Сайтове за запознанства

• 134 793
  • 622
  •   1
Отговори
# 420
Лично аз спортувам, защото се лично се чувствам много по-добре, по-здрав, по-стегнат... Даже доскоро тренирах бокс, сега ходя на латино-танци, защото просто искам да се науча. И всичко това - не защото жените харесват плочки, трицепси, рамене и т.н. Важното е аз да се чувствам добре.
Ето и аз ще споделя пък нещо интересно - в брака се стараех да помагам максимално в домакинството, грижата за детето (основно аз се занимавах), изпълнявах си и т.нар "мъжки задължения" - дребни ремонти, разправяне с колите. Грешката ми е, че се съобразявах с нея - какво иска, как го иска и т.н. Затова сега отиде при друг, който грам не се съобразява с нея и тя просто му е слугиня. Така че, ако въз основа на личния си опит започна да обобщавам като цяло за жените.....

# 421
  • Пловдив
^ Често срещана грешка е желанието на жената да моделира мъжа по свой вкус тип "Искам да е такъв!". В момента, в който той реши да ѝ угоди и стане "такъв", тя казва "Ох, не искам да е такъв!". Когато един мъж Е себе си винаги, е по-голяма вероятността жената, която изначално го е харесала такъв, да бъде харесван по същия начин и след това. Никакви промени според чуждия вкус или чуждия опит за експерименти. Ако е искала друг тип мъж, да се е хванала с такъв още в началото.

# 422
Тангра, на няколко пъти споменаваш заслуги.
И в други теми си казвал как някоя не ти е на нивото. То обичта не е по заслуги, не е по ниво.
Щастието е в чувствата. Остави се да те водят те, животът е кратък. Прежали се, макар и всички да са недостойни за теб. Достойнството не се влияе от пари и слава. Не всички жени имат късмета да имат татко с пари, който ги е поставил някъде в обществото и то не по заслуги.

# 423
Точно. То и аз говоря за диапазона 18-25. Изобщо не съм обсъждал 40+. Не ме вълнува.

А трябва, защото ти си на толкова. 18-25 за да те огрее при пололожение, че си на 40+++, трябва да си не жонгльор, ами не знам какво! Със сигурност няма да се случи, ако си една от дървените палки, с които жонглира. Satisfied

Ако са "редки" някакви мъже, с определени качества, то кое ви кара да мислите, че сте достойни за тях?
Не е ли очевидно, че ако са "редки", за тях се борят доста жени. И някои от тях са, наистина, с много качества.
Това си го избий от главата! И ще дишаш с една идея по-лесно. Жените не се борят за мъже!
Нито тичат по вас. Не е в тяхната природа да го правят.

Аз възприех друга тактика. 1 поглеждане в сайта сутрин и 1 вечер, ако не забравя.
Най обичам такива, които сутрин ми започват с "Добро утро!"...Е, хубаво, де! Добро да е! Ама аз отивам на работа. Какво се очаква да направя в този момент?

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 15:57 от Ravenna

# 424
  • София
Знам, знам, гроздето е кисело. Не се борите, регистрирате се в сайт, след 2 седмици се отрегистрирате.
А точно интернет сайтовете са рай за възрастни дами. Щото там всичките предимства са за вас. Е, мъжете не са от най-инициативните, сайтовете са магнит за тях, но поне има голям избор.

Моне, не ми се търси назад, но не се сещам да съм ползвал думата "заслуги". Или нещо в този смисъл.
А, сега се сещам .. Ползвал съм "заслужава". Което няма нищо общо със заслуги. Да "заслужаваш" нещо, може и по рождение, по генетичен материал. Несправедливо, но факт. Така работи природата. Никъде, никога не съм имал предвид, да ми миете чиниите, да ми перете чорапите, че да ме "заслужите".

