На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 20 312
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Божеее,това мойто дуде е 13кг. и е 86см.За 3 месеца е порастнала с 6см и е качила 1 кг, а не ще да яде Shocked
а
Емката на 1г. беше 10.600 кг, 700гр за 6.месеца е качила
 а Ежко горкия и 9кг. няма  Wink

Излишни притеснения чоча  Wink

# 166
  • Sofia
Проблема ми е от къде го качи този 1 кг като не ще да яде Wink

# 167
Проблема ми е от къде го качи този 1 кг като не ще да яде Wink
аааааааааа аз мислех че ти е обратния проблем
Ами изглежда не е съвсем нищо  Wink Laughing

# 168
Чочи, да ти кажа и аз компетентно мнение - кажи си на педито да си опрай кантаря. hahaha
Райче, направо ще умреш от смях! Чета аз за твойто гардже как съчинявало изречения, заглавия, стихотворения, ама като видях и че ще пише викам к`во става тука,бе?!?! #Crazy Направо получих комплекс за малоценност - майчински и дъщерински. dont Чак после се светнах, че пише "голямото" гардже.  Joy
За моята фръцла писах предишния понеделник - мерки на манекенка. Ми, притесняват ме тия клеченца, ама ако видите клечките на майка й... Докарваме го и двете само от д...пе. Mr. Green Грацилна костна система /фини кости/, така му се вика на нашия "клиничен" случай. Маймунче, Ежко да не е и той грацилен, щото то и по мъжете ходи.  NaughtyИ после се чуди защо няма килограми. То няма кости да тежат! Laughing

ЧРД на рожденичката! Пожелавам вечна младост и щастие!

# 169
Привет!
Момичета всичко е Ок, Марио вече е добре, с ръчичката проблема е бил изкълчване на лакътната става, доктора обясни нещо от сорта, че е излезнало и после се е наместило самичко, ама и аз незнам кое  newsm78. Той пак е див и щастлив  Hug
Много ви благодаря за подкрепата, аз наистина изперках тези два дни.

# 170
  • Бургас
Valent,  smile3532
Аз забравих да ви пиша, че Саня снощи преполови превода на първа част на "Фауст"...
Дани, супер новина!

# 171
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Габи на 20.06. беше 11,300 кг. и 81,5 см. Вече е на две храненета дневно и се чувства много добре. Първо се храни сама, а после баба и я довършва.

Райка концерта беше страхотен. Ние не бяхме взели апарат. Снимах с телефона и снощи се опитвах да сваля снимките през телефона на Вальо, но нещо кабела ни бъзикаше и не стана. Довечера ще пробвам пак.

# 172
Айде на среща утре / четвъртък/ 17,00 в паркаНо ние ще дойдем по късно, защото Бобо става към 5, докато ядем , облечем и донесем ще стане 6. Аз ще гледам да го сложа по-рано да спи и ще го събудя по-раничко.

Кой вход на парка, нали Южния имахте предвид? От към Витошка ме устройва, от към бул. Г.Делчев също. Но тъй като ще се придвижваме с автобусче, не отказвам превОз ако някой ни предложи, ние живеем на 2 спирки от парка, ма пак си е размотаване с тоз голям корем и тоз луд батко. Чоча , ти обеща да ми повозиш дупето, не съм забравила Laughing.

# 173
  • Sofia
Няма проблем Раичка ще те взема.Обясни ми на ЛС по точно къде си

# 174
за съжаление ние май утре няма да можем да се включим за среща, но ще опитаме - Южния ли парк последно е, или Борисовата? може ли, плийз, някой телефон на ЛС, че от навитите мами май на никоя нямам,
поздрави!

А, да - Валент - и аз разчитам на някоя подобна диагноза като "грацилни кости", нещо такова спомена още лекарят, който ме израждаше, ама и да хапва нещо не е зле!

# 175
Райчеее, голямо смешно, мила! Crossing Arms Пък моята знае един език, дето никой друг не може да го превежда - абсолютен монополист! Нъц, нъц! smile3534 Вие примерно знаете ли кой е Бъку Бъку от Къбул? Детето получава кодирана информация. Naughty Факсът включва през няколко часа и трае 20-тина секунди. Майтап няма! Joy
Дани, чудесно развитие на нещата! Много се радвам за вас двамката! Hug

# 176
Дани.направо настръхнах от вашите падания!Раджам се,4е не е нещо сериозно.Преди месец Дани по4на да проплаква,тогава,когато му беше схванат вратът и си мисля,4е тогава ръ4и4ката му е била изкъл4ена,защото свеки спомена,4е докато спал се опитал да извади ръката из под корем4ето и нещо излукало доста силно.Тогав ми стана гадно.,защото винаги съм си мислила,4е подобни фрактури се полу4ават само при бити деца...но по-късно разбрах как мойе да е станало,.Дани много оби4а да увисва като дроб докато го водя за ръ4и4ка...жсе пак 13 кила не са малко и е възможно да е било от това.

