Астрология - 14 тема

• 53 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • При децата ми
Благодаря за отговора! За мен беше нещо ново това.

# 556
Точно в тази карта може да се приеме, че Венера е в съвпад с АСЦ.

Това се проявява като готини и приятни изживявания с роднини и приятели.

# 557
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте!
А какво показват Марс и Венера в първи дом за характера на човек? Марс е в Риби, а Венера в Овен.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 19:09 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 558
Здравейте,
ще се радвам ако някой да ми каже дали скоро ще сключа брак и ще имам деца?

# 559
Някой може ли да каже как протича аспекта Транзитен Сатурн съвпад Нептун в шести дом,после Сатурн ще отиде към съвпад с Уран.Нептун и Уран са ми в шести дом като след това фиаско и Плутон ще направи съвпад с тях.

# 560
Някой има ли контакти на Адриана Вотей?

# 561
  • SF
Някой може ли да каже как протича аспекта Транзитен Сатурн съвпад Нептун в шести дом,после Сатурн ще отиде към съвпад с Уран.Нептун и Уран са ми в шести дом като след това фиаско и Плутон ще направи съвпад с тях.

Това са поколенчески транзити. Ще се случат и на тебе, и на всичките ти връстници.
Очаквай събития по дома, в който се случват тези съвпади (шести).

# 562
Скрит текст:
Здравейте! През последните месеци имаше 4 пъти смърт в семейството cry От години не съм чела нищо, свързано с астрологията, затова съвсем лаишки въпрос - възможно ли е да има връзка с транзитен плутон в 12 дом?
Възможно е, но кажи какви аспекти прави.
Ето картата за едната от тях
Скрит текст:
Тр.плутон е в квадратура с нат.плутон, тригон с нат.слънце и нат.меркурий.
Тр.слънце квадратура с нат.плутон
Тр.уран опозиция с нат.плутон

# 563
  • SF
Транзитно Слънце може да направи квадратура към натална планета в рамките на седмица (сходящ и разходящ аспект). Транзитно Слънце прави твърд аспект към Плутон и всички останали планети 4 пъти в годината - съвпад, квадратура, опозиция и отново квадратура.
Единствено може да търсим някаква внезапност при опозицията на транзитен Уран към натален Плутон, но без доказателства от другите карти, не може просто така да се "обвиняват" двете планети.

# 564
При опозиция на тр.Уран към нат.Плутон,човек се изправя срещу хората,които го принуждават да върви срещу себе си и под тяхно влияние той непрекъснато трябва да се трансформира,но като всичко на този свят и това си има граници и край.Точно това е моментът да каже " Стига,променихте ме достатъчно,повече не сте ми нужни" или пък
"Благодаря ви за промяната,но вече мога и самостоятелно да вървя напред". Вариантите са според това как е аспектиран Плутон в натала.

# 565
  • SF
При опозиция на тр.Уран към нат.Плутон,човек се изправя срещу хората,които го принуждават да върви срещу себе си и под тяхно влияние той непрекъснато трябва да се трансформира,но като всичко на този свят и това си има граници и край.Точно това е моментът да каже " Стига,променихте ме достатъчно,повече не сте ми нужни" или пък
"Благодаря ви за промяната,но вече мога и самостоятелно да вървя напред". Вариантите са според това как е аспектиран Плутон в натала.

Да, навярно е така.
Барелина питаше конктенто за зачестили тежки събития в себейството й през последните  месеци и затова    стана въпрос за аспекта на Плутон и Уран. Тъй като аспект на транзитно Слънце и натален Плутон се случва няколко пъти в годината за малко дни и по него не се търсят знакови събития.

# 566
Благодаря ви bouquet
Проверих в астро другите дати и тр.Уран е в опозиция на нат.Плутон при всички. Както и тр.Плутон квадратура с нат.Плутон.
Така си е - всички бяха неочаквани за мен.
И отношения имаше, заради доста събирания с роднини и познати.
Плутон в наталната ми карта има секстил (дано не бъркам) с Венера и Нептун, както и съвпад със Сатурн.

# 567
  • SF
Благодаря ви bouquet
Проверих в астро другите дати и тр.Уран е в опозиция на нат.Плутон при всички. Както и тр.Плутон квадратура с нат.Плутон.
Така си е - всички бяха неочаквани за мен.
И отношения имаше, заради доста събирания с роднини и познати.
Плутон в наталната ми карта има секстил (дано не бъркам) с Венера и Нептун, както и съвпад със Сатурн.

Значи си родена някъде в края на 82 г. или началото на 84. Не му се притеснявай на този аспект в наталната ти карта. Както вече ти казах, поколенчески е. Тези, които забременяват в момента, ще родят деца със същия аспект в картите си.
По-неприятното е, когато минава  тежка планета и "подпука" съвпада.

# 568
Значи с нетърпение чакам Сатурн, Уран и Плутон да се махнат скоро от там.

# 569
  • София
Здравейте Simple Smile
Чета, че подробно сте обсъждали 12 дом и съм втрещена от апокалиптината картинка 🙄 аз съм от тези със слънце в 12 дом Козирог, съвпад със северен възел Simple Smile силно ранено, прави квадрати с плутон, сатурн и марс. Сатурн управлява и АСЦ. Доколкото знам не е имало проблеми по време на раждането ми 😁
Като цяло съм обрана, не споделям с много хора. Генерален проблем с връзките и относшенията с хора, имала съм и дълги престои в болница 🙄
Аз пиша основно да помрънкам за транзитни Сатурн и Плутон. Кацнали са ми на слънцето, и ме тормозят 😁
Поправете ме ако не е от това, но няма такава изолация от света честно. Чувствам се, че не принадлежа никъде и доброволно избягвам всякакви контакти. Много е странно усещането Sad последните седмици е малко по-добре между другото въпреки, че сатурн настъпва все по-близо, нямам обяснение астрологично 🙄 И като знам, че скоро  и ще са ретроградни и още ще се разхождат....
Ето и карта:

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 23:34 от Lailah

Общи условия

Активация на акаунт