На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 20 104
  • 287
  •   1
Отговори
# 270

Момичета, много се чудихд али да споделя с вас ама така или иначе всичко си казваме... нашите се разделиха. Баща ми си има любовница и отиде да живее при нея. Не ми с еразправя цялата история. Засега няма да се развеждат и всичко мина без никви скандали и караници... ама на мен ми е много мъчно! Sad
мъчно е естественно, и мен лично понеже съм го преживяла не ми действаха добре думи като - такъв е живота - не трябва да е такъв, трябва хора прекарали целия си живот зедно, градили всичко заедно - имащи деца и внуци да се насладят на старините си, това ми е мнението и знам че ти е тежко - освен да ти ударя един целуван друго немога - просто защото е адски неприятно
за Мая - ако още веднъж батишеш така детето - щта бия, обещавам ти Hug Hug

# 271
Привет!

Маленна, добре дошла на теб и малката Малена! Flowers Rose Вече имаме сериозен конкурент с къдриците.  Разгледах част от снимките ви - много сте интересни, въобще като семейна тройчица. Party Ще ни светнеш ли, ако не е тайна, от къде ги изкопа тия рамки за дневничето? Много ми допаднаха. newsm10 На моето шуши му пиша книжка и мога да я допълня с подобно албумче.

Ще ви светна естествено, само, че малко ще ви разочаровам, защото не съм ги "изкопала" отникъде Laughing
Правила съм ги саморъчно. Продължавам да допълвам дневника, когато имам време, защото става бавно и все по-трудно ми е да си отпускам фантазията. Но материал има още...

# 272
ей, момичета - кокичета,
хайде давайте заглавия за нова темичка, моля! май е време... може би Валент отново, ако няма много работа днес?
на мен ми хрумват разни неща само за бебоци и водоскоци, ама то декемврийчетата не са вече никакви бебоци (впрочем днес при нас - първо ако в гърне - затова съм толкова ранобудна), така че - вие сте!

# 273
Ооооо, Маймунче, добро основание да ме прередиш с влизането! Laughing Айде честито за гърнето и съдържанието му! Браво на децата!  smile3501Тъкмо днес си мислех кога ще ми остане време и възможност от няколко дни поред да го пробвам по-сериозно и моето шуши на гърненцето. Пожелавам ви лесно адаптиране към "новата схема"! Praynig
Маленна, страшно въображение имаш, драга! Оценявам високо такива изпълнения! Peace На някаква специална програма ли ги вършиш тия чудеса? Аз също съм дълбоко творческа личност, но за съжаление, нямам необходимите познания в програмните продукти за рисуване. newsm78
Яничка, мила, единственото, което мога да ти кажа сега, е да имаш надежда!   Kissing Heart Мъжете в тази част от живота си имат нужда да се почувстват отново млади и не се свенят да захвърлят всичко изградено в името на едно ново самочувствие. Ако съм права, то има шанс това положение да е временно и родителите ти отново да бъдат заедно. Друг е въпросът дали са били щастливи в настоящия етап от брака си. Абсолютно всеки има право да е щастлив! Твоето маме също! Дано всичко това да е и за нейно добро! Прегръщам те силно! Hug Hug Hug
А сега се оттеглям във вдъхновение по ново заглавийце! Innocent

# 274
Ян4е,съжалявам за вашите Hug

Маймун4е,браво за гърнето Wink

Ей това дете ще ме побърка,толкова да е диво и вируглаво,4е ве4е няма на къде Twisted EvilЩе изкукуригам тотално,ама нали си е рогато ти и да му се караш,той си знае неговото и ти се хили подигравателно #Cussing outЕто в4ера от толко отваряне на хладилника,като дръпна да отваря вратата колкото може и то взе 4е изпука нещо си и се с4упи и сега се отваря ехееее #Crazyидеше ми да го убия #Cussing out

Хайде ле ден на вси4ки Hug

# 275
  • София
Malenna, ти къде си във Варна? Аз съм в Чайка до незнам кога... Май ще си откарам до края на лятото. Скъпият ме "зарадва", че от пнеделник почва филм за 3 седмици и после май се задава още един... Та евентуално ще ходим на романтично пътешествие (т.е. само 2мата) чак септември...

