Лидл 123 - 01/2019

• 171 925
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 055
Жив ли искаше - да го колите в къщи.

# 2 056
Здравейте, да попитам някой помни ли на каква цена пускат машинката за изпичане на гел лак на silvercrest, ако някой я има да сподели мнение.

# 2 057
Здравейте, да попитам някой помни ли на каква цена пускат машинката за изпичане на гел лак на silvercrest, ако някой я има да сподели мнение.

Чичко Гугъл ще помни, той пази и старите брошури...
Пускаха различни видове машини за гел лак, на различен принцип мисля....

Нямам думи за салатата Джентила - кога са я изтеглили, не стана ясно от написаното-вчера ли?
Аз в неделя взех зелена салата, от простата , нашенската...добре че тая изкилиферчена Джентила е 3 лв- колкото половин заек дето се вика, та рядко я купувам.
...както Хепи казва - отбий номер, прах в очите и кал в ушите....

# 2 058
  • София
Пише:Продукт салата Джентилина е предлаган в магазините на Лидл България от 14.01.2019 г.  до 17.01.2019 г. От съображения за безопасност Лидл България реагира незабавно и продуктът вече е изваден от продажба.
аз на 28-ми купих,а сега де..

# 2 059
Публикацията за изтегляне е от 18 януари. Явно сега се предлагат други партиди, би трябвало да са проверени и одобрени.

Само не разбирам защо първо се пуска да изядем нещо и едва няколко дни по-късно излизат резултатите от тестванията на партидата.

# 2 060
  • Сливен
За мен заека е с малко месо,от суров заек 1.100кг излезе след сваряване 480гр.,но заради малкия вземам,по принцип не обичаме вкъщи.

# 2 061
На 17 получихме от този лот номер, на 18 сутринта получихме инфо да я изтеглим.
Отдавна вече върви друг лот номер.
Друг е въпроса, защо е допусната изобщо, проблемната. Някъде бъг по веригата.

# 2 062
Не става хич ясно КОГА са ги изтеглили - пише СВОЕВРЕМЕННО, което какво значи - че може и днес да са ги изтеглили, ако е имало останали от тогава салати. Така че-хич, ама хич не са за вярване...

Отказвам се от зайо аз, по добре прасчо-там няма грешка : и изненади........

# 2 063
На 17 получихме от този лот номер, на 18 сутринта получихме инфо да я изтеглим.
Отдавна вече върви друг лот номер.
Друг е въпроса, защо е допусната изобщо, проблемната. Някъде бъг по веригата.

всяка партида предварително се проверява или чат-пат?

# 2 064
Зената, такава информация нямам.
Тет, получим ли инфо за изтегляне на стока се реагира моментално. Лично аз изтеглих количествата от ТЗ тогава в нашия филиал.

# 2 065
  • В градината...
Аз вчера правих заешка супа, много хубава става за децата.
(Е, нашият не беше от Лидъл, татко им го закла). Бутчетата отделям за печене, а другото оставям за супи.

# 2 066

Тет, получим ли инфо за изтегляне на стока се реагира моментално. Лично аз изтеглих количествата от ТЗ тогава в нашия филиал.

А, 13...аз във вашата бързина не се съмнявам. Съмненията ми обхващат тиквите горе  - кога ще ИЗПРАТЯТ съобщението за изтегляне. А че вие веднага ще ги махнете физически, е ясно....ама те кога ще се активизират...е божа работа веч...

# 2 067
Е, как, щом на 18-ти има вече официално уведомление до цялата общественост, няма как изтеглянето да е дни по-късно.

# 2 068
Аз много обичам пълнен заек. Сега се зачудих моето дете като поотрасне как ще реагира на зайо в тава.. Но аз много обичам. МНОГО!

# 2 069
Както и да реагират децата, когато в училище им обяснят за хранителните вериги, ще разберат защо зайо е в тавата. Ако ще има сръдни - към Господ, не към майките. Wink

Общи условия

Активация на акаунт