Астрология - 14 тема

• 53 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
При този въпрос Луната ли разглеждаме?
Марс ли разглеждаме като въпросния човек?Явява се и У7.

# 346
При този въпрос Луната ли разглеждаме?
Марс ли разглеждаме като въпросния човек?Явява се и У7.

Разглеждат се управитеелите на АСЦ  и ДСЦ.
Временно е раздялата, вероятно след спор.
Ще продължи връзката.

# 347
Здравейте прекрасни,много ми е интересна тази материя,но съм доста "боса" в повечето термини и дълбини,чета само хороскопи класически от сайтове и астролози. Та би ми било интересно дали някой тук би могъл да ми каже 2  3 неща които ме интересуват понеже се намирам  сама изводите които имам нужда,за да съм спокойна и да вървя напред с човека с който съм и в работата която искам да преуспея ?

# 348
Здравейте прекрасни,много ми е интересна тази материя,но съм доста "боса" в повечето термини и дълбини,чета само хороскопи класически от сайтове и астролози. Та би ми било интересно дали някой тук би могъл да ми каже 2  3 неща които ме интересуват понеже се намирам  сама изводите които имам нужда,за да съм спокойна и да вървя напред с човека с който съм и в работата която искам да преуспея ?
Здравей, ако имаш желание за консултация, има отделна тема за астролози, в която се обсъжда работата им. Евентуално можеш да се спреш на някое име.  Тук се дискутира по- скоро в посока изучаване на астрологията като знание/ наука/ техники,  методи, школи, опитност. Понякога потребителите си публикуват данните за учебна цел и евентуални кратки насоки.

# 349
  • София
И тук също има кой да я консултира стига да иска,а останалите можем да научим нещо.Би ни било полезно.Примерно да видим нагледно картата й,очевидно има амбиции.Няма лошо да иска прочит на синастрия с партньора .И няма гаранция,че пак няма да се върне тук с въпроси след консултация с някой астролог.Свидетели сме.

# 350
Ако съм в грешната група се извинявам,просто не съм намерила точното място,ако все пак някой прояви интерес от вас ще бъда благодарна и бих дала нужната информация. Лека вечер

# 351
Имам една чуденка за Кету. Бях приела/научила, че е показател за бабата и дядото по майчина линия, но напоследък срещам и източници, в които се твърди че е по линия на бащата. Т.е. пак показател за баба и дядо, но от страна на бащата. Кое да приема за вярно? Hushed

Impossible333, ако имаш желание за коментари по картата ти, публикувай си данните и формулирай точно въпросите си. По принцип  в темата са ставали дискусии върху карти, но това не са сериозни изчерпателни консултации, които да вникнат в нюансите. Може пък и да ти е полезен подобен формат. Моят опит показва, че няма ли точен час/ точна ректификация, конкретизиране в проблема, изясняване на взаимовръзки от миналото и личните ти избори до момента, има риск да се направят много погрешни изводи и оттам да ти се дадат неправилни насоки.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 23:36 от Катерица

# 352
Здравейте,
дано въпросът ми е в правилната тема:
нямам опит с атролозите и ми се иска да ми кажете, кога се препоръчва да се прави тематичен хороскоп и кога прогностика?
като се има предвид, че минали събития не ме интересуват, а само бъдещи и ми се иска да се наблегне на 2-3 ‘’теми’’?

не знам дали въпросът е уместен, обаче какви са цените горе-долу? разгледах няколко сайта и никъде няма цени, а контактната форма е директно поръчване на хороскоп с попълване на данни, няма имейл за предварителна информация.

поздрави Simple Smile

# 353

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 17:40 от 321nm

# 354
Здравейте,
дано въпросът ми е в правилната тема:
нямам опит с атролозите и ми се иска да ми кажете, кога се препоръчва да се прави тематичен хороскоп и кога прогностика?
като се има предвид, че минали събития не ме интересуват, а само бъдещи и ми се иска да се наблегне на 2-3 ‘’теми’’?

не знам дали въпросът е уместен, обаче какви са цените горе-долу? разгледах няколко сайта и никъде няма цени, а контактната форма е директно поръчване на хороскоп с попълване на данни, няма имейл за предварителна информация.

поздрави Simple Smile

Тематичен хороскоп, или прогностика по тема е анализ на тема от живота Ви, която Ви интересува, с цел да се направи прогноза. Без анализ на темата в наталната карта не е възможно да се направи, каквато  и да е прогноза. Колкото до минали събития..то се изискват за да се направи качествена ректификация, или точен час. Това е много важно за методите в Елинистичната астрология, където се работи с терми.. и в Джойтиш...
За да поръчате прогноза, предварително е нужно да се проведе разговор с астролога, за да се уточни какво желаете,  като прогноза а също така и да се обясни от кога е проблема, ако има такъв във съответната област, за която е въпроса.
За цени..зависи от сложността на темата.. Но предварителен контакт е необходим, под каквато и да е форма...

# 355
  • в 1001-та нощ
Azalee, хубаво е да имаш контакт с астролога поне:

1.) за да поясниш точно какво те интересува и как очакваш да ти бъде поднесена информацията;
2.) за да уточните часа на раждане, с който астрологът ще работи;

Ако не го правиш за "забавление" и получената инфорамция ще ти повлияе по един или друг начин - не те ли интересува какъв е източникът на тази инфорамция. Няма ли да е по-добре и ти да усетиш в чии ръце поверяваш въпросите си? Макар и кратък контакт - дава такава обратна връзка. Все пак - не пускаш "Х" лв. в една машина, която да изплюе някакъв резултат.

# 356
Здравейте, много бих искала да помоля някой, който разбира по-добре от мен да погледне картата ми и да ми каже какво мога да очаквам от квадрата между Плутон и Венера през 2021 г.?
Скрит текст:
06.10.1987, 22:30 ч., Ямбол.
Ще съм много благодарна Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 357
Здравейте, много бих искала да помоля някой, който разбира по-добре от мен да погледне картата ми и да ми каже какво мога да очаквам от квадрата между Плутон и Венера през 2021 г.?
Скрит текст:
Квадратурата започва от 28-29 Юни, според мен още от 20-ти Юни имаш хубави събития:

2021:

20-22 Юни - семейна любов
24 Юни - пак любов, но от друг тип, майчина любов, нежна, деликатна
25 Юни(само за 1 ден) - притеснения от родителски характер
29 Юни - активен ден, събития
4-7 Юли - комуникативност, контактност, дейност
8-9 Юли - платоническа любов
10 Юли - добри, любовни, приятелски взаимоотношения
11-12 Юли - малко бурен, мисловен ден, ден за бурни размисли
13 Юли - контактен ден, контакти с жени, разговори...
14-17 Юли - отново семейна любов, щастливи дни
* 16 Юли - осъзнаване на истината, засилени възприятия, чувствителност
и т.н.

# 358
Скрит текст:
Скрит текст:
Квадратурата започва от 28-29 Юни, според мен още от 20-ти Юни имаш хубави събития:

2021:

20-22 Юни - семейна любов
24 Юни - пак любов, но от друг тип, майчина любов, нежна, деликатна
25 Юни(само за 1 ден) - притеснения от родителски характер
29 Юни - активен ден, събития
4-7 Юли - комуникативност, контактност, дейност
8-9 Юли - платоническа любов
10 Юли - добри, любовни, приятелски взаимоотношения
11-12 Юли - малко бурен, мисловен ден, ден за бурни размисли
13 Юли - контактен ден, контакти с жени, разговори...
14-17 Юли - отново семейна любов, щастливи дни
* 16 Юли - осъзнаване на истината, засилени възприятия, чувствителност
и т.н.

Много, много благодаря! Значи да очаквам хубави неща Smile

# 359
Здравейте бих била доволна на всичко което видите,разгадаете и ми споделите,любов,връзка,работа,семейство,деца,каквото и да е ще ми е от полза. От около 2 год. Нещата ми се случват по-трудно ,по-кофти и някак немога да се насладя на живота както преди. Със сериозна връзка съм от 4 год. И повече,минахме през много перипетии,нямам деца,работата която в момента работя е частен бизнес и се случва много бавно просперитета ми,а много искам да потръгне,искам и да създам семейство със сегащния ми партньор,та благодаря предварително,ако някой сподели нещо ,за да се ориентирам на прав път ли съм,понеже не знам неговия час на раждане ,ще кажа моите 17.10.1990г.  гр. Карнобат 17ч.

Общи условия

Активация на акаунт