за историята с нашите: тя връзката на баща ми с тая е от 5 години някъде... естествно му е колежка... че как иначе... сега се надявам и майка ми поне да си намери някой за да не й е самотно...
А мъжете в тая вързаст наистина нещо откачат... Свекъра и той кат станал на 45-50 си бил шута и 10 години любовници и купон и т.н... после решил че се наживял и се върнал...

# 276
Янче, ето че и ти ги знаеш тия работи. То е нещо като женския климактериум, обаче е със съвсем други проявления. newsm78 Абе това мъжете не са като хората. А иначе -  какво работи съпругът ти? Ние с моя също май ще отложим доста романтиката. Само да не я ОТМЕНИМ директно. Tired

Мен музата ме споходи и ето какво измътих: Party

Декемврийски малчугани тичат в летните поляни!

Декемврийското човече вън посреща Август вече!

Декемврийските сладури се превръщат в летни бури!

# 277
Malenna, ти къде си във Варна? Аз съм в Чайка до незнам кога... Май ще си откарам до края на лятото. Скъпият ме "зарадва", че от пнеделник почва филм за 3 седмици и после май се задава още един... Та евентуално ще ходим на романтично пътешествие (т.е. само 2мата) чак септември...

По принцип живея в центъра, но лятото по обясними причини сме на вилата на Траката. Иначе първите 19г от живота ми минаха в Чайка, там съм родена и много го обичам този квартал. След това бях 8г в София, но сега вече съм твърдо във Варна.

Маленна, страшно въображение имаш, драга! Оценявам високо такива изпълнения! Peace На някаква специална програма ли ги вършиш тия чудеса? Аз също съм дълбоко творческа личност, но за съжаление, нямам необходимите познания в програмните продукти за рисуване. newsm78

Правя ги на Фотошоп. С програмата работа предимно в работата си, не съм я учила специално за дневника на Малена, но пък много ми помогнна.

Маймунка, поздравления, голяма радост е първото пълно с материал гърне. При нас тази "чест" се падна първо на баба й. Laughing

# 278
Янче, ето че и ти ги знаеш тия работи. То е нещо като женския климактериум, обаче е със съвсем други проявления. newsm78 Абе това мъжете не са като хората. А иначе -  какво работи съпругът ти? Ние с моя също май ще отложим доста романтиката. Само да не я ОТМЕНИМ директно. Tired

Мен музата ме споходи и ето какво измътих: Party

Декемврийски малчугани тичат в летните поляни!

Декемврийското човече вън посреща Август вече!

[/b]
Това толкова добре охарактеризира дъщеря ми......... Peace

# 279
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И на мен последния вариант ми харесва най-много  newsm10

# 280
Мерси, мерси за вашето одобрение! Flutter Моето козле обаче е не лятна, а нощна буря, което е много кофти вариант. buria Фразичката ми дойде като се сетих за изпълненията на вашите рогати добичета. Така е - ще ни вдигат на рогца, няма как... Thinking

# 281
Аха и на мен бурите ми допадат много Peace

# 282
аз малко се колебаех между 1 и 3 - от вариантите за заглавие (че за 2 август е още далече, или поне на мен не ми се иска да идва така скоро), ама май това с бурите си е по-удачно... добре, след малко ще пусна темичката, ама тук, на 15 с. имаме още малко място.
Валент, тенкс, дето се отзова (ти или музата ти) така бързо!

# 283
Да бе верно, че Август е далече! Не ми се връзвайте, аз тотално съм съкратила месеца с една седмица - все си мисля, че другата е 26-ти - на Дили мини РД-то?!? smile3555

# 284
Оф мацки,малкия сега се сабуди с темп #Cussing outСега му пробиват долните предкътники и си мисля,4е е от тях.До одеве преди да легне му нямаше абсолютно нищо Rolling EyesДадох му Калпол и сега ще го изведа малко,защото до одеве валеше,а нищо 4удно по-късно пак да завали Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт