Астрология - 14 тема

• 53 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Много, много благодаря! Значи да очаквам хубави неща Smile
Относно транзитите, ако в момента имаш някаква неочаквана материална промяна, резки печалби или загуби, чувстваш се находчива и агитираш, "зарибяваш", надъхваш хората за определено нещо, начина ти на комуникация със света е безкрайно оптимистично настроение, самоувереност, печалба, щастие, успех, (Юпитер2), то през 2021-ва транзита, който споменаваш ще е "вдъхновен" от Венера и Нептун.

# 361
За тези, които имат интерес към ведическата астрология, да споделя едно име, на което попаднах наскоро.
Байба Стурите. Има безплатни видео анализи по ведическа нумерология, качени в you tube, които разкриват мисията в живота, проблемите и предизвикателствата, с които ще трябва да се справя личността, за да се усъвършенства.

# 362
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте, много бих искала да помоля някой, който разбира по-добре от мен да погледне картата ми и да ми каже какво мога да очаквам от квадрата между Плутон и Венера през 2021 г.?
Скрит текст:
06.10.1987, 22:30 ч., Ямбол.
Ще съм много благодарна Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Квадратурата започва от 28-29 Юни, според мен още от 20-ти Юни имаш хубави събития:

2021:

20-22 Юни - семейна любов
24 Юни - пак любов, но от друг тип, майчина любов, нежна, деликатна
25 Юни(само за 1 ден) - притеснения от родителски характер
29 Юни - активен ден, събития
4-7 Юли - комуникативност, контактност, дейност
8-9 Юли - платоническа любов
10 Юли - добри, любовни, приятелски взаимоотношения
11-12 Юли - малко бурен, мисловен ден, ден за бурни размисли
13 Юли - контактен ден, контакти с жени, разговори...
14-17 Юли - отново семейна любов, щастливи дни
* 16 Юли - осъзнаване на истината, засилени възприятия, чувствителност
и т.н.

Хм, това много ме озадачи! Винаги съм знаела/чела/, че квадратурите не носят хубави неща... Освен това на мен преди време ми казаха, че транзитен Плутон ми е минал през натална Венера, каквото и да значи това!...Не знам колко време е минавал този Плутон /имам чувството, че с години е минавал през Венера/, но в личен план ми се разказа играта...(((

# 363
  • в 1001-та нощ
Години са - напред, назад, и все там наоколо. Много точно се усеща точния аспект - засилването преди това и отпускането, като се отдалечи малко. При мен последното преминаване през чувствително място бе през върха на тао квадрат, като две от планетите в него управляват четирите ми ъгли. Преобразяването и трансформациите бяха повече от прераждане и феникс ефект. Ножът не само опира до  кокала, но и минава през него.

# 364
Жена 17.10.1990    17:00ч. Карнобат,мъж 24.04.1995   15:45ч. Карнобат,моля споделете къде в тази друга група,към която да се обърна за някаква насока,не откривам нищо,щом тук не е мястото,Благодаря предварително

# 365
Можеш да потърсиш някоя астро група във фейса, там гратис доста аматьори се упражняват.
Но в някои групи има изрично правило питащият да направи усилие  малко да поразсъждава сам поне по някой фрагмент от наталната си карта или синастрията, която пуска за разгадаване.

# 366
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, много бих искала да помоля някой, който разбира по-добре от мен да погледне картата ми и да ми каже какво мога да очаквам от квадрата между Плутон и Венера през 2021 г.?
Скрит текст:
06.10.1987, 22:30 ч., Ямбол.
Ще съм много благодарна Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Квадратурата започва от 28-29 Юни, според мен още от 20-ти Юни имаш хубави събития:

2021:

20-22 Юни - семейна любов
24 Юни - пак любов, но от друг тип, майчина любов, нежна, деликатна
25 Юни(само за 1 ден) - притеснения от родителски характер
29 Юни - активен ден, събития
4-7 Юли - комуникативност, контактност, дейност
8-9 Юли - платоническа любов
10 Юли - добри, любовни, приятелски взаимоотношения
11-12 Юли - малко бурен, мисловен ден, ден за бурни размисли
13 Юли - контактен ден, контакти с жени, разговори...
14-17 Юли - отново семейна любов, щастливи дни
* 16 Юли - осъзнаване на истината, засилени възприятия, чувствителност
и т.н.

Хм, това много ме озадачи! Винаги съм знаела/чела/, че квадратурите не носят хубави неща... Освен това на мен преди време ми казаха, че транзитен Плутон ми е минал през натална Венера, каквото и да значи това!...Не знам колко време е минавал този Плутон /имам чувството, че с години е минавал през Венера/, но в личен план ми се разказа играта...(((

И аз така съм чувала, а за Плутон и Венера изчетох какво ли не и всичко беше свързано с пречистващите уроци на Плутон ...на мен в личен план последните години изобщо не ми е лесно, 2018та беше кошмар ...не знам какво да очаквам вече ...ако оцелея ще разказвам Smile Надявам се на нещо положително, дано 321nm е прав, мечтая за добро семейство и деца и отрицателните неща ги приемам много тежко, особено по 7 дом и партньорствата Frowning1

# 367
Жена 17.10.1990    17:00ч. Карнобат,мъж 24.04.1995   15:45ч. Карнобат,моля споделете къде в тази друга група,към която да се обърна за някаква насока,не откривам нищо,щом тук не е мястото,Благодаря предварително
Здравей, не съм професионален астролог. Това е извадено след калкулации на поляризацията на наталните ви карти, тоест метода не е използван досега:

Вътрешно проявление на взаимоотношенията ви (това, което е):
VERTICAL TRANSIT - Отношение един към друг:
-------------------------
Логическа мисъл, мисли за раздяла, философстване и изразяване на мнения. Сериозна практическа мисъл, частични раздели и прекъсвания, ограничения. Раздразнителна мисъл, внезапна раздяла, задължени да пътуват.

Външно проявление между теб и него (това, което искате да е):
HORIZONTAL TRANSIT
Целенасочена умствена дейност, проверка и търсене на смисъла, лидерство и организация. Гонене на умствени и духовни стремежи, явно двамата си помагате един друг в това да се развивате духовно, и то целенасочено. Перфекционизъм, изчистване на нещата, искате м/у вас всичко да е точно и ясно, съвестно отношение един към друг.

* това е резултат, чиито метод все още изследвам

# 368
Искам да ви кажа,че е абсолютно вярно,доколкото успявам да разбера,само не осъзнавам добре какво ще рече  в първите тълкования(това което е всъщност) "мисли за раздяла" ,ние сме двойка от различна религиозност,имахме много трудности,но и голяма любов,след много опити да се откажем един от друг,защото ни беше страх от реакции на семействата ни,след раздяла категорична първо от негова страна,после от моя,говорихме,страдахмв и взехме сериозното решение,че искаме да сме заедно завинаги,полека лека започваме да подготвяме семействата ни за всичко,но плахо,не сме "изкарали картите на масата " ,искам да знам само,дали има как да ни приемат и да сме щастливи заедно и най-вече дали наистина е сигурен ,че аз съм човека за него,Благодаря

# 369
"искам да знам само,дали има как да ни приемат"
Дали има как да ви приемат, най-добре просто да говорите с тях. Отношението на всеки родител също може да се изчисли, но няма особен смисъл в това.

"и да сме щастливи заедно"
Това си зависи изцяло от вас, защото всеки има свободна воля въпреки външните влияния. Волята е най-силната характеристика на човека. Ако поставите Любовта на първо място ще сте щастливи заедно, тя е над всичко и всички.

"и най-вече дали наистина е сигурен ,че аз съм човека за него, Благодаря"
И това трябва да разбереш от самия него, според мен за да сте щастливи заедно не трябва да имате никакви съмнения един към друг. Не по думите, а по отношението и плода на вашите взаимоотношения можеш да си отговориш.

# 370
На всички "страдащи оттранзита на Плутон"  към планети в картиналните знаци, визирам планети до Сатурн, то не Плутон е виновен за някакви пречки ограничения ..и т.н, а ТРАНЗИТА НА САТУРН.
Анализирайте си Сатурн, как е поставен в натала, на какво е сигнификатор и т.н.. така ще разберете областите които са засегнати, и какво да очаквате.

# 371
eleida, на него обръщам огромно внимание, особено откакто превключих на ведическата. Освен, че Сатурн управлява накшатрата, в която е лагната ми, при мен той в точен съвпад с Кету и прави Сарала - йога.

Impossible333 въпросите, които задаваш не са за тук, ако действително си вярваща, може би е по- добре да отидеш при свещеник (ако си християнка). Темата за религията и вярата е изключително фундаментална и съкровена.
Явно си на кръстопът, в който решението, което ще вземеш, неминуемо ще окаже влияние на по- нататъшните ти събития и живот като цяло.
Според мен имаш три опции:
1. Разговор с отец
2. Консултация с професионален астролог
3. Да се изолираш от всичко и всички и да останеш насаме със себе си и безпристрастно да анализираш чувства, емоции, страхове - много важно!, желания. И на базата на осъзнатостта, в която си в момента ( степента на духовната си зрялост) да вземеш своето решение. Успех ти желая!

# 372
Катерица, аз не разбирам от Джойтиш, но в елинистичната астрология Кету разрушава злото на Марс и Сатурн, когато са в съвпад с него, така че за твоят  Сатурн не е толкова трудно положение.

# 373
В Джьотиш е малко по-различно. Кету, може и да руши и да гради, зависи от настроението Simple Smile
Зависи в кой дом е разположен, в кой знак, кой е управителя на дома, в коя Накшатра е, кой е управителя на Накшатрата, в какви отношения са, с коя планета е в този дом, какви аспекти получава и най-важното,  дали сме в период на Кету. Освен това Кету се проявява с качествата на Марс. Кету е естествен малефик, но в съединение с бенефик, в подходящ дом и знак може да направи чудеса в положителен смисъл Simple Smile

# 374
В Джьотиш е малко по-различно. Кету, може и да руши и да гради, зависи от настроението Simple Smile
Зависи в кой дом е разположен, в кой знак, кой е управителя на дома, в коя Накшатра е, кой е управителя на Накшатрата, в какви отношения са, с коя планета е в този дом, какви аспекти получава и най-важното,  дали сме в период на Кету. Освен това Кету се проявява с качествата на Марс. Кету е естествен малефик, но в съединение с бенефик, в подходящ дом и знак може да направи чудеса в положителен смисъл Simple Smile
Как меко и симпатично звучи, "зависи от настроението". За Кету съм чела, че е изключително непредвидим. Нали е сенчеста планета : -)  Това е и  една от многото причини, заради които съм доста скептична към прогностиките. Срещала съм мнение във ведически текстове, че ако човек си отиде от този свят в период на Кету е много хубаво, защото получава освобождение.
Освен това, мненията на различните автори къде Кету екзалтира, къде е в падение,  се разминават.
Би ли споделил, ако имаш опит, Кету показател на баба и дядо по майчина или по бащина линия е? Там също мненията са различни Wink
При мен Кету се красивее в Ардра, във 2 пада, Упр. на която е Раху.,  т.е. имам Джива-Паривартхана или Накшатра-паривартхана.

Общи условия

Активация на акаунт