Лидл 123 - 01/2019

• 171 969
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 025
Отдавна не съм писала в темата, та какво за сметаната Joy  Шегувам се, схванах за какво иде реч.

Най любима салата ми е и на мен бейби спанак, градинска салата (или и двете или едно от двете, според наличност в магазина, има и една микс, но последните пъти не я намирам), авокадо и разкошните чери домати в чашка.
Много харесвам и почти винаги си вземем от фиксовете им за салата. Много са ми вкусни.
Не знаех, че предлагат фиксове, как изглеждат и къде стоят?

# 2 026
Аз правих пача. Сварих добре под налягане. Оставих само бульона, че моите капризи другото им беше гнусно. Свекървата я оцени, другите не.

# 2 027
Хубава е цветната хартия, но не знам за принтери как е. Дъщеря ми я ползва за моделиране.

# 2 028
Скрит текст:
Чудесно. Дано не е за сметка на броя на авокадотата в мрежата.
Благодаря, ще сподели.
Бях купила от К., Когато бяха на 0.80 Ст/бр. Не ми харесаха. Дребен си го хапва ама не е същия чешит като това в Лидл Wink
Ще заредя добро количество, че сутрин си го търси Wink
[/quote]
То е на грамаж 700 гр и вътре са между 7 и 5 броя, според големината.

# 2 029
  • Асеновград
Хубава е цветната хартия, но не знам за принтери как е. Дъщеря ми я ползва за моделиране.
Върви си чудесно на принтера, но е тънка като нормалната принтерна хартия, цветната за визитки е по голям грамаж 160 g/m  такава в Лидл не съм засичала.

# 2 030
Морена,сметаната за която си "хортувате"с Марчева,я има във Фантастико(в нашия има винаги и малка и голяма),Извинете за спама,ала тез две кулинарки са ми любими...

май и е метро я има. там има бая сметани, които ги няма по другите магазини или поне не редовно.

# 2 031
  • Перник
Заек от Лидл съм купувала последно миналата Коледа. Ми има си месо - нормално количество като за заек все пак Simple Smile С два заека нахраних 3 серии гости, че и остана Simple Smile

# 2 032
Морена,сметаната за която си "хортувате"с Марчева,я има във Фантастико(в нашия има винаги и малка и голяма),Извинете за спама,ала тез две кулинарки са ми любими...

май и е метро я има. там има бая сметани, които ги няма по другите магазини или поне не редовно.
А тя с карагенан ли е също като лидълската?

# 2 033
Скрит текст:

А тя с карагенан ли е също като лидълската?

май да, но ако някой я има - нека погледне.

# 2 034
Има ли в лидл препарат за почистване на кафе машина ( в случая е Долче густо)🤔

# 2 035
Грах в консерва или буркани има ли и ако има дали е хубав?

# 2 036
  • Пловдив
Грах в консерва или буркани има ли и ако има дали е хубав?
мисля има и двата вида.

# 2 037
Има ли в лидл препарат за почистване на кафе машина ( в случая е Долче густо)🤔
Пускат таблетки за почистване на налепите от кафе,които се слагат и разтварят в отделението за вода!Аз ги пробвах и за декалциране и почистиха добре машината!Има ги обаче само в акция Блясък,не са в постоянния асортимент!

# 2 038
Има и замразен грах на Чира...във фризерите. Аз от него си вземам.

# 2 039
  • София
Има ли хубаво просеко в Лидъл?

Общи условия

Активация на акаунт