Астрология - 14 тема

• 53 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря ви Аленка, Пит Simple Smile

# 586
  • София
Здравейте,
Загледах се в предстоящите затъмнения през 2019 и ми направи впечатление, лунното затъмнение юли месец много интересно се получава с моята карта. В точен съвпад ама наобратно е всичко 🤔

Някакви насоки, искам да прочета повече,  че нещо много съвпадения ми се струват, а и датата е значима за мен та още по фаталистично ми става 🙄

# 587
  • в 1001-та нощ
Отдавна не съм писала желания по новолуние. Първото, което писах, някога преди години - беше много важно за мен. Нямах никаква вяра в тези неща тогава, но се реализира. Сега случайно ми попадна пост за това ... погледнах дали луната все още е в курс, и картата ми в момента е обещаваща, та  драснах, пък да видим Simple Smile По същите теми правих и наричане на Водици. Не, че разчитам точно на тези неща, но е някакво самонадъхване Simple Smile

# 588
  Момичета, имам един въпрос. За да не ви разводнявам темата, ако някоя желае да ми помогне, нека ми пише на лични.
Благодаря ви Simple Smile

# 589
  Момичета, имам един въпрос. За да не ви разводнявам темата, ако някоя желае да ми помогне, нека ми пише на лични.
Добре е да кажеш от каква помощ имаш нужда. Ако имаш желание от астрологична консултация е едно, ако имаш желание да се ориентираш в учене, четене на астрология е друго. Ако имаш противоречия в духовните науки, трето.
За астрологични консултации има отделна тема с изброени основни астролози, които практикуват астрология като професия и съответно предлагат лични астрологични консултации.

# 590
Добре е да кажеш от каква помощ имаш нужда. Ако имаш желание от астрологична консултация е едно, ако имаш желание да се ориентираш в учене, четене на астрология е друго. Ако имаш противоречия в духовните науки, трето.
За астрологични консултации има отделна тема с изброени основни астролози, които практикуват астрология като професия и съответно предлагат лични астрологични консултации.
  Помогнаха ми. Simple Smile

# 591
Позаслушвах се в канала на Лада Дунчева от време на време да чуя нещо астрологично. И днес виждам, че е започнала да си партнира с Наталия Кобилкина. Simple Smile

# 592
Няма нищо чудно, попълва си екипа. Това е 100% комерс проект, събрала е всякакви. Като има астролози, таролози, мистици и езотерици, защо да няма и един сексолог?

# 593
На мен лично ми е чудно, понеже в моя живот езотерика и сексология не бих ги сложила под един похлупак. А иначе каналът си е нейн - ако желае, може и дърводелци да покани като част от рубрика "направи си сам" и да си разшири дейността и в тази насока.

# 594
Дразнеше ме каква е вреслива, сега съвсем ще я спра

# 595
Здравейте. Чета, чета, но реших, че е най-добре да питам вас - кога една връзка се определя като плутонска /даже не съм сигурна,  дали така се нарича/? Какво се гледа при синастрия? Аспектите или транзити?

# 596
Съединението прави силата.  Колкото предлагането на услуги покрива по-голям спектър търсения, нужди, толкова по-голям брой хора, евентуални клиенти, ще посещават страницата.

# 597
Здравейте, може ли и аз да попитам нещо. Аз съм Стрелец с асцендент Лъв и луна в Скорпион, само, че виждате ли изобщо не съм нито обсебваща и най-малко пък съм ревнива?! Правили са ми хороскоп 2 пъти през годините и това за ревноста никак не съвпада с мен. Не обичам да ме задушават, не приемам команди и си обожавам свободата( нормално предвид, че съм Стрелец) както и не държа сметка на никой за нищо, не притискам или подобни. Явно нещо аз не разбирам от тази Луна в Скорпион.🤔 С радост ще чуя какво мислите.

# 598
  • в 1001-та нощ
Така на парче "Луна в Скорпион" - не се упражнява мисловна дейност, а се щракат щампи и клишета.

# 599
Знам. Аз само казах какво са ми казали в хороскопа и било заради луната. Пък то не съвпада с мен.

Общи условия

Активация на акаунт