Астрология - 14 тема

• 53 520
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Simple Smile
Чета, че подробно сте обсъждали 12 дом и съм втрещена от апокалиптината картинка 🙄 аз съм от тези със слънце в 12 дом Козирог, съвпад със северен възел Simple Smile силно ранено, прави квадрати с плутон, сатурн и марс. Сатурн управлява и АСЦ. Доколкото знам не е имало проблеми по време на раждането ми 😁
Като цяло съм обрана, не споделям с много хора. Генерален проблем с връзките и относшенията с хора, имала съм и дълги престои в болница 🙄
Аз пиша основно да помрънкам за транзитни Сатурн и Плутон. Кацнали са ми на слънцето, и ме тормозят 😁
Поправете ме ако не е от това, но няма такава изолация от света честно. Чувствам се, че не принадлежа никъде и доброволно избягвам всякакви контакти. Много е странно усещането Sad последните седмици е малко по-добре между другото въпреки, че сатурн настъпва все по-близо, нямам обяснение астрологично 🙄 И като знам, че скоро  и ще са ретроградни и още ще се разхождат....
Ето и карта:

И не само това - в опозиция са с наталната ти Луна.Сигурно от там идват и лошите настроения.

# 571
  • София
Ами не бих казала, че са лоши точно, по-скоро малко крайни. Мен си ми ОК ама много антисоциално Sad изборът е съзнателен и е избор, не е насила наложено състояние от обстоятелства, на пример при сатурновия възврат бях изпаднала в почти тотална изолация, но наложена ми от обстоятелствата....

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 00:12 от Lailah

# 572
  • София
Имате ли впечатления от синастрия със съвпад на Луна с Лилит?

То явсно, че не е само това, но ми се струва най-обсебващия аспект. Ииначе има тригони на марс с луна и обратно Марс със Слънце, другата Луна ми е точно върху Уран, Слънце и Мерк на DC,  квадрат на Венери и евентуално съвпад на АC (може и от тук да е обсесията, Лилит тогава е на АC на човека).

Случва ми се това чудо и съм като обсебена от месец, искам да избегна въпросните взаимоотношения, но подсъзнателно правя обратното. Срещнах го при транзит на Венера върху южен възел.

# 573
  • София
И аз имам една подобна история при среща по време на транзит на венера през ЮЛВ 😁🤔

# 574
  • София
И аз имам една подобна история при среща по време на транзит на венера през ЮЛВ 😁🤔

И как се разви?  Simple Smile /ако ти се споделя, де/
Аз имам чувството, че всичко работи срещу мен в опита ми да избегна развитие Simple Smile

# 575
  • София
Ами никак! Игра на нерви, иде ми дойде ми като се опитам да се дръпна става нещо непредвидено и те така си продължава и до сега. Аз за себе си знам, че няма смисъл. И съм спряла да отдавам значение, просто нещо ако не стане от само себе си без да го мъчиш от началото при мен никога не става в последствие. Иначе тъпото, необяснимо привличане седи ама явно не е достатъно в случая....

# 576
Те тези транзити при жените са неизбежни Grinning

# 577
  • София
Ако решиш да наложиш волята си всичко може да се избегне,  е добре де трансформира/преживее под друга  форма.  Simple Smile  Чудя се  обаче дали е по-добре да избягааш или да минеш през огъня, за да научиш нещо.

# 578
  • София
Момичета, имам въпрос, който е на много ниско ниво за повечето от вас, но аз сама не мога да си го разтълкувам.
Пълнолунието този месец е в опозиция на Уран.
При мен транзитният Уран е в 1 дом а пълнолунието ми е в 6 дом. Как бихте го тълкували? 

# 579
Момичета, имам въпрос, който е на много ниско ниво за повечето от вас, но аз сама не мога да си го разтълкувам.
Пълнолунието този месец е в опозиция на Уран.
При мен транзитният Уран е в 1 дом а пълнолунието ми е в 6 дом. Как бихте го тълкували? 
Не може при опизиция едната планета да е в първи, другата в шести. Трябва да е в седми. Или може би са в близост до куспидите?

# 580
  • София
Хм? Пит, сега се обърках съвсем. Слагам картата която гледам. Да не би да не мога да се ориентирам?
Скрит текст:

# 581
Ами да, близо са до куспидите, в случая асцендента и десцендента.
Въпреки, че никой не би ти изготвил прогноза по един транзит, аз на твое място бих очаквала събития по първи и седми дом. Уран може да се прояви като "събитие изневиделица" или като управител на 11ти дом при теб - със събития по този дом.
https://www.anesway.info/out/ank_dom.htm

А може и да няма нищо съществено като събития, аз самата съвсем не съм специалист и изследвам минали такива при мен при какви транзити и дирекции са се случили.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:22 от Пит

# 582
  • София
Интересувах се толкова от това пълнолуние, защото предходното ми беше в 6-ти дом и започнах лечение по схема и сега се надявах, че ще бъде финала на здравният проблем, въпреки че ще продължавам лечението още месеци. Това е схема с хранителни добавки общо взето. Иначе точно по 7-ми дом трябва да финализирам дела.

# 583
kene, пожелавам ти успех с лечението! Човек трябва да се старае да е с положителна нагласа и настроен с благодарност.
А що се отнася до пълнолунията/новолунията те обикновено минават през всеки дом всеки месец, т.е. ако миналия са били в шести, този ще са в седми. Въпреки, че като се замисля на 12 месеца от годината се падат 13 лунни месеца и ако се падне едното в началото на знака, другото спокойно може да е в същия знак в края.

# 584
  • в 1001-та нощ
Интересувах се толкова от това пълнолуние, защото предходното ми беше в 6-ти дом и започнах лечение по схема и сега се надявах, че ще бъде финала на здравният проблем, въпреки че ще продължавам лечението още месеци. Това е схема с хранителни добавки общо взето. Иначе точно по 7-ми дом трябва да финализирам дела.

От тази карта не се вижда много, може довечера да разгледам, но на пръв поглед управителят на 6 дом и лунацията съвпада и с твоето Слънце в 11 дом.

Общи условия

Активация на акаунт