Лидл 123 - 01/2019

• 171 996
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 905
Резервоара му е много малък. 100 мл вода бързо се изпарява. Иначе не виждам какво да не му е хубавото, освен този му недостатък. Моя дифузер , някакъв китайски за 40 лв от амазон е с 300 мл резервоар и кара към 5-6 часа.
Иначе се капят по няколко капки масло. Качеството и силата на миризмата зависи от качеството на маслото. Тези, които се водят парфюмни , а не терапевтични миришат по-хубаво , но са само за аромат. Иначе масла има по аптеките за по 4-5 лв.
Това дали е полезно за дишане нон-стоп?
Ако са терапевтични маслата, тоест 100% натурални, без да са разредени - да. Аз го пускам за през нощта , хем леко и овлажнява стаята. Слагам предимно лавандула, защото действа добре на съня.

# 1 906
Здравейте. Търсих последните страници мнения за инхалатора, но не намерих.. Струва ли си, някой ползва ли такъв ? Мерси.

# 1 907
Момичета,има 3 или 4 вида люти чушки в бурканчета-кои са хубави? newsm78
В момента тези ни харесват най-много
Печени и белени са

Пробвали сме всички видове,които са се появявали в Л.,но...и там е до партиди...взимам 1 бурканче за дегустация и ако е добро ,след час отиваме за още поне десетина.

# 1 908
Здравейте,  https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=20356 това нали е арома дифузер? Бяха пускали преди години, дали е същия?
Това защо го няма в брошурата?
И има ли го в магазините наистина?
Имам уникален дифузер от лидл, но купен лятото и е друг модел и по-евтин при това.

# 1 909
  • София
Момичета,има 3 или 4 вида люти чушки в бурканчета-кои са хубави? newsm78
В момента тези ни харесват най-много
Печени и белени са

Пробвали сме всички видове,които са се появявали в Л.,но...и там е до партиди...взимам 1 бурканче за дегустация и ако е добро ,след час отиваме за още поне десетина.

denyil, много ти благодаря bouquet

# 1 910
.. Взех и бежов комплект XS, не видях да има червени, но пък  те започват от S и ще ми е голям навярно.
Ще  помоля и теб тогава, след като си взела бежов XS. Когато закопчаеш жилетката и седнеш, копчетата разтварят ли се? Нямам предвид да се разкопчават, а да се разтваря жилетката между копчетата и да се вижда блузата отдолу. Нещо ме съмнява в бежовия модел.

# 1 911
  • shumen
Брада,Фортуна изкупили сте скицнитите.При нас от тях нямаше,но забърсах две блокчета за рисуване,химикали,листи за блок А4,тетрадки,но само на тесни и широки редове,че на малки квадратчета нямаше,органайзер от коша с намаления и още куп неща и на касата оставих 50 лева,а уж съм пред заплата.

# 1 912
Някой случайно да е купил от бележниците/тефтери? Не тези със спиралите, другите с ластик.
Може ли да ми кажете дали вътре са разграфени по дни или са празни листи?

# 1 913
  • Sofia
Аз си купих, с празни листи са. Взех го на бързо и не обърнах внимание, отзад пише, че са с празни листи. Чудех се дали случайно няма и с редове...
Някой случайно да е купил от бележниците/тефтери? Не тези със спиралите, другите с ластик.

# 1 914
  • София
Доволна съм от днешния пазар, Лидл също трябва да са
доволни от мен. Joy Някой питаше за дънките - купих за
себе си черни и за дъщеря ми черни и сини. Хареса ни моделът,
не са много плитки, така че може би това няма да допадне на
тези, които харесват най-плитките модели. Силно еластични са,
стоят хубаво по крака, без да са прекалено впити. Дамските
пижами са много сладки, купих на дъщеря ми от тази с черното
горнище. Исках да си взема домашни чехли, но предвидливо се
събух да пробвам и се оказа, че не ми е удобен моделът. Явно
сводът ми идва висок и платът ми притиска крака.
От френската седмица си харесах "Френска наденица със сирене Комте".
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=20164
Тя пък взе, че много ми хареса. Купих и препоръчания сладолед
с черен шоколад. В момента го дегустирам и като една сладоледо любителка,
мога да кажа, че много ми допада. Shaved IceYum

# 1 915
Аз си купих, с празни листи са. Взех го на бързо и не обърнах внимание, отзад пише, че са с празни листи. Чудех се дали случайно няма и с редове...
Благодаря ти много!
Аз вече имам няколко с бели листи и с редове, но в момента ми трябва нещо разграфено по дни.

# 1 916
  • Мадрид / София
От френската седмица взех едни мини палачинки с козе сирене. Много силно мирише на коза, та не е ясно кога ще се изядат. Няма да се хвърлят, това е сигурно.

# 1 917
  • София
Общо взето слаб пазар направих
портокали от тези които са на брой, не са опаковани - чудесни и много сладки
скариди, американски, нещо са в лека панировка май - не зная какви са на вкус, метнах ги във фризера
скариди обикновени от постоянният асортимент - във фризера
и една стояща лампа в черно за бюро LED DESK LAMP  - неочаквано добра покупка, малка , спретната и много добре работи, дано да поработи и да не я хвърлям скоро. Имаше и в червено и имат три години гаранция.
и малко други глупости, прясно мляко, яйца, пармезан, моцарела, бутер тесто , франзела и това е.
Слаба работа до тук.  Wink

# 1 918
Купих три скицника А3, едва изрових един с котка...Поръчката от малката беше за един с котка, един какъвто има и още един! Joy Взех още френски боб, сметана за готвене, галета, подложки за моп, мед голям буркан, лукчета, тесто за пица да го пробваме. Нямаше навалица на дрехите, но беше късен следобед вече. А нещото в сиво с лъскаво сигурно са били комплектите с жилетки Joy Отдалече се взирах да разбера какви са тези оплетени дрехи....
Видях нещо ново за мен- безглутенова паста, от царевица. В К също днес забелязах подобни продукти.....
И коментираните инхалатори- имаше една кутия и имам предвид само кутия, че беше....Но сигурно нарочно е било Така, трябва доста наглост, за да откраднеш цял инхалатор......
Жалко, че четките за грим са свършили при нас, исках едната четка и гъбичката да пробвам....но при друго зареждане ще е. Дано да има пак с розов косъм, много ми допаднаха.
Светле, какво не му харесваш на несесера с четки, цвета ли? То това е само за съхранение и за път- за ежедневна употреба е по-удобно да са в нещо като "моливник" и да стоят изправени.....Иначе прибрано стоят вътре. Ползвам повечето четки, тези с косъм за сенки са ми малко твърди. Четките за пуж, пудра, апликатора, за червило и очна линия са хубави.
Тези дни ще ходя за шунка, може и от брюлето да купя.

# 1 919
Царевичната паста е много хубава и евтина

Общи условия

Активация на акаунт