На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 977
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Ели, ами сега Ежко е около 8 900 - от 2-3 месеца все така, ама нали беше болничък в края на май и смъкна някакви 100-ина гр., после ги възстанови и... е, може да е бил 8 940, преди да се изака тази вечер в коритото, отдавна не го беше правил  Wink

Чоча, а какво имаш предвид, като казваш, че Вики не вечеря? кога за последно яде нещо различно от мляко - на следобедна закуска ли, какво?

Райка, а аз, макар да не съм рожденичка, да те питам нещо компютърно да ми обясниш  Embarassed- какви са тез яйчица, дето някои ги имате под подписите напоследък - уж влизах в сайта, към който картинката е линк, но нещо не схващам, твърде тайнствено ми е Laughing

лека нощ!

# 151
Ели, ами сега Ежко е около 8 900 - от 2-3 месеца все така, ама нали беше болничък в края на май и смъкна някакви 100-ина гр., после ги възстанови и... е, може да е бил 8 940, преди да се изака тази вечер в коритото, отдавна не го беше правил  Wink
Ех този Ежко  Hug като врабче е  Wink
а защо му даваш п
Цитат
ри първото си събуждане, ок 150 гр
после има пак ли събуждане с мляко  newsm78 аз давам на Емката 240гр  ooooh! а тя капка не оставя... защо не му даваш повече искам всъщност да попитам  Embarassed

# 152
Привет!
Честит рожден ден Valent! Много здраве и щастие!  Hug

Марио също пие мляко с биберон.

Ние вчера обикаляхме по доктори, за мое съжаление и днес не ни се размина посещение. Марио падна от едни стълби и ходихме до бърза помощ, неможахе да му направиме ренгенови снимки, защото той не даде, през цялото време пищеше. От там ни изпратиха при УНГ, защото имаше съмнения за чупен нос - размина ни се, оказа се само контузия, оттам трябваше да идем при невролог, но тя не искаше да ни прегледа без снимки и аз реших да се консултирам с друга лекарка, която ми обясни какво да правя и ако се проявят симптомите да бягам веднага да го снимат. Преспахме спокойно и на сутринта пак си беше малкия ми палчо. Но на обяд като му сменях памперса го хванах за дясната ръчичка и той миличкия изпищя от болка, и хайде пак при ортопед, който ни каза да му пазим ръката и много да внимаваме, че може да я е пукнал вчера при падането, утре пак ще ходим за да реши дали да го снима. И сега за капак преди да си легне пак падна и си удари главата. Много ме е страх да не му стане нещо, нямаше как да го държа буден за да го наблюдавам. Постоянно плача и се обвинявам, как можах да го изпусна да падне. Вече неиздържам...

# 153
  • Sofia
Дани, много неприятна работа.Дано да няма проблем и да е било малкия дявол.Ама,много са бесни тези деца,бе ooooh!
Маймунка,да Вики ако закусва след обед после рядко яде нещо преди млякото.Боцва си от нашта вечеря или ако има таратор е дежурна.
Несериозните,какво правиме със срещата?Раичка,Шоши...Мъж ми каза,че сме си забравили физиономиите вече Wink

# 154
  • Sofia
Нашто Албенче днес рожден ден има!Да му е честит!-що ли се загуби така

# 155
Здравейте, мили и изстрадали момичета! hug Благодаря отново на всички за поздравите и пожеланията! Heart Eyes
Дани, как сте днес с Марио? Съчувствам ти искрено за преживяванията! Hug Не се обвинявай - малко по-палаво е детенцето, но пък ще е по-оправно в сериозните житейски ситуации, вярвай ми! Изтривай тия сълзи, защото децата имат нужда само от нашите усмивки, за да се почувстват по-добре!  action032
Ангелче, кураж и на вас, с Дани!  Hands Thumbsup
Сега да ви разказвам. Вчера имах един прекрасен РД! newsm47 Със страхотни изненади, като се почне от вас - най-милите мами! Heart Eyes Получих чудесни пожелания и поздравления от хора, на които държа много. На този етап оценявам повече жестовете, отколкото материалните подаръци. Следобяд подредих една почерпка за колегите и работа приключихме още в 15часа. Денят беше хаотичен и изненадващ, а вечерта приятно разпускаща, със семейството ми, на маса вкъщи, с приготвена от мен празнична вечеря. Хм...... искам пак!  newsm03
Сега по темата за млякото. Моята сладка хапва млекце със следобедната закуска - принципно й правя кашичка с бисквитки, плод и мляко, а иначе разни тестени изделия, също с млекце. Вечеряме здраво /пфу,пфу/ около 21часа и преди лягане изпива 120-тина грама млекце с водичка и захар /с биба/. Сутрин около 5 - 6 часа си пийва още 150 гр от същата смес. Ами това е май млякото ни. newsm78

# 156
Дани, дано наистина не се появят последствия от падането и Марио се успокои, ти също, а и започне самичък да внимава повечко!

Ели, за млякото - ами правя понякога 180 или 210 гр, но обикновено си спира точно на 150, понякога дори на 100, затова. А после започва да се буди към 4-5 и иска пак нещо, опитваме да е вода, но май си иска сок... понякога и още малко мляко давам, че нали по-хранително е, но гледам да е чак към 6, за да замести и неосъществяващата се закуска...

Ангелчето, дано и при вас протече по-леко ангината, че не е хувабо да ви случват такива неща, и то тъкмо след хубавата почивка!

ЧРД и от мен ма Албенка, с най-, най-добри пожелания!!!!

МОНИИИИИ, прати ми, моля те, тел си на ЛС - утре най-вероятно ще мина през Пловдив, взимам дисковете със себе си!

# 157
  • Бургас
dani_l, ама ги е надробил твоят палавник едни  ooooh! Пожелавам ви всичко да завърши благополучно! И не се обвинявай - даже и очи на гърба да имаш, пак не можеш да спестиш на детето всевъзможните падания и каскади... Важното е, че си там за да реагираш адекватно. Дано ръчичката да е само натъртена! Кураж!
Ангелче, бързо оздравяване и на вас!
smile3525 Честито на рожденичката днес! Да си отпразнува подобаващо! newsm51Маймунка, тези яйца се "осиновяват" и на посочената дата се излюпва нещо. Нашата Алекс 1 е горда мама на тостер  Joy
Деси, ти нито разказа за концерта, нито качи снимки Sad

Саня днес е значително по-добре, остава само една лека кашлица, надявам се да не се задълбочи.
Я да си похваля сега голямото гардже! Миналата седмица ме изненада като съвсем импровизирано ми изрецитира няколко стихотворения, които измисляше на момента  Shocked Вече ще го включвам в съчиняването на заглавия на теми  Laughing А от вчера усилено тренира четене и напредва не на шега. Аз съм една горда и щастлива мама  bowuu

# 158
  • Sofia
Аз се включвам с нов въпрос.На 1,6г на консултацията какви ви бяха мерките,най-вече на мадамите?

# 159
Да се запиша в темата. Като чета все едно Дели я оставям гладна. През деня е на ясла и не им знам режема но се взимаме към 17ч. и хапва нещо леко бананче, меденка, вафличка със сокче или мляко.Вечеря към 20ч. и най късно в 21ч. е в леголото с 100гр.  мляко.

# 160
Несериозните,какво правиме със срещата?Раичка,Шоши...Мъж ми каза,че сме си забравили физиономиите вече Wink
Ами хайде де, предложих утре следобяд в парка (към 17 мисля, че на повечето е удобно?), вие нищо не казвате.  Grinning Петък съм по козметици, а събота потегляме поне за 2 седмици на море и планина после.  Sunglasses
Мерки и теглилки нямам, в Германия ще я мерят чак на 2 годинки. Преди да дойдем насам беше 10.900, не вярам да е напълняла, дори напротив. Но ми прави впечатление, че откакто иска да яде сама, добре се храни, пупу...дано не е до следващия зъб.  Praynig
Мама на 2бебета, добре дошла   bouquet Можеш да се регистрираш и после да разкажеш повече за вас. Simple Smile

# 161
  • Sofia
В кой парк?Мене също ме устройва 17ч

# 162
Аз се включвам с нов въпрос.На 1,6г на консултацията какви ви бяха мерките,най-вече на мадамите?
86см, 11.300кг

Дани
ама какви са тези приклИУчения при вас  Shocked Hug Ужас
Не се обвинявай, няма смисъл  Hug Ами повече внимавайте вече   bouquet

Мама на "2 бебета"
Здравей   bouquet ако искаш да пишеш, по добре се регистрирай  Wink

Маймунка
аха .... а аз се чудех защо толкова малко  Embarassed

ЧРД и от мен ма Албенка,с пожелание за много много хубави неща bouquet  bouquet  bouquet

Тук днес и утре са празници, яки жеги... амй пак на плаж ще ходиме слетобяд  Sunglasses

# 163
  • Sofia
Божеее,това мойто дуде е 13кг. и е 86см.За 3 месеца е порастнала с 6см и е качила 1 кг, а не ще да яде Shocked

# 164
Божеее,това мойто дуде е 13кг. и е 86см.За 3 месеца е порастнала с 6см и е качила 1 кг, а не ще да яде Shocked
Ако е жизнена и игрива, не виждам проблем  Wink
Тя и Бадемата мина през един инатлив период, и на всичко се цупеше и плИУеше  Sick ама да чукам на дърво  ooooh! отмина  Whistling Grinning

Общи условия

Активация на акаунт