Астрология - 14 тема

• 53 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Момичета, какво можете да ми кажете за Венера в Скорпион?

# 662
  • SF
А ако сатурн е в 4-ти какво означава?

Бих попитала дали родителите на детето са по-възрастни или поне единият от тях. Възможно е да е дете, гледано ит баба си, възрастни жени. Възможно е родителите да са били по-строги или поне единият от тях да е бил с по-сериозни методи на възпитание. Възможно е детето да е израстнало в семейство на военни, при по-сурови условия, без много лигавщини и “излишни” емоции. Възможно е в семейството да е имало много ограничения, да не са се местили мниго, да не са пътували много, а може и просто родителите да са обикновени кариеристи.
При всички случаи бих предположила, че детето е трябвало да се съобразява с някакви ограничения и е търпяло дефицити в детството си.
И е имало усещанията, че “не е лесно!”

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 17:27 от Esmee

# 663
Да така е, по-възрастни са, но и няма родолюбие в детето особено, влече се по чужди култури.

# 664
Знаете ли как да отработя негативите на Сатурн в 1 дом? Имате ли някой от вас с такава конфигурация?

# 665
В рождената карта ще се види взаимодействието на Сатурн с другите планети и те ще покажат как и в коя тема да се работи.Ако Сатурн не е аспектиран - това е съвсем друга работа и въпросът опира до кармична астролотия.

# 666
Знаете ли как да отработя негативите на Сатурн в 1 дом? Имате ли някой от вас с такава конфигурация?
Нямам идея какво имаш предвид с това отработване на негативи от Сатурн в първи дом. При мен е в първи дом. Или съм свикнала като войник на ограниченията или са нещо нормално. Интересно ми стана.

# 667
  • SF
Да така е, по-възрастни са, но и няма родолюбие в детето особено, влече се по чужди култури.

А от къде свързваш Сатурн с родолюбие? Не разбрах дооълнението.

# 668
Сатурн в 4Д отговаря за “корените, родината” и тн, та сигурно от там Simple Smile
Аз съм със Сатурн в 4Д.

# 669
Да именно! Чудя се дали релокация където Сатурн ще отиде към края на 4-ти дом или в пети няма да е добра стъпка въпреки преместването на слънцето от 11-ти в 12-ти. Аз лично не мисля че слънцето в 12 е толкова лошо, Мадона, Тони Блеър и куп други известни го имат. В 11 е по-лошо според мен - усещане за липса на идентичност.

# 670
Нямам идея какво имаш предвид с това отработване на негативи от Сатурн в първи дом. При мен е в първи дом. Или съм свикнала като войник на ограниченията или са нещо нормално. Интересно ми стана.
O, да, постоянно си поставям някакви ограничения, сдържана съм в комуникацията, депресивна съм.
Постоянно се чувствам виновна за нещо и се самобичувам.

# 671
Радвай се че не е в опозиция с Венера плюс празен 7-ми.... Wink Аз нямам никакви връзки, само случайни флиртове.

# 672
Празен 7-ми дом и опозиция на Сатурн с Венера изобщо не говори за абсолютна липса на връзки. Трябва да има още куп фактори за това нещо.
Аз познавам хора, които имат опозиция на Сатурн с Венера в наталните си карти оък са си във връзки, бракове и тн.
Не се шашкайте с подобни заключения.

# 673
O, да, постоянно си поставям някакви ограничения, сдържана съм в комуникацията, депресивна съм.
Постоянно се чувствам виновна за нещо и се самобичувам.

И аз съм такава, пък Сатурна ми не е в 1-ви дом. Не може по един аспект да се съди.

# 674
Здравейте отново, съвсем се обърках с тези релокационни карти, коя според вас изглежда най-добре?

Германия (хубаво е че Сатурн е вън от 4-ти и асц не е дева):

София:

Варна/Бургас и въобще Източна БГ (няма го квадрата на Луната с Асцендента, което е хубаво, но има и по-малко тригони:

Общи условия

Активация на акаунт