На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 971
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас!Ние в събота се завърнахме от Китен и след нас потоп Shocked Rolling EyesЛеле ужас добре че се оттървахме. ooooh!Изкарахме си хубаво/само дето имаше много ама много комари/Добре че си купих ролката против комари на Чико/супер е препоръчвам ви го горещо за дребните/Иначе плажът беше много чист,водата също.Квартирата страхотна,временцето абе добре беше.Ама тея комари направо ми разказаха играта Crazy
На всички болни бързо оздравяване!
Честита годишнина на Деси и нейната половинка!

# 121
Честита годишнина, Деси!  bouquet
Да сте винаги влюбени, да сте много щастливи, да се радвате на деца и внуци...

# 122
  • 42.016399,23.101179
Привет!!!
От няколко дни и аз съм си в Кюстендил при моето слънчице, първите няколко часа беше голямо гушкане, после започна да ме гони - бутаме и ми вика "тау мама, тау". За няколко дни така се е разглезила милата, че доста време ще ми трябва да влезе пак в релси. Угажда и се абсолютно за всичко, а аз откакто съм при нея само забележки и правя - как няма да ме гони детето. Най-лошото е че са я научили да яде желирани бонбони, а аз се надявах доста по късно да ги научи тези лакомства. smile3511 Сега се буди насън и повтаря "БОКИ, БОКИ". Дрънках си аз половин час, как ще я заболят зъбките и ще плаче и колко са лоши тези бонбонки и че мама няма да и ги купува, а детето ме слуша, слуша и накрая явно ме разбра и каза " МАМА БОКИ НЕ, ДЕДУ, БАБА - БОКИ".
Деси, честита годишнина!!! Пожелавам ви дълги години щастлив семеен живот!  bouquet
raika аз се надявах вече Саня да е добре, 9 дни с темп. наистина си е много време и за херпангина и за рубеола. Хубаво е че сте се сетили за изследвания на кръв и урина. Стискам ви палци резултатите да са добри и мъничето да се оправи по бързо.
angelcheto   наистина случихте с времето. А Дани как беше там, хареса ли му морето.
Йоанка, Ванилийка наистина ли е толкова бедствено положението при вас  както го описват по телевизията. Тук е само мръчкаво и валя съвсем малко и чак не ми се вярва като слушам.
Yanche и ние сме в период на отрицание, вече май излизаме от него, но преди седмици, докато беше болничка и я тъпчех със сиропи и хапове,  само "НАМА" повтараше.Тогава когато сядахме да се храним, първо и казвах че няма Вики да яде, а мама ще изяде тази супичка. Тя ме поглеждаше, отговаряше "НАМА" и самичка успяваше да хапне някоя друга лъжичка. Иначе и ние манджи все още трудно ядеме, преобладаващо в менюто ни е мляко и плодове(като изключим бонбоните) Laughing

# 123
Деси,
 newsm51
Честита ви годишнина! Да сте много щастливи, да се сте заедно цял живот, да се обичате вечно!
Страшна ти е станала сладурката! Hug
Маймунче, Цанцарин е онова, дето е лесно, пък се помни трудно. Laughing Био-лосиони срещу кърлежи, бои-лосион срещу комари и био-спрей.
Райче, нямат ли край тия проблеми! spoko Много, много поздрави на мъничката, сладка Саня и кураж на мама Райче! Hug
Янче, ще гледам да ти звънна днес, драга! mobilephone
Минимо, ти на това дете сигурно не му даваш да спи, за да напредва! smile3527 Докато нашите нанкат /особено моята Joy/ твоя Марти ще стане за женене, бе! Браво на момчето! smile3501 Ние тука само се чЕрвим!
В събота и неделя бяхме по Албена и Диляна си изкара най-добре от всички. Беше много щастлива, за разлика от съседските деца, на които им окупира играчките, дворовете, че даже и гърнетата! Оправно дете си имам! Чак срам ме хваща! Embarassed
Марси и аз сладките лакомства не съм ги включвала в менюто. Ох, направо чакам със страх периода на отрицанието. ... Thinking

# 124
ДЕСИ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА С ТВОЯ ЧОВЕК!!!!Да се обичате дълго и да си омръзнете взаимно! Crazy(шегичка)

МОНИ,Марто ли е златен или майка му?? Mr. Green
Тука беше голям потоп,ама аз нау4их последна,тъй като си гледам работата и нямам време за ТВ,но и тук шахтите са под всякаква критика и имаше огромни локви,да не кажа водоеми.Все още много духа,но поне е слънчево.

Сготвила съм кюфтетата,само че моите са пилешки,според мен са страхотни,ще видим Дани какво ще каже.Покрай каките си(моите племенни4ки) почна да се отваря,пове4е повтаря,казва "како,каки,кака Ани,Дани.Ма(р)ина(не е от майна Mr. Green за жалост на татко му Mr. Green) ,ти4а като луд..
МАРСИ,твоето бонбон4е много ме изкефи с бонбоните и как те гони... hahaha

# 125
Честит рожден ден Valent!
Много здраве и щастливи  мигове!

# 126
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН VALENT

Желая ти много здраве и ЛЮБОФФФФФФ

# 127
  • София
Честит РД на Валент!!!
Вчера щото пак не ставаше за плаж, с моите приятелки (и с Мая) ходихме на културен туризъм. Бяхме на нос Калиакра, после на мидената ферма на Дълбока, че стана време за ядене... (който не е ходил и не я знае - ГОЛЯМ ПРОПУСК! Ако ви интересува ще ви дам повече инфо). После отидохме да разглеждаме двореца в Балчик, но са направили входа 10лв и аз се отказах (но съм била поне 5 пъти).  Едната девойка, щото не беше ходила влезе да разглежда, а ние се мотахме наоколо. После отидохме на Аладжа манастир - наистина много ми беше интересно. Ходила сьм с нашите безброй пьти на пикник в горите наоколо, но досега не бях виждала самия манастир. Бих отишла пак - голяма красота Simple Smile
Валент, мила, ако беше звьннала щяхме да скочим и до Добрич без сьмнение... ама нищо. Има време Simple Smile
С 200 зора Мая вчера изяде половин бурканче манджа...
Марци, ще пробвам твоята тактика... може ад мине. Не се бях сещала за този вариант.

