Форумски липси - 7

• 42 120
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Не, Ша е с гащите.

# 181
Гугълчето ми липсва.
И на мен.

# 182
  • София
Да ходя ли за пуканки? Joy

# 183
Какво изпуснах?
Има заговор за изкарване на още един бан на Даун, а тя охотно се поддава на провокациите ли?
Кажете си, де.

# 184
Почвам да си мисля, че липсват тези, които са били провокативни, което аз свързвам с елементарност, да не кажа друга дума. Жалко.

# 185
  • София
Жалко, че Рокси не пише вече, беше хаплива, но свежа.

Онзи, купи и раздай на всички, не се скръндзи  Laughing

# 186
Липсва ми Бианка (аватар на Ванеса Уилямс) с неподражаемото си чувство за хумор.

# 187
Да ходя ли за пуканки? Joy
Недей, все още има надежда някой модератор да сложи край на този досаден спам от определен потребител!

Какво изпуснах?
Има заговор за изкарване на още един бан на Даун, а тя охотно се поддава на провокациите ли?
Кажете си, де.
Чак заговор не е нужен в случая - каквото сам си направиш, цял форум не може да ти направи...

# 188
Нещо пак е заметено, че не ви схващам последните 2-3 страници.

# 189
И на мен, както и evil.

Даре, ти честно ли очакваше да не е заметено 😄

# 190
Чак заговор не е нужен в случая - каквото сам си направиш, цял форум не може да ти направи...

И не си провокатор, нали?  Laughing

Липсва ми Бианка (аватар на Ванеса Уилямс) с неподражаемото си чувство за хумор.

И Диана Д.

# 191
  • София
Какво изпуснах?
Кажете си, де.
Тц, надали. Или поне не и в момента.
Малко ми е трудно, защото и за двете имам достатъчно положително мнение. Нещо не се разбраха ми се струва. Simple Smile

# 192
  • Euskal Herria
И аз питах в предишните теми за evil. Харесваше ми. Красива жена е и са многобройно семейство.
Харесваше ми да чета и Диана Д, имаше чувство за хумор и добре разказваше историите.

# 193
Диана адвокатка ли беше?

# 194
И не си провокатор, нали?  Laughing

Не съм! Laughing

Не бъркай провокацията с констата̀цията.

Общи условия

Активация на акаунт