На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 957
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
РАЗБРАХ!!!!!
Райка,мерси!!!
Благодаря за милите думи относно визията ми,но не мога да си позволя да изоставам от масажираната НЕЛИ! Mr. Green
НЕЛИ.грабваи Дарата и банския и идваите.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 16:42 от Ванилийка

# 76
  • Бургас
Тенк Ю, че ми отговаряте на Здравната питанка!

# 77
е, честно. писна ми с тези повреди покрай грьмотевиците.     #Cussing out

Юленце, кво повече да кажа  Laughing. те хората са те похвалили . само да добавя , че и аз искам на морето. ако ни вземеш и нас с марто,обещаваме да не пипаме дарата  Naughty - ще я оставим на дани
Янче, и ти да се разпишеш скоро сьс снимки от варна. много го харесвам тоз град  Two Hearts  ходихте ли вече с мая на плажа.
Смайли, горе главата. всяко зло за добро - както се казва. ще намериш нещо още по добро , кьдето ще те оценят подобаващо .
ех ,Marci  , искам и аз едни баба и дядо дето да ги пратя мойте за малко. а иньче не се притеснявай - подкрепям напьлно това , което dani_l  ти е написала.  newsm10 
Valent, ако е инцидентно това сьс заспиването , не се притеснявай . може от жеготе да е. ние трудно свикваме с тях , пьк тез малки душици питаш ли ги.
като стана дума за жеги - пускате ли климатик. а докато спите.
ние два дена сме се навряли в кьщи на климатика и не си показваме носьт навьн.тук е 36-38 градуса през деня. че и през ноща , не падат много , много .
марто вече взе доста да плямпа , ама още не сме стигнали Дили  с изреченията. казваме някоя дума , после дообясняваме сьс жестове и мимики  Joy

# 78
Минимо, ние се охлаждаме с климатик само през деня, но ме е шубе за малкия, защото се получава много голяма температурна разлика дори в отделните стаи /климатика е в хола/.

# 79
Марио изяде първата си цигара

# 80
МОНИ,мисля,4е 6те е добре за Нели и ти да доидеш,ама мога да дам само една стая,а тя не е голяма.Вие 2-те ще се съберете.ама децата къде ще ги сложите...говори с Нели.Мога да осигуря една кошара.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 12:38 от Ванилийка

# 81
  • Бургас
Марио изяде първата си цигара
Ей, внимавай много. Чувала съм, че две цигари могат да бъдат смъртоносни за малко дете!!!

# 82
Райка, мерси за инфото. Ще внимавам много.
Аз малко преувеличих де ...

# 83
Ееехх, как си говорите за почивки, моренце, бански и слаби и хубави мамиии.... плаче ми се , честно.
Аз изкуквам от ЖЕГА, истинка и ужасна, нищо не мога да правя вече, краката ми отичат, само пуфтя и се потя и се къпя с хладка вода през 30 мин.
Все пак мисля да рискувам и да отидем за 3 дни на Велинград с Бобчо и тате. Може да не си починем истински като сме с него , но след като обсъдихме ,решихме да сме си заедно. Ще сме в х.л Елбрус , някой ходил ли е скоро там, аз само хубави неща четох.
Чоча, само ние ли останахме в София бе, айде една среща рано сутринта или след 7 да направим, какво ще кажете, така и така си висим тука, дайте да се видим - имам опция с и без деца:) - мама дойдее Hug.
Нели , споко, за всяко нещо си има не случайна причина, явно нещо друго ти мисли съдбата:).
Янчее, приятно изкарване в Варна, много ви се радвам, хем на гости, хем на море, хем с дете, хем има кой да го гледа - супер:)
Искам да ви кажа, че Борис вместо да почва да говори повече, той сякаш вече не полага усилия да го прави, само ъ-ъ-ъ-ка с различна интонация и мрънка, ужастно е , дразня се най много от това, избеснявам направо от хленчене..
Хайде, до скоро, дано организираме нещо прохладно:)

# 84
  • Sofia
Раичка,не сме само ние в София бе душа.Ама съм навита на среща.Реши кога,как и къде и свиркай,нали вече съм моторизирана няма проблем

# 85
здравейте,

и ние сме си тук, макар да имам доста работа /и то не на морето, за разлика от Ванилийка Mr. Green/ и пиша малко, както виждате... но: много сме навити за среща:
ако искате събота сутрин в Южния - да е удобно за Раичка?

