разработчик. Не съм "designer". Sweat Smile

Жребче, пак казвам, тук не говорим за еднократно ходене на планина илипък снимка със скъпа кола от изложение или случайно видяна на улицата. Ако постнеш с последната, само златотърсачки ще ти налитат. Ако това и е целта и искаш тунингована златотърсачка, това е снимката за теб. Също и по мускули. Вярвай ми, жените много го гледат това. А тези, професионалните златотърсачки,  ще те познатя и по шева на дънките ти (това го бях чела някъде).
А ако аз съм я измислил и построил? Пак ще налитат неподходящи или ще си мислят, че нарочно съм се снимал до нечия чужда кола да се правя на някакъв, макар да съм показал основното си хоби и занимание.
 За мускулите вече бях писал по-напред в темата, че повечето момичета и млади жени адски много държат на това. Естествено, сериозно напълнелите момичета и жени сами се усещат, че не може да изискват Аполоновци, предвид какво предлагат насреща, иначе съм сигурен, че и на тях им се иска някой по-така батко.

Но няма да забравя преди години, когато бяхме в едно заведение и дойде един мой приятел за малко, симпатичен младеж, с добра професия и прилични доходи, много интелигентен. Обаче бързаше и си тръгна рано, и един от компанията се пошегува къде си бил паркирал новото БМВ или подобно нещо (той няма ново БМВ). И една девойка от компанията, беше колежка на сестра ми, като го чу това и започна да пита къде е сега младежът Х и ще се връща ли, а преди това никакво внимание не му обърна. Ако общуваш с такива представителки на нежния пол, не ти завиждам. И се радвам, че лично аз почти не познавам такива.
Голяма част от младите жени в страниците за запознанства търсят именно някой вече добре развил се материално и като доходи, за да ги изтегли нагоре и да уреди живота им наготово. Затова и мъжете там трябва да са развили преди всичко усет как да избягват срещи с подобни жени-времегубки.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:08 от Жребчe

Общи условия

Активация на акаунт