Лидл 123 - 01/2019

• 171 986
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 935
Има някакво разминаване в номерацията. И аз преди носех 38 от други магазини, 36 от Лидл. Сега 36 ми е леко свободно.

А в края на миналата година купихме дънки на ММ, той искаше от единия цвят, но нямаше 52-ри номер, 54. Наложихме ги с 52-ри номер от другия цвят и бяха абсолютно еднакви. Вкъщи като ги мери, пак не намери разлика. Така че трябва да се гледа и да се сравнява. Peace

# 1 936
  • Плевен
Съвсем забравих за пижамите! Имаше ли повечко заредени според вас? Долнището пак ли е бархетно на дамските?

# 1 937
  • София-в сърцата на моите деца
Авокадотата в торбичката бяха намалени днес в Лидъл на Източен. Там имаше и в едно кошче разните четки и гъби за фон дьо тен.На моя клечо май от ХМ са му по по мярка. Ще ги дебна като ги разпродават излизат на същите пари горе долу.
Колко го взехте авокадото в мрежичка?

# 1 938
Май и аз ще ходя за дънки, ако са останали изобщо. Тесни ли са надолу? Аз купувам все 36-38,но някой път са ми леко дълги, а съм 1,65см. Аз имам зелен чай с ванилия, ама на лорд ли беше, на сър ли беше...сега не се сещам. 🤣 Чуден е. Кутията му е голяма, не е от квадратните. 

# 1 939
  • софия
Съвсем забравих за пижамите! Имаше ли повечко заредени според вас? Долнището пак ли е бархетно на дамските?
Не, памучно и има джобове.

# 1 940
  • София

Долнището е памучно. В нашия Лидл имаше заредени доста бройки.

Май и аз ще ходя за дънки, ако са останали изобщо. Тесни ли са надолу?

Да, тесни са. Но около глезена не са съвсем прилепнали,
както би бил клин.

# 1 941
Снощи опитахме френските салами. Този с орехите много ми допадна, обаче салсичона със смокини беше отвратителен- сладък с миризма на животно. И сега като се сетя...   smile3528

# 1 942
  • Перник
...
Светле, какво не му харесваш на несесера с четки, цвета ли? То това е само за съхранение и за път- за ежедневна употреба е по-удобно да са в нещо като "моливник" и да стоят изправени.....Иначе прибрано стоят вътре. Ползвам повечето четки, тези с косъм за сенки са ми малко твърди. Четките за пуж, пудра, апликатора, за червило и очна линия са хубави.
...

Материалът не ми хареса - твърде много прилича на мушама. Аз предпочитам да си държа четките в калъф Simple Smile

# 1 943
Аз имам зелен чай с ванилия, ама на лорд ли беше, на сър ли беше...сега не се сещам. 🤣 Чуден е. Кутията му е голяма, не е от квадратните. 
Има зелен чай с ванилия в правоъгълна кутия. В квадратна кутия има зелен чай с жасмин. Хубави са, ако човек обича тези аромати. Аз харесвах много чая с кактус, но го спряха преди години- никога не ми омръзваше....
Не съм ги видяла отблизо несесерите този път- имам купуван преди няколко години и моят е мекичък и доста приятен на пипане.

# 1 944
Аз имам зелен чай с ванилия, ама на лорд ли беше, на сър ли беше...сега не се сещам. 🤣 Чуден е. Кутията му е голяма, не е от квадратните. 
Има зелен чай с ванилия в правоъгълна кутия. В квадратна кутия има зелен чай с жасмин. Хубави са, ако човек обича тези аромати. Аз харесвах много чая с кактус, но го спряха преди години- никога не ми омръзваше....
Не съм ги видяла отблизо несесерите този път- имам купуван преди няколко години и моят е мекичък и доста приятен на пипане.
Правоъгълна е, да.Аз се чудех на четките, но аз така или иначе използвам 3-4 четки, май ще пропусна.

# 1 945
При нас имаше разтворен и обран несесер.
 Облата четка ми харесва, но не знам за какво бих я ползвала...

# 1 946
Някой питаше за дифузера.
Ами друг е този и чакам с нетърпение отзиви.
При предното пускане си взех един, беше под 40 лева- страхотен ми е , лек, удобен, постоянно си му пълня резервоарчето и накапвам различни етерични масла според нуждите ми. Исках още един да си взема, но при тази цена- не. А може и да е по-добър, но ще се въздържа.

# 1 947
Аз имам комплекта с четките от предни пускания, но ползвам основно двете най-големи - слагам си пудра и руж/хайлайтър с тях. Останалите не ги ползвам.

# 1 948
Кажете няма ли вече от любимия ми черен шоколад със сметана?

# 1 949
Аз си купих и този дифузер, имам и предишния. Новият с нищо не е по-добър, освен че е по-грозен. 

Общи условия

Активация на акаунт