Астрология - 14 тема

• 53 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Астрологичната карта представлява моментът на раждане. "Снимка" на планетите от Слънчевата система за дадена географска локация към този момент.  Това няма как да се промени.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 08:42 от starinthenightsky

# 541
  • SF
Здравейте! Имам следният въпрос - би ли се променила астрологичната карта на човек, който малко след раждането е със сменена изцяло кръв?

Дали ще му прелеят кръв или ще я сменят изцяло, дали ще му правят изкуствено дишане или друга медицинска животоспасяваща интервенция, това няма да премести планетите от мястото, което те са заемали в момента на раждането му. Вероятно те биха показали събитието.

# 542
Здравейте отново! Това бе само въпрос, не твърдя нищо. Като че ли само Титания успява да види резона в моя въпрос. Аз мога само да споделя усещания, защото нямам нужните астрологични знания. Мисля си, обаче, че кръвта е носител на генетична информация и това няма как да не се отрази на пътя на този човек. Кръвопреливането е било животоспасяващо, заради несъвместимост на резус фактора на родителите. Това ми е ясно, че не променя планетарното влияние, но и не съвсем, защото един е часът на раждане, а друг на кръвопреливането, което в случая би могло да се разглежда и като второ раждане.
И не, не е все едно дали ще се направи само кръвопреливане или ще се смени изцяло кръвта с кръв от различна кръвна група.
И после човекът се чуди защо нещо не му работи хороскопа, най-общо казано.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 21:41 от AnnaGaudi

# 543
Нека не правим спекулации пред аудитория, която не е чак толкова наясно с астрологията.
Едно кръвопреливане или сърдечна трансплантация не променя наталната карта на човека. Но такъв проблем трябва да  е бил заложен в хороскопа изначално и в точния момент той се проявява.

Ако тук влезе медицински астролог, ще му се насълзят очите от такива твърдения.

# 544
Нека не правим спекулации пред аудитория, която не е чак толкова наясно с астрологията.
Едно кръвопреливане или сърдечна трансплантация не променя наталната карта на човека. Но такъв проблем трябва да  е бил заложен в хороскопа изначално и в точния момент той се проявява.

Стремежът към познание не е спекулация и не може да бъде окачествяван като такъв. Очевидно е, че говоря за по-особен случай и търся отговори, а не квалификации. Имам основания да задам въпроса си. Не търся конфронтация, но и не съм съгласна да бъда обвинявана в спекулация. Ще задам въпросът си към медицински астролог, дано той има отговор.

# 545
Вие не разбирате от темата на въпроса си. И поради тази причина сте в грешка още със задаването му. Планетите от Слънчевата система не влияят и пет пари не дават за нечий пъп. Само отразяват естеството, качеството, характеристиката, който рожденият момент има като енергиен потенциал. Не го правят. Затова не може да се промени тяхното "влияние", не за друго, а защото не може да се промени качествената характеристика, енергийният потенциал, връзка и отношение със света, за моментът на раждането. Този потенциал може да има варианти, но е в някаква матрица. Моментът на раждане е само един. Възникналата необходимост от кръвопреливането е следствие от рождената матрица. Вероятно си има и небесна обосновка и за този момент, че малко след раждането, ще има подобни обстоятелства, които налагат лекарска намеса.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 07:54 от starinthenightsky

# 546

Стремежът към познание не е спекулация и не може да бъде окачествяван като такъв. Очевидно е, че говоря за по-особен случай и търся отговори, а не квалификации. Имам основания да задам въпроса си. Не търся конфронтация, но и не съм съгласна да бъда обвинявана в спекулация. Ще задам въпросът си към медицински астролог, дано той има отговор.

След като търсите отговор на такива въпроси, добре е да четете класическа астрология, защото тя е корена на астрологията-надявам се го знаете.
Човек се ражда с определена карта...и там са заложени всички важни събития. Има много хора родени с проблем, който визирате.. Ако беше възможно с подобна манипулация, то много хора със здравословни проблеми, биха ги решили със смяна на кръвта.  Човек не може да се роди 2 пъти.
"Свободната воля" е относителна, и смисъла който се влага от съвременните интерпретатори, не означава че имаш възможността да промениш важните събития в живота си.

# 547
  • При децата ми
12 дом се нарича дом на "Злият Дух", място на радост на Сатурн, това е падащ дом.  Указва още на различен вид нещастия, изалация, затвор. Уединение, но това е заради някакви проблеми, излизане от обществото и т. н.
Това е и дома, който показва какво се случва с майката и детето преди раждането.
Тук радост няма!

Четох и препрочитам това... Венера ми е в 12 дом, Козирог... Други планети нямам в този дом. И се питам има ли това някаква връзка с чужбина? Т.е. може ли да се разглежда като изолация, бягство, така да се каже в чужбина? Обаче, не за мен се отнася това...В чужбина е друг човек, когото нито искам да чувам, камо ли да виждам.

Редактирам се: Всъщност имам Fortune, което не знам какво точно е?Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 12:00 от Hrispa76

# 548

Фортуна е точка на щастието.

# 549
  • При децата ми

Фортуна е точка на щастието.

ЕllieD, благодаря, така си и помислих, но значи ли това, че наред с не до там хубавото място на Венера, мога да очаквам и хубави неща?

# 550
Стремежът към познание не е спекулация и не може да бъде окачествяван като такъв. Очевидно е, че говоря за по-особен случай и търся отговори, а не квалификации.

Давам Ви отговор – Вашето твърдение/предположение не е вярно.
И това ще Ви го каже всеки читав астролог. Ако не е много читав, ще има спекулации.
Сега разбрахте ли какво имам предвид?

По тази логика и след сърдечна трансплантация трябва да получим изцяло нова натална карта, нали ще живеем "втори" живот.

# 551
[video][/video]
Да, разбрах Ви. Астрологът, който се занимава с медицинска атрологоя каза същото. А именно, че картата не би се променила.
Хубае ден!
Това беше важно за мен. Благодаря на всички отзовали се.

# 552
12 дом се нарича дом на "Злият Дух", място на радост на Сатурн, това е падащ дом.  Указва още на различен вид нещастия, изалация, затвор. Уединение, но това е заради някакви проблеми, излизане от обществото и т. н.
Това е и дома, който показва какво се случва с майката и детето преди раждането.
Тук радост няма!

Четох и препрочитам това... Венера ми е в 12 дом, Козирог... Други планети нямам в този дом. И се питам има ли това някаква връзка с чужбина? Т.е. може ли да се разглежда като изолация, бягство, така да се каже в чужбина? Обаче, не за мен се отнася това...В чужбина е друг човек, когото нито искам да чувам, камо ли да виждам.

В тази карта Венера е в знака на АСЦ, не е в 12 дом. Има голяма разлика между дом и знак при тълкуването на карта. 

# 553
  • При децата ми
Тук радост няма!

В тази карта Венера е в знака на АСЦ, не е в 12 дом. Има голяма разлика между дом и знак при тълкуването на карта. 

Как така не е в 12- ти дом!? Т.е., аз виждам в картата, че Венера е там. ThinkingДа, Асцендента е Козирог, но това как променя нещата? В кой дом е тогава Венера!?

# 554
Тук радост няма!

Как така не е в 12- ти дом!? Т.е., аз виждам в картата, че Венера е там. ThinkingДа, Асцендента е Козирог, но това как променя нещата? В кой дом е тогава Венера!?

Точно в тази карта може да се приеме, че Венера е в съвпад с АСЦ.

Общи условия

Активация на акаунт