Майчин дом Варна - тема 11

• 62 844
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета. Имам въпрос (понеже в АГ предното раждане беше проблем) като не кърмя ще ми правят ли фасони за млякото? Друго ще преживея, ама не ми се разправя пак за кърменето.

# 331
Здравейте, момичета. Имам въпрос (понеже в АГ предното раждане беше проблем) като не кърмя ще ми правят ли фасони за млякото? Друго ще преживея, ама не ми се разправя пак за кърменето.
Родих преди две седмици, в болницата през цялото време ми даваха мляко, кърмата ми тръгна като ни изписаха. Всички бяха много мили и любезни, само помолиха да искам мляко в часовете, когато раздават за всички в точен час през 3 часа( в 9, 12 , 3 и т.н.).

# 332
Благодаря за отговора, успокоих се малко. Simple Smile

# 333
Благодаря за отговора, успокоих се малко. Simple Smile
Всеки ден бяха различен  екип от педиатри и бебешки акушерки, незнам при Вас кой ще се бъде на смяна, но лично при мен никой не е настоявал да е само на кърма- казвате , че бебето плаче  и ви носят добавка.

# 334
И на мен ми носиха мляко миналата година, на втория ден ми тръгна кърмата, донесоха ми помпа и ми носеха шишета, защото не засука, но ме питаха дали искам и добавка.

# 335
Здравейте,
Преди няколко дни видях две чертички и сега ми предстои трудния избор при кой лекар да ходя за да следи бременността. Майчин дом ми е много близо и бих искала да раждам там. Бихте ли ми дали вашите препоръки за доктор?

# 336
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,
Преди няколко дни видях две чертички и сега ми предстои трудния избор при кой лекар да ходя за да следи бременността. Майчин дом ми е много близо и бих искала да раждам там. Бихте ли ми дали вашите препоръки за доктор?

Честити две чертички.
Имате време да решите, защото в МД записват за следене на бременността след 11 г.с. Аз се следя при д-р Жасмин Костов и съм много доволна от отношението Simple Smile

# 337
Имате време, помислете дали имате вече решение за някои неща от типа на: имате ли предварителни предпоставки за секцио, твърдо ли ще желаете нормално/естествено раждане ако обстоятелствата позволят, на какво държите най-много при проследяването и други. Аз държах на нормално раждане и да мога да разчитам на бързи и адекватни решения при нужда, избрах Анна Атанасова и съм изключително доволна

# 338
  • Варна
Здравейте!
Извинявайте, ако въпросът ми ви се стори глупав, но съм бременна за първи път и тепърва се запознавам с тези неща.
Обмислям да се доверя на д-р Анна Атанасова в Майчин дом относно раждането ми, понеже чувам много добри отзиви за нея. Иска ми се да родя естествено, но доколкото разбирам това е Божа работа. Искам да ви попитам, тя изражда ли бременни, които не се следят при нея? Също ме интересува тя само естествено ли изражда? Смисъл, ако вляза за естествено, но се наложи да ми направят секцио, тяли го прави?

# 339
Аз не се следих в Майчин дом и родих при нея, отдих на преглед като бях в 8 месец и после още веднъж в 9 месец. Обсъждахме нормално раждане, но в крайна сметка ме приеха по спешност с високо кръвно и се наложи секцио.
  Тя ми го прави, нямам оплаквания, бързо се възстанових, като цяло съм много доволна от нея.

# 340
Аз исках секцио по принцип .. избрах доктор Максим Яков .. той каза,че ще видим как ще се ражда ,защото има време и нищо не се знае .. може да искам нормално ,но да се наложи секцио .. така и стана .. бебчо беше с голяма глава .. и доста едър Simple Smile изключителен доктор , благодарна съм му за вниманието ,грижите ,отношението , на него и на целия екип 🔝

# 341
Аз също чувам много позитивни мнения за Анна Атанасова. Имам приятелка, която е с близнаци и се следи при нея, но и нейната бременност е много лека и затова не ми е голям критерий.
Искам лекар на който мога да разчитам и който би ме съветвал по най добрият начин, все пак ми е за първи път. Не искам лекар, който трябва да чета допълнително и да се съмнявам дали ми води правилно бременността.

Със сигурност ще посетя Анна Атанасова, чудех се и за новият им специалист Д-Р Цонев мисля се казваше.

Имате време, помислете дали имате вече решение за някои неща от типа на: имате ли предварителни предпоставки за секцио, твърдо ли ще желаете нормално/естествено раждане ако обстоятелствата позволят, на какво държите най-много при проследяването и други. Аз държах на нормално раждане и да мога да разчитам на бързи и адекватни решения при нужда, избрах Анна Атанасова и съм изключително доволна

# 342
Когато ме приеха по спешност с високо кръвно на смяна беше д-р Цонев. Невероятно отношение, много добър лекар и човек!
На сутринта дойде на смяна д-р Костов и за него нямам думи да опиша колко професионално и същевременно човешки се държа и колко бързо взе решение за спешно секцио.
Благодарение на тяхните действия с бебка сме добре.
Секциото ми направи д-р Станева,безкрайно мила жена!
Наистина нямам думи да опиша колко съм им благодарна!
Родих преди 2 седмици, информацията е актуална

# 343
Скрит текст:
Когато ме приеха по спешност с високо кръвно на смяна беше д-р Цонев. Невероятно отношение, много добър лекар и човек!
На сутринта дойде на смяна д-р Костов и за него нямам думи да опиша колко професионално и същевременно човешки се държа и колко бързо взе решение за спешно секцио.
Благодарение на тяхните действия с бебка сме добре.
Секциото ми направи д-р Станева,безкрайно мила жена!
Наистина нямам думи да опиша колко съм им благодарна!
Родих преди 2 седмици, информацията е актуална

+1 за доктор Станева. Тя ми прави секциото преди почти 2г. Много мила и разбрана жена.
Асистент ѝ беше д-р Атанасова. Чувам много добри отзиви за нея като специалист, но на мен не ми допадна назидателният тон към мен. Може да звучи глупаво, но като лежиш за пръв път в живота си в болница, при това за да родиш, и отношението оказва влияние.

# 344
В такъв случай имате още една препоръка от мен за д-р Анна Атанасова. Имах й огромно доверие, че във всеки един момент ако се наложи ще реагира адекватно. Родих нормално при нея, води ми раждането много активно, държа ме, насочва ме да напъвам, общо взето на акушерката дори не й чух гласа, тъй като лекарката беше много активна, въпреки че раждането мина леко и сравнително бързо. В повечето такива случаи лекарят само минава да види нужна ли е намеса, а тя беше с мен от-до макар да беше вечер и да й беше шесто раждане за деня. Също така ако Ви е фактор- имах няколко шева, които не паднаха сами и се наложи да ми ги маха- нищичко не усетих, а с предното си раждане бях при друг и не мога да се похваля със същото :/  уважаваше ми и молбите- помолих без окситоцин, каза няма проблем, помолих да се разхождам, пусна ме до когато беше възможно. Много подробно обясняваше и показваше всичко на прегледите преди това. Нямам нито една забележка, само прекрасни спомени.
Аз също чувам много позитивни мнения за Анна Атанасова. Имам приятелка, която е с близнаци и се следи при нея, но и нейната бременност е много лека и затова не ми е голям критерий.
Искам лекар на който мога да разчитам и който би ме съветвал по най добрият начин, все пак ми е за първи път. Не искам лекар, който трябва да чета допълнително и да се съмнявам дали ми води правилно бременността.

Със сигурност ще посетя Анна Атанасова, чудех се и за новият им специалист Д-Р Цонев мисля се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт