Майчин дом Варна - тема 11

• 62 789
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, какви са актуалните цени за ЖК по ЗК и пълен пакет? Съответно какво включва едното и другото?
Следих се и раждах там преди 2 години, но нищо не помня Blush
В сайта им видях и, че някои лекари ги няма вече там, но има нови лица..
Предстои ми, живот и здраве, другия месец да се записвам за ЖК и все още не мога да реша при кого..

Аз съм с ЖК по ЗК. Цената беше 355 лв. + около 90 лв. за първите изследвания. Всеки път ме гледа АГ на ехограф. Пускала съм изследвания в 5 месец и сега в началото на 8ми ми предстои пак. Ползвах болнични 2 месеца и не съм плащала за него. ФМ не влизат и се плащат отделно, но аз ги правих на друго място.
Благодаря за отговора! При кого се следите?

Д-р Жасмин Костов и акушерка Адриана Колева

# 466
Здравейте, какви са актуалните цени за ЖК по ЗК и пълен пакет? Съответно какво включва едното и другото?
Следих се и раждах там преди 2 години, но нищо не помня Blush
В сайта им видях и, че някои лекари ги няма вече там, но има нови лица..
Предстои ми, живот и здраве, другия месец да се записвам за ЖК и все още не мога да реша при кого..

Аз съм с ЖК по ЗК. Цената беше 355 лв. + около 90 лв. за първите изследвания. Всеки път ме гледа АГ на ехограф. Пускала съм изследвания в 5 месец и сега в началото на 8ми ми предстои пак. Ползвах болнични 2 месеца и не съм плащала за него. ФМ не влизат и се плащат отделно, но аз ги правих на друго място.
Благодаря за отговора! При кого се следите?

Д-р Жасмин Костов и акушерка Адриана Колева

Аз платих 615лв за ЖК ( Максим Яков без ЗК и затова е тази цена ,но нито стотинка повече - всички си беше включено в цената - прегледи , ФМ .. изследвания ) след това само за раждането около 2000лв , но то беше секцио , вип стая и придружител също .
П.С. Акушерката не е Адриана ,а Аделина Колева ( най-добрата )

# 467
  • Варна
Здравейте! Може ли да ми кажете какво направление сте взели за раждане от джипи-то, при условие че сте се следили извън ЗК? Моето джипи смята, че няма как да ми даде направление за хоспитализация директно!?!

# 468
Здравейте! Може ли да ми кажете какво направление сте взели за раждане от джипи-то, при условие че сте се следили извън ЗК? Моето джипи смята, че няма как да ми даде направление за хоспитализация директно!?!
Има диагноза, точния код ми бяха написали от болницата, който да покажа на джипито, питайте някоя акушерка или някое момиче ако скоро ще ражда да каже, че аз раждах преди няколко месеца и не помня....

# 469
  • Нейде из лудите гори...
Болничния се издава от МД, а направлението от лл
МКБ Z33
Клинична пътека 5 Wink

# 470
Здравейте момичета,

може ли някоя от вас да ми даде мобилния номер на д-р Наталия Юдова (на лично съобщение) вчера бях при нея, но в цялата еуфория забравих да й го поискам 😁
Благодаря предварително 🍀

# 471
  • Варна
Относно направлението и на мен ми казаха да си взема от личният лекар, но той ми отказа. За това си взех от следящият ми аг по ЗК, като показах листчето от Майчин дом с кода на направлението. /вчера стана всичко/
Ако нямате следящ и по ЗК може да си вземете направление от лл за аг, да ви запишат на женска консултация и да ви издадат.

# 472
  • варна
Здравейте,аз също се следих с платен пакет(моят АГ не работи с касата),но ЛЛ ми издаде направление за раждане без проблем.Акушерката ми даде една бележка с номера на направлението мисля.Това беше преди две години.

# 473
Раждах 2016та също с платен пакет 600 и нещо лв беше НЕ по ЗК и личния лекар ми даде направление без проблем. 1150лв нормално раждане +екип и епидурална.

# 474
Здравейте! Мислих, мислих и реших в крайна сметка да си следя бременността по ЗК. Сега, обаче, се чудя при кой - д-р Жасмин Костов или д-р Атанас Цонев.
Моля, дайте мнения и впечатления за двамата Grinning

# 475
  • Varna, Bulgaria
pladi, Нямам лични наблюдения от д-р Цонев, но съм чувала добри отзиви за него.
Аз се следя при д-р Костов. Ходех при него и преди бременността. Много съм доволна от отношението и прегледите. Винаги ме гледа на ехографа обстойно. Не претупва прегледите, а отделя колкото внимание е нужно. (Затова и често закъснява с часовете според мен, но за мен това не е проблем). Не прибързва със заключенията. Отделя време да отговори изчерпателно на въпросите ми. Впечатленията ми са само положителни и го препоръчвам винаги Simple Smile

# 476
pladi, аз се следя при д-р Цонев, много съм доволна. Отделя достатъчно време, обяснява подробно и определено си разбира от работата. Аз съм с близнаци и ми трябваше наистина специалист в тази област.

# 477
По здравна каса ли сте и двете?
По един + и за двамата и сега чуденката ми е още по-голяма Laughing

# 478
Аз съм с частния пакет, така предпочетох.

# 479
  • Varna, Bulgaria
Аз съм по ЗК и също съм с близнаци Simple Smile

По здравна каса ли сте и двете?
По един + и за двамата и сега чуденката ми е още по-голяма Laughing

Общи условия

Активация на акаунт