Майчин дом Варна - тема 11

• 62 835
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, организират ли Ден на отворени врати в Майчин дом? Много ми е любопитно да надникна Simple Smile

Сега като ви чета за др Атанасова, при положение, че се следя при друг лекар в МД и той ще отсъства по време на моят девети месец, бих искала да имам план Б.
Та беше ми полезна информацията.

# 346
Нямат конкретен ден, ще Ви качат да видите отделението по всяко време стига да няма раждане. Просто попитайте акушерката, която Ви е на ЖК

# 347
Здравейте , впечатления от доктор Павлина Стаменова -Костова ?

# 348
Здравейте! Някой може ли да ме насочи къде да си направя изследвания ?

# 349
Здравейте! Някой може ли да ме насочи къде да си направя изследвания ?

Какви изследвания ?

# 350
Първоначалните, които се правят  при бременност. Не съм от Варна и не знам към коя лаборатория/болница да се насоча.

# 351
  • Варна
Майчин дом.
Имат си лаборатория.

# 352
Първоначалните, които се правят  при бременност. Не съм от Варна и не знам към коя лаборатория/болница да се насоча.

Майчин дом , има лаборатория - много е удобно . Поне за мен беше .. няма нужда да се разхождаш до болницата ,после до лаборатория .. резултатите ги получава акушерката и ако има нещо го обсъждате Simple Smile

# 353
Здравейте интересува  ме каква е цената на раждането чрез секцио на здравно осигурена жена,с избор на екип?Не разбирам цените в сайта....много саразлични от тези,които се коментират тук.След като сезаплати тази сума за раждане при определен доктор,прегледите отделно ли се плащат или влизат в цената?Благодаря предварително Simple Smile

# 354
Здравейте интересува  ме каква е цената на раждането чрез секцио на здравно осигурена жена,с избор на екип?Не разбирам цените в сайта....много саразлични от тези,които се коментират тук.След като сезаплати тази сума за раждане при определен доктор,прегледите отделно ли се плащат или влизат в цената?Благодаря предварително Simple Smile
За секцио е 1260лв, това е с избор на екип за здравно осигурени и го платих след раждането. За прегледи не съм плащала , защото си водех консултациите при същия лекар и не мога да кажа колко вземат.

# 355

Мисля ,че беше около 1200 (Секцио и избор на екип) ,но аз платих 1860 лв ( Тези 1200 за секцио + вип стая + 2 дена придружител ) -пкащат се на изписването . Преди това заплатих 615 лв за женска консултация (толкова защото бях при Яков ,а той не работи по здравна каса , иначе другите ,които работят по ЗК - женските консултации са около 320-350лв ) след заплащането на женска консултация не са ми взели и стотинка за преглед , диск за ФМ , изследвания ... всичко влизаше в цената от 615лв .. вече само за раждането платих отделно сумата ,която написах по-горе

# 356
Здравейте, Мами! Напълно нова съм в групата и въобще в БГмама. Ще съм ви много благодарна, ако успеете да ми разясните някой мои въпроси. След 2 седмици (Живот и Здраве) и аз ще съм записана на ЖК при д-р М. ЯКОВ. На 25г. съм, здравноосигурена, но напълно не наясно с тези пакети. Изненадващо за мен от регистратура срещнах доста грубо отношение. На бързо ми казаха едни цени и това беше. Можете ли да ми кажете дали има смисъл да се следя и при друг лекар по ЗК, а да ходя при Яков само на прегледи? Също така аз имам допълнителна здравна затраховка ДЗИ. Някой възползвал ли се е от нея? Какви документи се изискват, за да се възвърнат пари от този пакет? Благодаря! Желая ви много здраве и любов през новата 2020 година! 🎉

# 357
Здравейте, Мами! Напълно нова съм в групата и въобще в БГмама. Ще съм ви много благодарна, ако успеете да ми разясните някой мои въпроси. След 2 седмици (Живот и Здраве) и аз ще съм записана на ЖК при д-р М. ЯКОВ. На 25г. съм, здравноосигурена, но напълно не наясно с тези пакети. Изненадващо за мен от регистратура срещнах доста грубо отношение. На бързо ми казаха едни цени и това беше. Можете ли да ми кажете дали има смисъл да се следя и при друг лекар по ЗК, а да ходя при Яков само на прегледи? Също така аз имам допълнителна здравна затраховка ДЗИ. Някой възползвал ли се е от нея? Какви документи се изискват, за да се възвърнат пари от този пакет? Благодаря! Желая ви много здраве и любов през новата 2020 година! 🎉
Здравейте, лично аз се чувствах спокойна ,че лекаря при който се следях после родих. Ходих на 3 фетални морфологии на друго място (иначе в пакета е включена една фетална морфология). Аз вземах и болнични от самото начало, не съм плащала нищо извън пакета и като цяло съм доволна . Ако нещо ви притеснява винаги може да отидете на преглед при друг доктор. Пожелавам ви лека и спокойна бременност!

# 358

Според мен няма нужда от следене при друг доктор по ЗК .. но ако ти ще се чувстваш по-спокойна .. направила си добър избор за д-р Яков ( от личен опит казвам ) той ме преглеждаше от 5г.с. , след това жк при него записах и на 21.10.19г родих едно прекрасно момченце под ръководството на др Яков и екипът му Simple Smile ( секцио ) иначе аз до 3-ти месец си плащах прегледите ( всеки месец по 40лв ) след това жк при него беше 615лв (плаща се на два пъти) нито стотинка не са ми взели за допълнителни изследвания и т.н всичко влиза в цената ... вече когато ме изписаха заплатихме за раждането и престоя в болницата ! Аз съм много доволна от целия персонал - като започна от регистратура .. доктори .. сестри .. акушерки .. санитарки .. дори хората за храната ,които идваха бяха много мили и любезни Heart

# 359

Ако имате доверие на д-р Яков може да си се следите при него, здравната застраховка би трябало да покрие изцяло разходите ви за пакета в МД. Може да ходите и при друг лекар по ЗК, ако имате нужда от това. Различните застрахователи може да имат различни изисквания, така че трябва да се обърнете към тях, но обичайно МД издават фактура, която носите в ДЗИ и те възстановяват сумата.

Общи условия

Активация на акаунт