Астрология - 14 тема

• 53 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • SF
Сатурн в 4Д отговаря за “корените, родината” и тн, та сигурно от там Simple Smile
Аз съм със Сатурн в 4Д.

Сега вече ще стане по-сложно да обясня въпроса, който зададох.

Корени и родина в 4-и дом, да, но каква любов свързва със Сатурн? Аз затова нея я попитах, за да ми обясни какво тя има предвид. Защото за любов и родоЛЮБИЕ аз нищо не й бях споменавала.

И понеже беше написано като контрапункт с "Но" - Да, дете на възрастни родители, НО не изпитва родолюбие (такъв е Сатурн), а влечение към чуждите култури.... попитах какво е това НО, което нищо не противопоставя, а след него има допълнение.

Вече звучи объркано и объркващо и не знам дали изобщо има смисъл да се нищи въпроса ми.

Думата лобюв и планетата Сатурн трудно стоят на едно място заедно. Може и да може, но е трудна работа. Ако иска да го бутне в 5-и дом, домът на любовта и децата, да не мисли, че ще стане по-любеобвилна.

Релокацията не променя наталната карта - нито сменя часа на раждане, нито положението на планетите в този час. За да даде някакво трайно отражение на живота на човека, самата релокация трябва да е много продължителна.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 00:33 от Esmee

# 676
Аз съм със Сатурн в 5-ти дом и имам силно влечение към чужди култури и никакво родолюбие. Не си падам много по децата и знам, че при мен те (ако) ще дойдат на по-късен етап, ама това си го чувствах много преди да си знам наталната карта.

# 677
Здравейте , момичета
в тази карта на младеж какво виждате относно безплодие ?
Възможно ли е тези негативни аспекти на У5 и към Плутон да НЕ се проявят  като безплодие и накъде ще избият , според вас ?

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 09:37 от румид

# 678
Есме, имах предвид че в посочения линк  на английски пишеше, че ако имаш Сатурн в 4-ти дом си най-вероятно голям патриот. Така е написано там. А в случая има носталгия само по роднините, не по самите места.

Иначе по астрокартография линиите на Юпитер били супер добри. Е такава има в случая край София.... уж успех в бизнеса, да ама не. По-скоро липса на такъв и обща невидимост. Трябваше да има преместване на лунна линия за да има по-близки приятелства. За година там повече приятелства създадени от колкото за 20 в София при уж хубавия Юпитер. Grinning Луна в Скорпион и Юпитер в Близнаци са позициите в рождената карта, може би Юпитер в Близнаци е лоша позиция? Разбира се с Луна в Скорпион лунната линия е тежка за постоянно установяване защото с приятели те имаше и много интриганти и врагове. Започвам да си мисля, че в AstroClick Travel са им твърде общи дефинициите.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 10:55 от chr12013

# 679
" Аз лично не мисля че слънцето в 12 е толкова лошо, Мадона, Тони Блеър и куп други известни го имат. В 11 е по-лошо според мен - усещане за липса на идентичност." - аз съм със Слънце в 11-дом и никога не съм имала такова усещане. По-скоро с напредването на живота имам проблем с изразяването му така, че да не е в едната(демек никак) или другата крайност(да се налагам).
За Сатъра в 1-ви дом и при мен важи споделеното от вас, но забелязвам, че ограниченията ми се увеличиха в по-късния етап от живота( и гледам все повече с всяка изминала година).

# 680
Това имах предвид - от лашкане не си центриран и е лесно да загубиш себе си. В моя случай има чувство за разтваряне в групите и ги избягвам.

# 681
Здравейте , момичета
Възможно ли е тези негативни аспекти на У5 и към Плутон да НЕ се проявят  като безплодие и накъде ще избият , според вас ?

Здравей, има трудности с прокреативността. Как може да му мине? - Човека е хипохондрик, трябва да мисли за  позитивни неща...

Ако се занимава с военна дейност и работи с машини, с огън, ако изявява агресия, трябва да спре и да пренасочи енергията си в друга посока. Странно звучи, но нещата са свързани.

Плутоновата му опозиция в случая е супер, с малко услия ще му се получат нещата Simple Smile

# 682
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Здравейте , момичета
Възможно ли е тези негативни аспекти на У5 и към Плутон да НЕ се проявят  като безплодие и накъде ще избият , според вас ?

Здравей, има трудности с прокреативността. Как може да му мине? - Човека е хипохондрик, трябва да мисли за  позитивни неща...

Ако се занимава с военна дейност и работи с машини, с огън, ако изявява агресия, трябва да спре и да пренасочи енергията си в друга посока. Странно звучи, но нещата са свързани.

Плутоновата му опозиция в случая е супер, с малко услия ще му се получат нещата Simple Smile

благодаря , алфа таури Flowers Rose
да склонен е към хипохондрии /благодаря за посоката/ , но слава богу стелиума горе с високото Слънце и Венера го спасяват.  Опозицията на троновия Плутон към Слънцето ли имаш предвид ?
/неуниформен полицай е , спортува - това е отн Марса в овен/   Simple Smile

# 683
Здравейте, виждам че обсъждате Сатурн.
Може ли тълкувания за ретрограден Сатурн в 5ти дом?

# 684
  • София
Здравейте момичета, в момента разсъждавам над квадратурата Плутон-Плутон, която започна при мен през 2018 г. и ще продължи до началото на 2020г.  До колкото знам тази квадратура, като транзит е доста мъчителна и трудна. Аз до момента навързвам поне 3-4 проявления и вече се питам така ли ще бъде докато премине?

Ще се радвам ако споделите от личен опит как сте преживяли тази квадратура.  Това ще е полезно за всички на които им предстои или в момента са в този период /родените 1979 и 1980г./.

# 685
Със сигурност друго имаш засегнато в картата.
 Гледай дали това са ъгли и лични планети. Тази квадратура, така изолирано от личния ти хороскоп, не ти влияе никак, защото е поколенческа - т.е всички хора от твоето поколение я имат в момента, ама "проявленията" се дължат на други аспекти. Виж вече, ако в натала имаш мажорен аспект на Плутон с лична планета или ъгъл, или участва в конфигурация, интерпретацията ще е  доста различна.
Плутон изминава един цикъл /т.е. 360 градуса/ за 248 години т.е. за 1 година изминава средно 2 градуса.

# 686
  • При децата ми
Със сигурност друго имаш засегнато в картата.
 Гледай дали това са ъгли и лични планети. Тази квадратура, така изолирано от личния ти хороскоп, не ти влияе никак, защото е поколенческа - т.е всички хора от твоето поколение я имат в момента, ама "проявленията" се дължат на други аспекти. Виж вече, ако в натала имаш мажорен аспект на Плутон с лична планета или ъгъл, или участва в конфигурация, интерпретацията ще е  доста различна.
Плутон изминава един цикъл /т.е. 360 градуса/ за 248 години т.е. за 1 година изминава средно 2 градуса.

Плутон ли е най-тежката планета?

# 687
Тежка в какъв смисъл? Като проявление ли? Или като маса?
И в двата случая - не.

# 688
  • При децата ми
Под тежка имам предвид, че най-бавно се движи? Може би аз не се изразих добре.

# 689
Да, най-бавната е, тъй като е и най-отдалечена от Слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт