Лидл 123 - 01/2019

• 171 982
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Перник
При нас имаше разтворен и обран несесер.
 ...

И при нас имаше отворен и всички четки си бяха вътре. Не беше така обаче с водката Белуга на стелажа със стоки от предишни седмици - в 2 кутии имаше само чаши, кутиите бяха скъсани и бутилките липсваха Open Mouth

# 1 951
Аз си купих и този дифузер, имам и предишния. Новият с нищо не е по-добър, освен че е по-грозен. 
И на мен ми направи впечатление дизайнът Tired Face
А резервоарчето му по - голямо ли е ?
От предното пускане взех този за четирите часа изпаряване. Тъкмо ми е. Но и аз искам още един . Не зная дали следващия път няма да заредят още по-големи и скъпи. И грозни Blush

# 1 952
Не. Но май по-бавно изпарява.

# 1 953
Здравейте всички аз искам да помоля някой за услуга,ако имате възможност четвъртък имаше детски блузи за момче.В нашия град не е останал размер,ако някой може да ми купи два пакета 110 116размер и да ми изпрати по куриер аз ще платя парите ви няма да останат.Ако някой може да се отзове ще съм много благодарна.

# 1 954
Има ли в Лидл тестени изделия от друго , освен пшеница и царевица? Преди години пускаха макарони от ориз и елда. Дали ги има още?

# 1 955
Провери на био щанда ако има нещо такова.

# 1 956
  • вкъщи
Има ли някаква полза от този дифузер, освен че ароматизира? Пречиства ли въздуха, лекува ли хрема и други болежки?

# 1 957
Има ли някаква полза от този дифузер, освен че ароматизира? Пречиства ли въздуха, лекува ли хрема и други болежки?

Е, ти кат баба ми, която като видя хамстера, като беше дошла на гости преди години, и попита каква работа вършел Joy...за какво ни бил....

# 1 958
  • София
Благодарности на Тета за сладоледа английския.  bouquet
Днес в единия Лидл в Изток в Перник го нямаше, обаче в другия Лидл в малките витрини имаше 30 бройки поне. Забърсах 2, че нямам място във фризера.
Сега издирвам Соевия сос с Меласа от китайската седмица някъде залежал, много ни хареса  Twisted Evil

# 1 959
За хремата не зная. Аз имам етерични масла от лавандула- пускам го, ако вечер ми е нервЕно. Лавандулата съм я открила като успокоител още от маслото против косопад на Икаров, тогава , кат сложех маската , и заспивах, и ми беше един сладичък съня Joy
Имам жасмин , той ми е за тонус , идва ми хубаво настроение от него. От бора ми е свежо, от портокала също. Имам и разни като вертивер, харесвам го, но мм не понася, само когато съм сама, пачули също , то пък било за богатство Joy На мен м влияят добре маслата, аз си обичам и редовно си капех преди в съвсем обикновена аромалампа. Но може и плацебо да е. Има тема във форума "Ароматен дом" , и друга- "Голямата тема за малките масла, там има повече инфо".

Да не съм съвсем като шаманка в темата , да питам - някой яде ли заек ? Как е ? И дали има останали, ако сте пазарували днес.

# 1 960
Етеричните масла имат доказани терапевтични свойства. Различните масла се ползват за различни състояния. Не се сещам как стояха нещата при бременност, трябва да се провери. 

# 1 961
Предни пъти съм купувала заек, ами малко месо, доста жилки. То като цяло няма много по тези животинчета. Не ми харесваше тогава, че беше с главата, сега поне я няма. Дреболийките не съм им фен, но предполагам могат да се направят с пилешки дробчета, примерно.

# 1 962
Ако има, ще взема едно зайче. Аз ги сварявам, обезкостявам и желирам само месото с подправки и разни зеленчучки.

# 1 963
Има био макаронени изделия и безглутенови от царевица. Останалите са от тематични седмици и няма в момента

# 1 964
  • до едно тепе
Авокадотата в торбичката бяха намалени днес в Лидъл на Източен.
Колко го взехте авокадото в мрежичка?
Не взех, но по спомен беше 4лв и нещо. Направи ми впечатление,че магазина беше доста опразнен. Местата на зеленчуците и плодовете бяха почти празни, а в хладилниците с пилешко имаше останало само 1 пиле, една тарелка воденички и  празни кашони. Хладилника с риба също беше полу празен. Досега не ми се е случвало да е така незаредено в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт