Астрология - 14 тема

• 53 630
  • 744
  •   2
Отговори
# 105
При един бърз поглед от астролог чух фразата "много интересна карта". Но понеже темата на разговор беше друга, не успях да задам въпросите, които ми изникнаха в главата. Днес започнах да разглеждам... Има ли тук голям тригон и тау квадрат? Картата не е моя, а на приятел, който ми е много сложен за разбиране. Кажете, моля, какво мислите вие.

# 106
  • в 1001-та нощ
... Има ли тук голям тригон и тау квадрат? ...

Има да. Тъкмо повод - да потърсиш информация за двете фигури и да ги намериш сама. А ние ще потвърдим дали е така Simple Smile  Хубаво е човек да започне от базовите знания, и постепенно да надгражда. Планети (архетипове), знаци, стихии .... аспекти => фигури Simple Smile

# 107
Какво означава интересна карта? Тази е средна хубост. А друго, освен че е "интересна", не е ли казал? С какво е интересна?

# 108
pet_pet
има тригон, има и тау квадрат, има и други фигури.
И това понятие интересна карта -  не знам, но, това е, все едно да кажеш, че един човек е по-интересен от друг. Бе субективно е. На някой пък може тази карта да не му е интересна.

# 109
На мен картата ми хареса, не толкова заради големия огнен тригон, а заради двата бисекстила и хвърчилото. Съгласна съм, че понятите "интересна карта " е субективно. Simple Smile
Със сигурност е карта на активен човек, водещ живот с преодолявания, креативност и  реализации.

# 110
При един бърз поглед от астролог чух фразата "много интересна карта". Но понеже темата на разговор беше друга, не успях да задам въпросите, които ми изникнаха в главата. Днес започнах да разглеждам... Има ли тук голям тригон и тау квадрат? Картата не е моя, а на приятел, който ми е много сложен за разбиране. Кажете, моля, какво мислите вие.

Може да му се е сторила интересна. Аз бих казала сложна и противоречива, особено що се отнася до въпросите за лична изява и партньорства.

# 111

Здравей, според мен човека е много сложен за разбиране, защото същността му е бавно подвижна. Слънцето му е статично, не се движи, бавно е и това рефлектира на целия му консервативен характер. В същото време има необичайни връзки и запознанства с ексцентрични хора, въвлича се в необичайни събития и ситуации. Желанията му за семейство биват отхвърляни, отбягват го. Това е самотна, антисоциална личност, която си има малко, но близки до него хора, често обича да е сам. Има проблем с обмяната на веществата в организма, възможно е да яде много и да е с наднормено тегло или изобщо да не яде, храни се нездравословно. По душа е готин човек. Страда от лошо женско отношение.

# 112
Ох, ще трябва сега и тези бисекстили да търся... Благодаря ви! Казвам му аз, че е сложен и труден за разбиране, а той твърди, че просто аз не мога да го разбирам.
 Да, зная, че ровя малко хаотично, но ще намеря време някой ден да си подредя нещата в главата...

# 113
Ох, ще трябва сега и тези бисекстили да търся... Благодаря ви! Казвам му аз, че е сложен и труден за разбиране, а той твърди, че просто аз не мога да го разбирам.
 Да, зная, че ровя малко хаотично, но ще намеря време някой ден да си подредя нещата в главата...

Предполагам, че е роден на 25-ти Януари 77-ма, сутринта към 6 и нещо. Важно е да си пази здравето, да спортува за да има обмяна на веществата в организма му.

# 114
Оле момичета и аз съм родена на тази дата същата година само че в 19, 15 ч.  Важи ли тази карта според вас и за мен?

# 115
Meche,
не важи за теб. Мястото на раждане може да ви е различно, часът на раждане също. Но имате някои общи неща, някои планети са ви в един и същи знак.

# 116
  • в 1001-та нощ
Утре, т.е. днес следобед - започва нов цикъл Меркурий-Сатурн в края на 13 гр в Козирог. При мен в съвпад с нат.Меркурий (У3, 4, 7 в края на 10 дом). Шефа ми ще отсъства 2 седмици, и явно ще ми дотежи. Но няма да е само това.

# 117
a.l.e.n.a, когато пишеш за стартирането на новите цикли, би ли писала и кога приключват, ако не те затруднява? Малко по- напред имаше и за Сатурн, Плутон...

# 118

"Има да. Тъкмо повод - да потърсиш информация за двете фигури и да ги намериш сама. А ние ще потвърдим дали е така Simple Smile  Хубаво е човек да започне от базовите знания, и постепенно да надгражда. Планети (архетипове), знаци, стихии .... аспекти => фигури Simple Smile
[/quote]

Сега започвам и осъзнавам, че астрологията иска много четене, а аз мога да се занимавам само в почивните дни и навлизам наистина бавно и хаотично. Затова и попитах за видеоуроците на Антоанета Салфидж преди известно време, но явно тук няма хора, които ги ползват. Ще съм благодарна за съвети относно сайтове и книги, на които сте се доверили.

# 119
Здравейте момичета! Бих искала да попитам ако някой може и има желание да ми помогне за сестра ми! Тя иска да забременее, но и казаха, че само с ин витро има шанс. Дали има в картата и показания за скорошна бременност? Знам,че е по-добре към астролог да се обърне,но в момента финансовото положение не е добро пък и ще трябват много пари за тази процедура. Те мислят края на март да е процедурата. Моля Ви ако някой има желание да погледне. Благодаря предварително и приятен ден!
Това и е картата:

Общи условия

Активация на акаунт