Всичко е въпрос на математика. Един мъж го искат 10 жени. Ако ще и да е благороден и щедър като Далай Лама, не може да ги огрее с брак и деца и 10те. As simple as that. Оттам нататък, дали съществува понятието "заслужава", или всички дами, и възрастни и млади, и пълни и слаби, и тренирани и разплути, и глупави и умни, и проклети и хрисими са "равни".
Ами за тебе може и да са "равни".
Може и всички мъже да са "равни" и всички "да си заслужават". И тия с коремите и тия, дето не работят, и тия, дето искат да им готвиш, и тия, дето нямат инициатива.
За мен не е така. Предпочитам да съм честен и да деля хората, на по-борбени и по-малко, на по-амбициозни и по-малко, на по-умни и по-малко и тн и тн.
На базата на това деление, едни "си заслужават" времето и вниманието (което е ограничен ресурс), други не.

Вие действате абсолютно по същия начин.
Някой си казал "здравей" и вече е заклеймен като "кофти материал", "не става", "не си заслужава".

Да, но като се обърне реципрочно тази преценка, се започват от 9 кладенеца вода, ама то не е хубаво така да се съди, и не може да "се заслужава".

# 425
  • София
Много пазарлъци, много сметки, много летви.
Ба го и в маратона!

# 426
Тангра, нямаш представа колко имам представа какво говориш. Напомняш ми на един човек, даже не един. Донякъде си прав за съжаление.
Не всички си заслужават, ама не по нещата, които изброи, поне не за мен.
Не защото съм подценявана, поради фактите, а обратното. Това чувство не искаш да го знаеш.

# 427
Да кисело е, Тангра, и ти си го изпитал на собствен гръб, не ли?
Не съм се отрегистрирала. Платила съм за 1 година, така че ща не ща, трябва да наглеждам стадото. Инак твоята математика може да работи за България или примерно за Русия, където още си носят демографски последиците от 2-рата световна война и мъжете са по-малко. Същото обаче не е валидно за С.Америка и ти си го изпитал на собствен гръб. Sunglasses

# 428
  • София
Както вече казах, сайтовете си работеха доста добре. До около 2006-7ма. Това съм изпитал.
За Сев Америка, и това съм изпитал.
Само че, не мисля, че същественото е повечето жени. Даже и не мисля, че са много повече в България. Близко до статистическата грешка (ако изобщо са повече). А и като по-малко емпатични, жените оцелявате до доста по-късна възраст. Т.е. важна е статистиката за мъже и жени в полово активна и детеродна възраст. Колко е съществено, че между 70 и 90 годишна възраст, %ът на жените в България е повече.

По-скоро са други фактори.
От една страна, жените са по-красиви.
Не говорим за степен, а по-скоро за масовост. И в Сев Америка има красавици, въпросът е в количеството. Там масовата жена 80%+ е под всякаква критика. И дори и за обикновените "прилично изглеждащи" има сериозна конкуренция. Докато у нас има масов % прилично изглеждащи. Отделно генетични дадености, отделно поддържане, фитнес, диета, и там вече екстенжъните, дрехи и тн.

Като в края на 1я аргумент, намесихме частично и 2я основен аргумент. И това е манталитета. Източноевропейките са (или поне бяха) тясно семейно и традиционно ориентирани. Което, поне според мен е много хубаво нещо. За съжаление, северноамериканската феминизация все повече и повече навлиза и у нас. Все повече има някакви "женски войнства", някакви "борби", просто ей така, защото може. Все повече има някакви "възпитателни и нравоучителни списъци" към по-младите момичета. Искай това, онова, не знам кое. Мъжът не трябва да е такъв, онакъв, не знам какъв. До степен на абсурди.
И разбира се, не е трудно да се сетиш, че тези списъци и дейности са продукт на жените с негативен опит, дали заради лична глупост, дали заради липса на лични дадености. Преекспонират техния лош опит, възприемат ролята на "войн ... с котки" и започват кръстоносни походи срещу мъжете. Най-вече, по всякакви социални платформи.

Третият аргумент, който също вече запада, е лошото финансово положение, което предизвиква жените да търсят опора, подкрепа, сигурност в семейството.
А аргументът запада, защото стандартът изключително много се вдигна в страната, в сравнение преди 15-20 години.

# 429
  • Пловдив
 А какво мислите за пушачите и от двата пола? Аз, например, считам пушещата жена за неуважаваща своето здраве и тяло. Не, че не съм бил и с пушачки, но който е непушач, неминуемо усеща неприятната миризма на катрана и никотина в издишвания от тях дим.

# 430
  • София
И аз не пуша, и на мен не ми е приятно да пуши.
Сега, сигурно няма да ѝ поставям ултиматум, или "мен" или цигарите.
Но е черна точка със сигурност. И трябва да е по-добре в някакво друго отношение, да е някаква супер класна мадама, че да ме "грабне" и да си кажа, "ще я изтърпя и с тоя порок".
При равни други условия, или ако е "на кантар" привличането, определено може и да ме откаже.

# 431
Жребче, аз мисля, че го споменах, когато си сверявахме критериите. Никакъв пушач, дори инцидентен, не може да има шанс при мен. Аз започвам да кашлям само от миризмата излъчвана от дрехите. Няма да забравя ужаса, който съм изпитала едно време като студентка, на бригада, когато брахме тютюн. Аз винаги съм имала супер дълга коса. Не можех да я измия от това, което се отделяше от растението след брането.

# 432
Пуша от ученичка, отказвала съм ги преди бременностите и кърменето. Мразила съм се за това. Едва ли средата вътре се пречиства за няколко месеца. Много жени не ги спират. Ами, минус си е.
Един мой близък все ми опява, че в САЩ нямало да имам приятелки, ако отида, защото пушачите нямат класа и са бели  боклуци. През ден ме пита дали пуша. Там явно не е нормално.

# 433
Ох, "Девойко" Grinning
Бамбина,както казах,в момента обикалям страната и трябва са ти кажа,че почти не видях от тези с търбусите-30 годишните.
Относно немските мъже...ами не ми се спори,ставаше въпрос за хигиена,както умствена,така и физическа.Ако тя липсва,колкото и да ми търчи по стадионите и горите и да се храни здравословно,няма как да стане.
БГ мъжете били дечковци Joy немецът не пораства до 45 години,а на акъл са...моят син е на 26 и разъждава много по-зряло от 70% от онези мъже,моля те...

Тангра,нямам представа на каква възраст си,но това което казваш не е сериозно. Не можеш да сравняваш една 19-20 годишна жена,с такава на 45-50,та дори да е една и съща в различен период от живота и.Каква съм била няма нищо общо с това каква съм сега.Пораснала съм,поумняла съм...харесвала съм едно,сега друго,възхищавала съм се на един тип мъже,сега на друг,търсила съм еди какви си качесва,сега съвсем други.
Няма човек който да държи на едно и също на 19 и на 60...няма израстване.

Аз вече казах че пуша
Имала съм връзки с пушачи и непушачи.За мен не е проблем дали пуши или не.Но да не се захваща от първата дума за цигарите ми,загубена кауза е.
Ако не е пушач,но приеме порока ми с разбиране,и нещата между нас се получат,бих ги спряла,но не и с ултиматуми и заплахи.

# 434
  • София
Не сравнявам жените на 20 и на 50. Не е от значение за мен дали една е същата или не. Мен ме вълнуват само жените 20-30. Интересуват ме техните критерии на "приемане" какви са. Тях обсъждам. За мен възможността за деца е "дийл брейкър". Разбира се, не е само това. Но това като минимум.

Ако аз се свалям с жена 40+ мога да престъпя всичките неща, за които пиша, също и за които вие пишете, а също и за които всеки във форума е писал, и пак да се получи.
Мога да се държа колкото искам нерешително, да съм беден, глупав, дебел, зле облечен, лоши маниери, да се държа подигравателно, и изобщо каквото ми хрумне, и каквото не ми хрумне, и пак ще съм започнал и ще си остана на + 100. И дамата само ще чака дали случайно няма да се съглася.
Съжалявам, ако звучи грубо, неуважително, високомерно и тн, но това е реалността. Чета го ежедневно в очите им.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 18:04 от Танграта

Общи условия

Активация на акаунт