Майчин дом Варна - тема 11

• 62 702
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
И аз исках да попитам някоя от вас дали е раждала при лекар, различен от този, който я е следил? И какъв е етикетът да смениш доктора?

# 586
Много ви благодаря за бързите отговори!

И моето опасение е това, че дори да започнем естествено, вероятността да ме среже е доста голяма и въобще няма да се чувствам сигурна.. А това е най-важното при едно раждане.

Следя се при д-р Станева. Бяха ми я препоръчали и от първия преглед бях изключително доволна от мило отношение и подробни обяснения, но явно за раждането няма да си паснем.

# 587

И моето опасение е това, че дори да започнем естествено, вероятността да ме среже е доста голяма и въобще няма да се чувствам сигурна.. А това е най-важното при едно раждане.

Следя се при д-р Станева. Бяха ми я препоръчали и от първия преглед бях изключително доволна от мило отношение и подробни обяснения, но явно за раждането няма да си паснем.

Тичай при Цонев! Думичка няма да чуеш за секцио 😊 ще се заредиш положително и ще имаш прекрасно раждане!

# 588
  • Paradisе City

И аз да споделя малко опит и лично мнение.
В 36 г.с. беше 3100. Ауу, голяма паника бях. Какво кюфте си отглеждам, как ще го раждам. Сега съм в 39 г.с. и по ехограф излиза около 3450, което изобщо не е много. Доста си далече още от термин, така че никой не може да ти каже колко ще стане до края.
Настоявай си за естествено раждане и сменяй доктора.
А и това колко тежи ама изобщо не го вярвам. На един и същ преглед  мери бебото два пъти, че първия път не му хареса. Излязоха резултати с близо половин кг. разлика. Затова моя доктор не гледа колко кг. излиза, а се води по обиколката на главичката. Да речем, че там има най-голямо доверие на апаратурата.

# 589
Здравейте 🙂 ,
През лятото на 2018та родих дъщеря си при д-р Боян Георгиев.Изключително хубав спомен от доктор,акушерки,обстановка...от всичко!Но сега въпроса ми няма да е свързан с това...

От 6/7 месеца отново правим опити за бебе,но все още не се получава.Имам проблем с хормоните :нисък Прогестерон,ЛХ и Естрадиол на този етап....С Хашимото съм,но в момента ТСХ,както и пролактина ми са в перфектни норми.
Та въпроса ми е,дали бихте ми препоръчали специалист в Майчин Дом,който да успее да вкара евентуално хормоните ми в норма и накрая да постигнем мечтаната цел-бебе ❤
  Двоумя се между Цонев и Атанасова,но всяко едно мнение би ми било полезно!

Желая на всички ви една прекрасна бременност и здрави бебчета на финал.

# 590
Аз препоръчвам Д-р Анна Атанасова с две ръце за нормално раждане, няма да тика секцио насила гаранция, за хормони нямам опит. Но това, че бебето върви едро нищо не значи - първо не е казано, че ще си дочака термина, около мен много майки с уж едри бебета родиха рано и бяха около 3- 3 и малко кг. Второ- струва ми се малко прекалено отсега да се планува секцио за едро бебе, защо пък да не може нормално?

# 591
И мен това ранно планиране ме осъмни.. Силно се надявам да не съм права и следващия път да каже, че може да се роди естествено и всичко ще е наред.

А иначе как стоят нещата, ако реша да сменя лекаря, при положение, че са колеги и се познават.. Сигурно няма да ми се зарадват, защото не е много колегиално. Някой следял ли се е при един и да е родил при друг в Майчин дом?

# 592
Здравейте ,
пробвайте при д-р Яков. Той успя да ми помогне от първия път. Нямам Хашимото или сериозни проблеми, но и аз бях с нисък прогестерон и само с Дуфастон не ставаше. Преди това съм ходила при много доктори, включително и в Пловдив (Селена), но никой не ми помогна. Всички предписват противозачатъчни за регулиране на хормоните, но това отново не ми помогна, напротив, толкова ужасно не съм се чувствала. Нямам опит с д-р Атанасов или д-р Цонев. Д-р Яков не е от най-приказливите, но най-важното е, че е добър специалист и ще подходи по друг начин, с използването на по-малко медикаменти. Желая Ви успех и стискам палци скоро да имате позитивна новина.
Здравейте 🙂 ,
През лятото на 2018та родих дъщеря си при д-р Боян Георгиев.Изключително хубав спомен от доктор,акушерки,обстановка...от всичко!Но сега въпроса ми няма да е свързан с това...

От 6/7 месеца отново правим опити за бебе,но все още не се получава.Имам проблем с хормоните :нисък Прогестерон,ЛХ и Естрадиол на този етап....С Хашимото съм,но в момента ТСХ,както и пролактина ми са в перфектни норми.
Та въпроса ми е,дали бихте ми препоръчали специалист в Майчин Дом,който да успее да вкара евентуално хормоните ми в норма и накрая да постигнем мечтаната цел-бебе ❤
  Двоумя се между Цонев и Атанасова,но всяко едно мнение би ми било полезно!

Желая на всички ви една прекрасна бременност и здрави бебчета на финал.

# 593
Здравейте имам един малко глупав въпрос, за което предварително се извинявам, но това е подходящата тема. Някоя от вас има ли представа с какъв шампоан/измивен гел къпят новородените бебенца в МД. Питам, защото касата на бебчета миришеше невероятно докато бяхме в болницата и искам да го намеря, пробвах почти всички марки/ Биодерма, Адерма, Уриаж, Хипп, Мустела, но не е никое от тях - те всички са без аромат. Ще съм благодарна, ако някой знае или сподели някоя козметика с приятен аромат Simple Smile

# 594
  • Варна
Здравейте имам един малко глупав въпрос, за което предварително се извинявам, но това е подходящата тема. Някоя от вас има ли представа с какъв шампоан/измивен гел къпят новородените бебенца в МД. Питам, защото касата на бебчета миришеше невероятно докато бяхме в болницата и искам да го намеря, пробвах почти всички марки/ Биодерма, Адерма, Уриаж, Хипп, Мустела, но не е никое от тях - те всички са без аромат. Ще съм благодарна, ако някой знае или сподели някоя козметика с приятен аромат Simple Smile

Аз ги питах като бях там и ми казаха, че използват козметика на Мустела Simple Smile
Това беше преди 10 дни.

# 595
  • Варна
R.b92, не е по здравна каса, това е цена за платен пакет.
Moni_90, Отказах се от Бейлерян, заради отношението й. Не бях доволна, очаквах повече.
_youngmama_ За нормално раждане препоръчвам Цонев, освен че няма да тика секцио, той изобщо няма да спомене тази дума, ако няма наистина сериозна медицинска причина. За Атанасова като специалист не мога да кажа нищо, но иначе е адски мрачна, студена и арогантна. Мнението ми е на база лични впечатления и разговори с нея. Както казах, бях при Бейлерян и се преместих при Цонев, на нея нищо не съм й казвала, но си запазих час при него, за да ме прегледа и да обсъдим решението ми. Казах на регистратурата, че искам да се преместя, изобщо не ми се зарадва едната мацка, защото било смятане, било не знам си какво, ама то не е само да го вдигаш тоз телефон в крайна сметка. Казах, че очаквам да ми се обадят, когато оправят нещата и така стана. За няколко дни ме прехвърлиха при него. Не е нищо сложно, от теб не се изисква нищо.

# 596
А ти при Цонев ли се следя или само той ти води раждането?

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:35 от Moni_90

# 597
  • Варна
По-горе бях споменала, че се преместих от Бейлерян при Цонев. Той ме следи и той ми води раждането.
А ти при Цонев ли се следя или само той ти води раждането?

R.b92, не е по здравна каса, това е цена за платен пакет.
Moni_90, Отказах се от Бейлерян, заради отношението й. Не бях доволна, очаквах повече.
_youngmama_ За нормално раждане препоръчвам Цонев, освен че няма да тика секцио, той изобщо няма да спомене тази дума, ако няма наистина сериозна медицинска причина. За Атанасова като специалист не мога да кажа нищо, но иначе е адски мрачна, студена и арогантна. Мнението ми е на база лични впечатления и разговори с нея. Както казах, бях при Бейлерян и се преместих при Цонев, на нея нищо не съм й казвала, но си запазих час при него, за да ме прегледа и да обсъдим решението ми. Казах на регистратурата, че искам да се преместя, изобщо не ми се зарадва едната мацка, защото било смятане, било не знам си какво, ама то не е само да го вдигаш тоз телефон в крайна сметка. Казах, че очаквам да ми се обадят, когато оправят нещата и така стана. За няколко дни ме прехвърлиха при него. Не е нищо сложно, от теб не се изисква нищо.

# 598

Вярно ,че беше така Simple Smile бях забравила как миришеше Simple Smile а дали не е било от самите чаршафи .. Rolling Eyes от праха за пране може да поемат аромата от чаршафчетата .. май имам спомен ,че самите те миришеха много приятно Blush

# 599
Даа бебчетата миришеха уникално като ги носеха след сутрешния тоалет.😍
И чаршафчетата и дрешките също.

Общи условия

Активация на акаунт