На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 20 103
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Абе хора, аз май недоразбрана ще си Умра! ooooh! Имах предвид, че АЗ съм една стара нова, дето не си е писала с Йоанчето! Пък за нея знам, от къде не питайте - интуиция! Тук всички ме питат от къде знам туй онуй за завода - мноооого просто - от информационния канал, с който и щерка ми контактува! Mr. Green

Аз не схванах кво знаеш newsm78Я кажи Wink

Вики дано скоро Виктор се оправи HugИ аз ви оби4ам,ама и ти ще патиш от мадами Whistling

# 256
Ех ех пак лоши новини SadАйде да се оправят всички дрискащи и повръщашти.Нямат ли край тея болести и лятото не ни оставят.
Ние през деня сме без памперс но рядко казва че му се пиша.Издържа около 1 час и се напикава в гащите.Постоянно го питам искаш ли да пишаш,слагам го на гърненто стои но нищо/е понякога пишка/даже в тоалетната го пробвах и май там повече пъти  е пешкал отколкото в гърнето.Иначе за акането си ака в гърнето само.Какво да правя вече не знам. newsm78Да взема да му купя седалка за тоалетна и да видим ко ще стане Rolling Eyes
За рол-она на Чико против комари- PeaceМного съм доволна.

# 257
Добро утро, мами и дечица!  Heart Eyes
Много сте изоставили темичката вчера! Naughty Аз си приготвих половин час да чета, пък свърших за половин минутка.  newsm78
Хайде липсите да се включват с новини, че да има с кво да си запълвам работното време.  Joy

# 258
Добро утроооо Hug

Валент,тая сутрин си ме изпреварила Wink
Ангел4е и аз се замислям за седалка на тоалетната 4иния Rolling Eyesможе пък там да изяви желание Confused

При вас валяли снощи newsm78Тук се размина,а аз тамън се разкефих как се е затъмнило и засиняло и като запо4на и един хубав вятър-си вкам тая ве4ер няма да ни се размине Twisted EvilАма само препръска и това си беше Rolling Eyes

# 259
Здравейте!

Деси нищо не казваш, как е Габи?

Добре се завърнала на Криси, тъй като аз няма да ходя на море (поне за сега се очертава така) чакам с нетърпение да качиш снимките, та да поплакна очи, дет се вика  Grinning

Валент, голяма скука е нали  Rolling Eyes, особено като знаем къде са другите   grinning039, а ние на работното място atwork.

Янче, Ванилийка къде се губите? Вие поне имате нет на моренцето  smile3503

От мен само горещи   remybussi

# 260
Йоанче, ти Второто пришествие ли чакаше, горкичката! Sad Споко!  Wink Аз също обичам лошото време, но държа да съм си вкъщи или поне на закрито. newsm43 Изпитвам страхопочитение към могъществото на природата! omm

# 261
Абе ние бяхме на вън,4е се 4удехме каде да ударим по бира и тъкмо си мислех,4е ще е гот да се поразкисна малко на дъжда Mr. Green

# 262
  • София
Не пиша щото няма много какво да пиша... Хвърлям по един поглед да ви държа под око Simple Smile Оставила съм Мая основно на баба ми и аз се мотам по Варна, по плажовете, с приятели, всяка вечер излизам... чувствам се кат на 19 и почти забравих, че имам дете (сега да не кажете че завиждате - сами си го изпросихте Wink ) Единствено си го припомням сутрин м/у 8 и 12 когато бабата е на работа и аз се занимавам с Мая...
Много ми е мьчно обаче за Мартин, но той ще дойде при нас чак след 1-2 седмици най-рано...

# 263
Ах, ти Янче-Калпазанче  Naughty И няма какво да пишеш А? Само по дискотеки ходиш и нищо интересно не се случва  Thinking ?????

Значи /една бърза справка/ ти си от Варна?

# 264
Не пиша щото няма много какво да пиша... Хвърлям по един поглед да ви държа под око Simple Smile Оставила съм Мая основно на баба ми и аз се мотам по Варна, по плажовете, с приятели, всяка вечер излизам... чувствам се кат на 19 и почти забравих, че имам дете (сега да не кажете че завиждате - сами си го изпросихте Wink ) Единствено си го припомням сутрин м/у 8 и 12 когато бабата е на работа и аз се занимавам с Мая...
Много ми е мьчно обаче за Мартин, но той ще дойде при нас чак след 1-2 седмици най-рано...
и очакваш да ти повярваме , че Мартин ти липсва Mr. Greenда , да, след разказа ти как си изкарваш не ми ги разправяй на мене ти, и още една дума как си купонясваш и щта удуша, щот искам и аз на морето пааааааааааакккккккккк
и ако някъде през деня срещнеш едно красиво същество на име Мая - целуни я от мен и Виктор специално
а и наздраве фуриьо неземна Hug Hug

# 265
  • Бургас
Здравейте!
Тези дни съм в отпуск от майчинство  Wink Позатъжих се обаче за вас и надникнах в темата. Хайде всички болни да оздравяват бързо, аман от летни вируси!
Eminka, аз наскоро се борих с бълхите - проблемът ми беше много сериозен. Мисля, че засега се отървах, но винаги могат да ми донесат пак от село  Rolling Eyes. Тактиката ми беше следната: Повечето килими и пътеки ги изпрах и прибрах, направих едно много обстойно пръскане (подове, дюшеци, рафтове в гардероби...) с един доста отровен препарат - Фараон - П. Разбира се, децата тогава не бяха вкъщи. После няколко пъти пръсках с нещо безвредно, което свекърва ми беше взела от ветеринарен лекар, не мирише и в момента, в който изсъхне вече няма проблем да пипнеш напръскан участък. От форума научих за някакъв друг препарат Фронтлайн, който бил ефективен и безвреден, но не можах да го намеря. Може също да се извика и фирма да напръска - не било много скъпо, смятам ако пак имам проблем да опитам и такъв вариант. Правя профилактика от време навреме, защото много ме е страх да не пламнем отново... Голяма напаст са бълхите, направо не съм вярвала, че на градски човек могат така да му вгорчат живота.  #Cussing out Успешна мисия!

# 266
Янчеее, мила, и ти ми липсваш много! Hug Каква ти е програмата за събота или неделя? Защото мен отпуск ОТ майчинство не са ми дали като на теб и Райчето  Wink, и трябва да се нагодим някак. newsm78

# 267
  • Sofia
Здравейте и от мен!
На следващата среща,ако не съм побеляла ще е добре! ooooh! Мойта фурия толкова ме ядосва,че вече съм на ръба на истерията, а баща й направо вече истеряса.Не стига,че по цял ден се тръшка ,реве,бие си сама шамари и прави градинки,ами днес и цял рафт с чаши даде фира.
Янче,като чета какво разказваш как да не ти завижда човек Crossing Arms
Вики,добре си дошла от пътешествия.Казвай кога другата седмица да се домъквам при теб,да свършиме работа.

# 268
  • София
Valent,  засега нямам програма - ако имаш идеи - казвай!
вики1, ами липсва ми... сега как да ти обясня... имам чуството, че паяжина ще хвана скоро... как да не ми липсва...

дани_л, не съм от Варна. Баща ми е от Варна и тука имам баба, дядо и т.н...

аз пък вчера премазах на Мая пръстите на вратата в банята. Откачих! Ревах повече и от нея... Беше се хванала за вратата при пантите и аз кат тръгнах да затварям... направо тръпки ме побиват. Добре че изпищя бързо!

Момичета, много се чудихд али да споделя с вас ама така или иначе всичко си казваме... нашите се разделиха. Баща ми си има любовница и отиде да живее при нея. Не ми с еразправя цялата история. Засега няма да се развеждат и всичко мина без никви скандали и караници... ама на мен ми е много мъчно! Sad

# 269
Здравейте,
а пък ние от утре - стискайте палци - ще изпробваме нова схема - Савко ще ходи у тях при прословутата ни бавачка, с която доста свикнах впрочем, или поне сега нямам сили да мисля за друг вариант - та тя живее в къща с двор в Павлово, вчера бяхме 'на оглед' и много ни хареса - т.е. дворът е много приятен, чист, сигурен, няма много трева, повече дървета и цветя, но има интересни пътечки и др.под.... е, къщата си мирише солидно на нафталин, както и очаквах, ама се надявам той да прекарва малко време вътре, ще занеса количка, по възможност да спи в нея на двора. Както знаете, аз не съм от мамите, постоянно вързани с дечковците, доста мога да излизам, ама май точно от това имах нужда - да мога да оставам сама вкъщи, поне за по няколко часа... лошото е, че това е така, не защото съм голяма домошарка, ама това лято имам толкова работа, която просто трябва да бъде свършена (и то в изолация пред компа, че ако отида в службата, все се разсейвам и върша неща, дето никой не ме кара), че...  Mr. Green

Янче, много съжалявам, ти все хубави неща си разказвала за вашето семейство... да, животът е сложен и т.н., ама от гледна точка на децата май е най-трудно разбираемо нещо такова - и като малка ми се струваше много неразбираемо нечии родители да се разделят, и сега, като си мисля по принцип, установявам, че колкото уж да знам, че 'такива неща се случват' и др.под., на Савко не бих могла да обясня нещо подобно, ако ми се наложи... дано майка ти не е много разстроена...

Общи условия

Активация на акаунт