Райка, как е Саня днес? нещо ново? то и аз вече започвам да се чудя дали Савко не е изкарал някоя рубеола - имаше също незначителен обрив тези дни, нищо друго, но аз реших, че си е от жегата - със сигурност нямаше по коремчето  Thinking

Смайли, ти май не тъгуваш особено за работата, че да те успокояваме, но наистина, ако/както можеш, им покажи, че така просто не се прави!

някой ползвал ли е противокомарната серия на Чико - Занза не знам кво си, дето се рекламира тук от ДаНет?

Поздрави на всички градски и морски мами и декемврийчета, ще следя дали някой е навит за среща утре?!

# 86
имам опция с и без деца:) - мама дойдее Hug.
ХА,Раи4ка,разсмя меяи коя е тази опция БЕЗ ДЕТЕ б твоето положение? Laughing Laughing Laughing

# 87
Здравейте, девойки!  Hug
Май не съм се разписвала в новата тема, но нещо времето ми е все кът. Последните дни бяхме на Боровец, малко на хлад, басейни и такива благинки.
След одисеята с кърлежа, миналата седмица Диана беше с розеола. Симптоми точно като по учебник- 3 дни висока Т, без никакви други оплаквания (е, педито видя леко зачервено гърло, но добре, че мазах гърлото само 1 ден, след като после се оказа, че е друго). На 3я ден Т от веднъж спадна и се появи обрива, сигурна бях, че е това, немците го наричат Тридневна треска. Лекарката тук от раз каза, че е алергия към нещо си и искаше да й ръгне инжекция  Rolling EyesСлед като я попитах съвсем плахо, дали все пак не отрича да е розеола, познайте каква й беше реакцията- "вие много четете из нета  Shocked, то това не е никак хубаво!Има един форум, бг мамма, там сме описани и аз, и колежката ми!". Ами чудесно, тъкмо имате обратна информация от пациентите  Laughing ...Накрая снимах отвсякъде Ди, Емо занесе снимките на педито в Бон и жената беше категорична. След 2 дни нямаше и помен от обрива. Peace Дано това да ни беше последната болест, на морето не искам и да чувам за болни деца! Crossing Arms
За среща съм винаги ЗА, но уикендите обикновено Диана е на вилата. С удоволствие през седмицата ще се присъединим, ако измислите нова! Heart Eyes
Ох, сядам да уча докато баща и дете се разхождат. Целувки! Hug

# 88
Айде, бе, момичета! Гледам ви сто сте он лайн, пък не пишете!?!  smile3527
Янче, къде се криеш на сянка? Толкова се креш, че чак не ти виждам лс-то. Laughing Аз може да отразя една Албенка тия дни, тъй че може и там да се зрътнем. Ще чета прогнозите обаче, щото май дават зверски дъжд и което е по-лошо -  бури. А пък на вилата тия бури са направо страховити и детенце ще се изплаши много. Thinking Ще видим....ти все пак прати един номер.
Минимо, хич не е инцидент даже! ooooh! Ако не е на ръце, заспиването й трае най-малко 40 минути. Понякога си мисля, че не може да осъзнае какво трябва да направи, за да заспи - тръшка се, върти се, сменя си мястото, дърпа ми ръцете, блъска се.... Cry Снощи примерно заспа почти отгоре ми, след като поне половин час не ми даваше дори я прегърна.  action032 Какво точно иска, не знам. Sad
Марси, как си днес, мила мамо!?  Hug
Маймунка, снощи четох за някаква серия против комари и кърлежи на билкова основа, която е подходяща за деца и бебета. Имаше едно просто име, обаче те простите работи винаги са ми били трудни за помнене.  Thinking Щото на сложните повече внимание се обръща. Ако не ти е късно, в понеделник ще ти кажа как се именуваха тия нещя.  Peace

# 89
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Маймунке в една от темите за комарите бяха писали, че има доста оплаквания за алергични реакции от тези нови препарати н Чико. Не помня кой и точно къде го е казал, но имай едно на ум.
Ти искаш да вземеш нещо за навън или за в къщи вечер?

Общи условия

Активация на акаунт