Лидл 123 - 01/2019

• 172 009
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 890
Пак ли като тетрадки са захванати..каква е тая нова мода..тц..тц...не я одобрявам.
Какви 5 листа...не разбрах?

Ето и тук да плясна фото..за архивите

# 1 891
  • Бургас
Да, захванати са от дългата страна и нямаше как да ги режа без да ги разпарчетосам. Късах и рязах по 5 листа наведнъж и така си остават залепени в горната част на групички по 5 Simple Smile

# 1 892
  • В друг свят...
Имам си един шареничък такъв директно от китайско и много си го тача - по-голям, доста по-здрав и устойчив на вятър, удобен за носене, съхранение и прибиране (в смисъл, задето мокрото остава от вътрешната страна де, иначе си е голям за носене), и пази от намокряне доста по-добре от обичайните чадъри Wink
bradata, може ли линк към китайския ти чадър (може и на лично)? Благодаря предварително!

# 1 893
  • На морето!
Ето и тук да плясна фото..за архивите

Много е хубав този сладолед.

# 1 894
  • Sofia
Резервоара му е много малък. 100 мл вода бързо се изпарява. Иначе не виждам какво да не му е хубавото, освен този му недостатък. Моя дифузер , някакъв китайски за 40 лв от амазон е с 300 мл резервоар и кара към 5-6 часа.
Иначе се капят по няколко капки масло. Качеството и силата на миризмата зависи от качеството на маслото. Тези, които се водят парфюмни , а не терапевтични миришат по-хубаво , но са само за аромат. Иначе масла има по аптеките за по 4-5 лв.
Това дали е полезно за дишане нон-стоп?

# 1 895
  • Перник
Аз да питам защо няма дамски чорапи? Thirteen ? Чорапогащници има, чорапи - не Sad

В събота погледнах за новото какао при нас - няма го. Имаше няколко кутии Кастело и всичките бяха разкъсани.
Имаше няколко комплекта четки за грим. Калъфчето не ми харесва, но аз си имам хубав калъф. Четките изглеждаха ОК, но пък прецених, че не са ми спешни.
Любимата сметана се е появила. Взех, въпреки че не ми трябваше в момента Simple Smile

# 1 896
Така ли? Аз тъкмо се зарадвах, че са същите като Сондей...
има ги почти навсякъде, за мен са същите, купувала съм ги от магазинче тип Аванти, абсолютно еднакви на вкус
Не знам тези на Сондей какви са точно на вкус, но вафлите на Нелис бях пробвала веднъж и няма да повторя. Привлече ме точно надписът че са карамелени, а те толкова силно канелени, че карамел почти не усетих в тях. Точно такова нещо ми се беше прияло и си затворих очите за състава им, като за един път... ами разочаровах се.

# 1 897
Взех сивия комплект блузка и жлетка - хубав е, доста тъничкък. Линиите на блузата са лъскави и вероятно с времето ще се съсипят - много лесно се закачват, страх ме е да сложа медальон отгоре. Май са малко широчки - взех М и е широка, въпреки че съм напълняла в последно време...
При нас имаше малко бройки - видях 3 сиви, две червени и една от бежовите. Може би през деня са ги изкупили.

# 1 898
  • Г. О.
Може ли да кажете какво е съдържанието на въглехидрати и мазнини в английския сладолед?

# 1 899
Много ме е яд, че няма 36 размер от сините дънки Sad , това ми е много любим цвят за дънки.

Петя, от този комплект блуза и жилетка - когато закопчаеш жилетката и седнеш, копчетата разтварят ли се, макар и да е широка жилетката?

# 1 900
Не се разтварят, широка е - тя изобщо не може да се опъне по мен, дори като съм седнала. Може би, ако бях взела Ес, щеше да е по тялото.

# 1 901
Може ли да кажете какво е съдържанието на въглехидрати и мазнини в английския сладолед?

# 1 902
  • София
Момичета,има 3 или 4 вида люти чушки в бурканчета-кои са хубави? newsm78

# 1 903
  • до едно тепе
Докопах и аз 2 скицника. Моето се увлича по рисуване и като го водя на арт занимания, рисуват на такива големи листи. Та ще му давам да ми прави картини като го хване музата.

# 1 904
Купих си дънки от черните. Взех 36-ти номер, сякаш са ми леко свободни (сравнявам ги с предишни, същия номер). Добре стоят, ще ги оставя. Взех и бежов комплект XS, не видях да има червени, но пък  те започват от S и ще ми е голям навярно.
Купих си чай с круша и карамел, хареса ми, не намирам разлика с предишния.
Купих скицник А3, и аз нарязах на две листите. Малката не се впечатлява, че са отделени, важното е да има листи да рисува. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт