Лидл 123 - 01/2019

• 171 981
  • 2 235
  •   2
Отговори
# 1 965
Вчера видях, че при нас са останали още соба нудели (от елда), но те са от азиатската седмица.

# 1 966
  • Пловдив
Споменавате че има някаква тенденция в седмиците.През определен период са нещата,разяснете ми по подробно.Размечтала съм се за хл седмица  на дрехите.Да очаквам ли скоро?

# 1 967
  • София
Не ми харесаха комплектите с жилетка - отвратителна материя, бабешки дизайн.
Дънките - ужасен цвят синьо. Поне не са скъсани.
Взех консерва риба от промоционалната херинга. Е, ако не сте яли туршия от риба, опитайте. Няма такъв киселяк. Месото иначе е прекрасно, но кой измисли тая кисела саламура?

# 1 968
И при нас все още е 4.50 авокадото.

# 1 969
Направих и аз пазар - взех от пижамите в черно и за мен, и за дъщерята, скицник, мед "Родна стряха" (голям буркан за 7,50), хлебчета от 0,09 лв. Общо взето май нищо за готвене не купих, а харизах над 50 лв. на касата. Ще вечеряме омлети Joy

# 1 970
Така става и при мен...
Свий сега един дюнер с лист от скицника...за вечеря Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 971
  • Mostly in my mind
Френските макарони хубави ли са?

# 1 972
На вкус да, но пък на състав нещооо не ми допадат

# 1 973
И мен ме изненада съставът, но все пак мисля да ги пробвам.

# 1 974
  • Mostly in my mind
Какво им е на съставът? Аз искам да ги използвам за декорация на торта.

# 1 975
Споменавате че има някаква тенденция в седмиците.През определен период са нещата,разяснете ми по подробно.Размечтала съм се за хл седмица  на дрехите.Да очаквам ли скоро?

Като че ли скоро бяха ХЛ дрехите 🧐

# 1 976
Какво им е на съставът? Аз искам да ги използвам за декорация на торта.
Не са по оригиналната рецепта. Като начало, не са само от бадемово брашно, а е посочено и пшеничено (дали не даваха и процентно съотношение Thinking). Имаше и други неща, но ги минах по диагонал. Не става въпрос, че са отровни. Simple Smile Щом стават на вкус, няма да ги подмина.

# 1 977
  • Пловдив
Последно през есента имаше големи дрехи.За това се затъжих.

# 1 978
Толкова много писахте за сметаната на Лидл, че днес реших да я потърся. Детето иска крем.
Намерих една 30% Пилос в синя опковка и една 20% Милбона.
А тук в темата май показвахте червена опаковка. Не ми се връща да търся, така че ще съм благодарна ако някой ми отговори дали въпросната сметана е тази на Пилос в синя опковка?

# 1 979
С плодчета ако е...тя е. Стои до сметанките да кафе. Малка кутийка е.
Червена беше преди. Сега е бяла с плодчета...😊

Общи условия

Активация на акаунт