Валент,тжоат ник от ВАЛЕНТИНА ли идва?

Смаили,иджаите,ве4е сме сложили гумени протектори във вашата стая hahaha
поздрави от морето!

# 177
Имах предвид Борисовата, как ви се струва? За Южния няма да можем да стигнем преди 19ч. с тоя трафик, тъй като Диана спи поне до 17ч.
Ама ако кажете Южен, Южен ще е  Grinning Но обяснете моля, по-подробно за него, че не съм ходила натам с години.
Деси, вие няма ли да дойдете?
Дани, чудесни новини!!! Толкова бързо стават белите, че направо умирам от страх  Cry

# 178
Здравейте и от нашата колибка.
Напоследък ми е много изтощено и нямам сили за писане. От една страна са ми обичайните неща, а от друга - тренировките.
Не знам от къде да започна ...
Честит рожден ден на Валент и Албенка! Да сте ми живи и здрави!
Честита годишнина на Деси и Вальо!

Аз няма да се класирам утре за среща. Ще идват да ни монтират мебелите за спалнята и ще ми е лудница цял ден. После и багаж трябва да оправям, защото през нощта ще пътуваме към Ванилийка.
Дара също се сдоби с обрив. Както предположих джипката каза, че е от потта, но и аз мисля така, защото петната се засилват като се събуди потна, а на въздух избледняват. Обривчетата са само около свивките на ръчичките и крачетата, няма по коремчето и гръбчето. Не я дразнят. Имах съмнение, че е от едни яйца, но не е.

Притеснявам се, че две деца от блока ни са с диария от днес. Последния памперс на Дара също беше съмнителен. Утре ще я наблюдавам и дано да не е същото. Надявам се и да посетим хомеопатката преди морето, за да съм спокойна.

Яденето при нас си е кошмар. Един ден яде, три не яде. Още няма 10 килограма, няма и 80 см. Точни мерки не успяхме за вземем. Аз много се вбесявам от това неядене. Не стига, че вися по два часа на ден на котлона, ами и тя отказва и да го вкуси. Изпускам си нервите много често и после ме е яд, но е късно ...

Ама много лош предменструален период изкарах този път. Направо полудях от нерви ви казвам. Такова чудо не ми се беше случвало до сега. Херпес даже ми изби  Cry Горкото ми дете, тя го отнася много често ...

dani_l, четох за вашите премеждия.
Ние днес имахме много критичен момент. Дара за малко да попадне под гумите на една кола. Човекът спря на 20 см от нея. А бяхме и двамата с баща й - той си мисли, че аз я гледам, а аз със сто неща в ръцете си мисля, че тя е с него. А Дара изскочила на улицата  Shocked Чух спирачките. Гледката с Дара до гумата още ми е пред очите и май скоро няма да я забравя. Поревах си, но не мога да кажа, че ми е минало.

За млякото - знаете, че Дара никога не е пила от биберон, затова гледам да наваксвам с млечните храни. Задължително във вечерната супа слагам поне 7 лъжици АМ. През нощта не даваме нищо. Закуската е сутрин в 8.

Алекс, като се повърна от морето, ще организирам нещо по мамински. Ако ще и само бира да е  Wink Обещавам!

Хайде лека нощ! Приятна седмица, ако не се "видим" утре!
Цункииииииииии! Липсвате ми!!!!

# 179
Олеле Смайли голям ужас си преживяла #CrazyДобре че на Дара нищо й няма Praynig
Дани радвам се че и при вас се размина.Дишай спокойно Hug
Ние започваме вече да се оправяме.Дани по-бързо от мен.Още вчера нямаше Т ,но продължавам с гадния антибиотик поне 2 дни още.Препоръчаха ми един хомеопат и мисля да го водя,че съмейния съвет реши като се оправи детенце другата седмица да почваме подготовка за ясла.Тук до нас ремонтираха една и засега тя е най-хубавата ясла в града.Свеки вече подаде документи,но аз мисля да го давам само сутрин и наобед да си го вземам.Поне сутрин да си поиграва с децата.
Благодаря на всички за подкрепата  bouquetЛек ден!

Общи условия

Активация на акаунт