Астрология - 14 тема

• 53 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Марс е малефик и по-скоро би създал рискова ситуация. Венера и Юпитер подкрепят, когато са в аспект към Асцендента или някъде по ъглите. Нямам обаче статистика с трудни раждания, за да проследя какви астрологични влияния е имало.

# 526
Марс е малефик и по-скоро би създал рискова ситуация. Венера и Юпитер подкрепят, когато са в аспект към Асцендента или някъде по ъглите. Нямам обаче статистика с трудни раждания, за да проследя какви астрологични влияния е имало.
Марс и Плутон с аспекти към Слънцето при секцио по спешност.

# 527
Цитат
Мога да дам един пример с акцентиран 12 дом – Слънце, Марс и Меркурий. Последният в тропическата карта управлява Асцендента. Срещу тях е Сатурн. Първо раждане за майката, много тежко и животозастрашаващо за майката и детето, бебето са го вадили с форцепс. Но в конфигурацията са включени Марс и Сатурн, те аспектират водещо светило, поставено в 12 дом. Силен Юпитер на ъгъл в комбинация с Венера спасява положението.

Марс и Плутон с аспекти към Слънцето при секцио по спешност.

12 дом - Слънце, Марс и Меркурий. Слънцето управлява Асцендента.
Юпитер в аспект към Асцендента /съвпад/.
Марс в аспект към Слънцето /опозиция/. Чела съм, че е неблагоприятен за хора с високо кръвно налягане.  При мен заради много високо кръвно и опасност от гърч се наложи секцио по спешност. Много трудна бременност и раждане с усложнения за мен.

# 528
Всъщност вие какво правите? Гледате 12 дом за трудна ваша бременност или раждане със секцио?
Струва ми се, ме темата тръгна в съвсем друга посока, вероятно поради неразбиране.
Става въпрос за влияния в 12 дом, които показват вас как са ви раждали, а не как вие ще родите и износите детето си. Много важно уточнение с цел да се избегнат по-нататъшни недоразумения.

# 529
12-ти дом е дом, който вече е изгрял т.е. знакът и планети там може да описват обстоятелствата за период от два часа предхождащи самото раждане.

# 530
Здравейте, позволявам си да копирам мнението ми от съседна тема, защото е подходящо и за тук. Дано не ме помисли някой за луда.

Дами, аз днес научих един куп неща, но се хванете здраво. Тук ще дам само акцентите.
Честотата на Шуман се е променила от 7.8 на 150 херца, в момента сме в ретрограден Меркурий, а пролетното равноденствие съвпада със супер луната в 0 градуса на Везни. Според източника на информацията - жена езотерик, с познания за Акашовите запаси, рейки и много други неща, се намираме в 0-ва точка и сме в процес на повишаване вибрацията на планетата.
Тепърва ще чета, за да разбера всичко това и ще поговоря с нея подробно, но се чувствам невероятно от всички тези факти. Ще ви кажа защо.
По хюман дизайн картата ми съм 6/3 профил или както се изразява човекът, който ми разчете картата - завършек на еволюцията. Нося мъдрост и ново познание винаги в търсене на истината.
Не знам какво друго казват планетите, но от два дни се чувствам като извънземно и мисля, че най-накрая си обяснявам защо.
Мисля да си пусна и това, за да е по-леко:
https://youtu.be/jc7EHgIddNw

# 531
И аз да кажа за 12ти дом, защото ме вълнува. Според мен това е домът на враговете,
лошите предзнаменования, тревогите, несгодите, изолацията. Срещала съм да го наричат Лошия демон.
Някой може ли да опита да разтълкува какво означава да имаш Меркурий в 12ти дом в Скорпион.
Там е и Хирон и правят съвпад.

# 532
Аз от доста време тази година съм в много ниска вибрация. Не знам как се повишава вибрацията на планетата като аз съм в опозиция и се чувствам от зле по-зле. Или поне на мен ми се отразява зле. Скорпион съм с асцендент Лъв и луна във Водолей.  Също Меркурий, Марс и Плутон са ми в Скорпион.

# 533
  • София
Моля ви, кажете ми как се определяше десцендентът. Някъде го бях намерила преди време, но го забравих и сега не намира схемата.
Благодаря!

# 534
Моля ви, кажете ми как се определяше десцендентът. Някъде го бях намерила преди време, но го забравих и сега не намира схемата.
Благодаря!

Десцендента се намира срещуположно на Асцендента. Ако едното е на 0 градуса, то другото ще е на 180 градуса. Ако Асцендента е на 50 градуса, то Десцендента ще е на 50+180=230 граудса (при сметките минутите са от 0-60)

Аз от доста време тази година съм в много ниска вибрация. Не знам как се повишава вибрацията на планетата като аз съм в опозиция и се чувствам от зле по-зле. Или поне на мен ми се отразява зле. Скорпион съм с асцендент Лъв и луна във Водолей.  Също Меркурий, Марс и Плутон са ми в Скорпион.

Яжте повече ряпа, чесън, лук и супа от коприва.

# 535
Здравейте! Имам следният въпрос - би ли се променила астрологичната карта на човек, който малко след раждането е със сменена изцяло кръв?

# 536
Моля!?
И как очаквате да се промени хороскопът?
А освен натална карта има и карта на зачатие, нещата са предварително заложени.

# 537
Здравейте! Имам следният въпрос - би ли се променила астрологичната карта на човек, който малко след раждането е със сменена изцяло кръв?

Въпросът е изключително интересен и в унисон с тр. Уран в Телец .Един въпрос,който ме накара дълбоко да се замисля - напр.в колко часа е роден натива, в колко часа му е сменена кръвта и кой е донорът....Може да възникнат и други въпроси -  напр.защо е трябвало да се извърши тази интервенция.Интересно ми е!

# 538
Предварително заложено не е чак пък. Има си някакъв път, но не е на 100% казано, че ще се изпълни, все пак имаме и свободна воля.

# 539
Има някакъв процент "свободна воля", вероятно при всеки различен, но матрицата е предварително заложена. Това показва картата на зачатието, преднаталния Epoch. Оттам нататък всякакви свободни съчинения са възможни.

В наталната карта може да са заложени генетични здравословни проблеми. И да се потърси защо се е наложила такава интервенция. Но да се твърди, че след цялостна смяна на кръвта ще се промени наталната карта, е повече от некомпетентно.

Общи условия

Активация на акаунт