# 128
Ей, направо ме туширахте! smile3544 Тъкмо си мислех как по-деликатно да ви кажа, че от вчера до днес остарях с една година! Благодаря ви, момичета!  Kissing HeartТака и не се научих да качам картинки тук,обаче ви изпращам по едно огромно парче торта и чаша шампанско!  party023 А, и по една целувка! lovekiss
Янче, направо се излагам, нали? Embarassed Пълна лудница ми е тая седмица и то не защото имам толкова работа, а защото ми куца организацията! Днес дойдох в 9:00 на работа, при условие че съм от 8:30. Все пак ще ти звънна като вляза в релси тия дни.  Hug

# 129
  • Бургас
Честито на рожденичката!
Аз се чудя, защо е такава майка-орлица, а тя била с най-майчинската зодия - рак. Блазе му на детенцето ти - да си жива и здрава, да си го гледаш!

Айде сега, не се скръндзай, ами дай една торта, да си изплакнем очите  Laughing Пускаш в търсачката някаква ключова дума (например cake или Torte), но с опция за търсене на картинки. Като си харесаш нещо, кликваш един или два пъти и ти излиза само картинката в прозореца. Копваш адреса. Тук натискаш първия бутон на долния ред (като доближиш мишката изписва "Вмъкни изображение") и между оградените със скоби надписи пействаш адреса на картинката си. Ако си избрала по-голяма картинка (по принцип над 300 пиксела се зареждат трудно на страницата на форума), можеш да я запишеш на компютъра, да я намалиш и после да я качиш намалена в http://www.tinypic.com/. От там ще получиш url за пействане. Има и един сайт, където автоматично се рисайзват изображенията, но аз не го ползвам, момичетата ще ти го кажат.
Така, аз като си чета обяснението и го разбирам  Laughing, но ти ако имаш въпроси - питай, на рожденички не отказвам.

Сани днес ми е малко по-добре. Май вади кучешки зъб и затова още вдига температура. Правихме кръв и урина, всичко е в норма, ще чакам неразположението да отшуми от самосебе си. А поседно за миналата седмица, аз все пак си мисля, че е било рубеола - имало и други случаи в града.

Не разбрах - Деси ходила ли е снощи на концерт?

# 130
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДАААААААААААААААА
Но имам само снимки от телефона
Довечера ще се снимам с шапката и ще ви пусна една снимчица

# 131
Милички, много съжалявам - не успях да намеря картинка, която да сваля! Обаче през погледа ми минаха страхотни парчета, с които ви черпя всичките и мъничетата ви!
 Heart Eyes newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Heart Eyes Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 132
Здравейте!
радвам се, че болните се оправят и че имаме много поводи за празнуване:
Честита годишнина на Деси!  Heart Eyes Да сте живи и здрави, винаги заедно, винаги!  Hug

Честит рожден ден на Валент! Желая ти усмивки и прекрасно настроение!   bouquet

Хайде да направим най-после една среща, към четвъртък-петък в парка например??? Времето, надявам се, ще се оправи, че и на моренце трябва да се ходи  Wink
Смайли, утре сутрин ако сте фрии, да направим едно Лейди? Само допълнително ще се уточнм към колко, че мойто лейди го побъркахме от купони и сутрин спи до 10 напоследък  Laughing
Весел ден!

# 133
Честита годишнина на Деси и РД на Валент!
Бързо оздравяване на Саня.
Нямам време да прочета всичко, дано довечера да нямам работа и да успея.
Янче, и ние сме на "не" непрекъснато. То май е нормално за този период от развитието на дечковците.

Виктория се е обринала зверски, най-много по сгъвките на ръцете, по лицето, по гърба, под памперса, абе навсякъде, без корема и краката. Чеше се зверски. Вчера я водих при педиатърката. Каза, че било от жегата, предписа Калциев глюконат през устата /който не смятам да давам/ и сироп Кларитин. После посетих и близък кожен лекар, който пък каза, че било от храна, след като най-големите обриви са по сгъвките. Постави я на диета без мляко и белтъци, т.е само на хляб и картофи. Каза, да не й давам нищо, а да я мажа с онова, американското кремче на Юсерин. Днес е доста по-добре, но пак има ужасни обриви. Сега се чудя на кого да вярвам - на педиатърката, или на кожния? Вие какво мислите по въпроса?

ИСКАМ МАМЕШКА СРЕЩА И КУПОН!! СМАЙЛИ, ЯНЧЕ, де сте, момичета?

# 134
  • Sofia
Честита гадишнина на Деси!   bouquet на патерици.Деска,надявам се подаръка да ви остане един незабравим спомен Heart Eyes
Честит рожден ден на Валентbouquet
Алекс май повечето педита не са много наясно с нещата.Потърси трето мнение,но по-скоро сигурно кожния е прав.
Мацки,искам да ви питам колко от декемврийчетата вечер още пият мляко за вечеря?А преди това вечерят ли друго?И с какво го пиете-ние още с биберон го пиеме Embarassed,но тя си го търси Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт