Чоча, а какво имаш предвид, като казваш, че Вики не вечеря? кога за последно яде нещо различно от мляко - на следобедна закуска ли, какво?
Райка, а аз, макар да не съм рожденичка, да те питам нещо компютърно да ми обясниш
лека нощ!

като врабче е 
аз давам на Емката 240гр
а тя капка не оставя... защо не му даваш повече искам всъщност да попитам 

Благодаря отново на всички за поздравите и пожеланията! 
Не се обвинявай - малко по-палаво е детенцето, но пък ще е по-оправно в сериозните житейски ситуации, вярвай ми! Изтривай тия сълзи, защото децата имат нужда само от нашите усмивки, за да се почувстват по-добре! 
Със страхотни изненади, като се почне от вас - най-милите мами!
Получих чудесни пожелания и поздравления от хора, на които държа много. На този етап оценявам повече жестовете, отколкото материалните подаръци. Следобяд подредих една почерпка за колегите и работа приключихме още в 15часа. Денят беше хаотичен и изненадващ, а вечерта приятно разпускаща, със семейството ми, на маса вкъщи, с приготвена от мен празнична вечеря. Хм...... искам пак! 

Пожелавам ви всичко да завърши благополучно! И не се обвинявай - даже и очи на гърба да имаш, пак не можеш да спестиш на детето всевъзможните падания и каскади... Важното е, че си там за да реагираш адекватно. Дано ръчичката да е само натъртена! Кураж!

Петък съм по козметици, а събота потегляме поне за 2 седмици на море и планина после. 

Можеш да се регистрираш и после да разкажеш повече за вас.
Ужас
Ами повече внимавайте вече 
ако искаш да пишеш, по добре се регистрирай 

ама да чукам на дърво
отмина