Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 894
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 470
Игра за бъдещи булки:
https://www.weddingday.bg/lottery

Тъкмо се зарадвах, че от форума са пуснали игра, то пак на Хип дребните награди. Ще ми се да се постараят повече, голяма компания са и могат да си позволят по - щедри награди и повече печеливши.

# 1 471
Да се запиша с първата награда за годината ,  току що ми се обадиха от Cappy, че печеля одеяло, много се изкефих!  Казаха да го очаквам другата седмица!

# 1 472
Честито. Може ли да го снимаш като го получиш, че ми е интересно да го видя. Мен сигурно няма да ме огрее. Smile Знам, че на сайта на играта го има, но на живо е друго.

# 1 473
  • Сандански
Ето го одеалото от Cappy

# 1 474
Няма ме в посланичките на нивея обявили са вече мрън мрън

# 1 475
Може ли линк Simple Smile

# 1 476
# 1 477
И мен ме няма в Нивея, мисля че веднъж като изберат печеливши не ги преизбират отново от предишните посланички които са се записали за новото предизвикателство.

# 1 478
И мен ме няма в Нивея.

# 1 479
Ех и мен ме няма в Нивеата. Disappointed Аз декември или януари се бях сетила да се регистрирам, но изписваше, че кампанията е приключила, а сега пак са изкарали четвърто класиране. Много ми е странно. От кога до кога е било записването не знам.
Иво, мерси за снимката на Капи. Заприлича ми на хавлия за баня, но е хубаво. Smile Wink

# 1 480
Мислех да пиша лично съобщение, но предполагам има повече от един заинтересован. Показвам с лоши снимки как да проверите дали някоя фирма е подала данни в НАП за вас като задължено лице. Но ще повторя, че ще почнат да качват тази информация след 1 февруари.

Влизате в профила си от там с ЕГН и ПИК, после цъкате на вашето име и излизат услугите. Предпоследната е търсената:

Извинявам се за лошите снимки, но снимах екрана на лаптопа. Нещо съм забравила как с PrtSc се прави скрийншот.

# 1 481
  • Вестерос
И мен ме няма Sad

# 1 482
Мислех да пиша лично съобщение, но предполагам има повече от един заинтересован. Показвам с лоши снимки как да проверите дали някоя фирма е подала данни в НАП за вас като задължено лице. Но ще повторя, че ще почнат да качват тази информация след 1 февруари.

Влизате в профила си от там с ЕГН и ПИК, после цъкате на вашето име и излизат услугите. Предпоследната е търсената:

Извинявам се за лошите снимки, но снимах екрана на лаптопа. Нещо съм забравила как с PrtSc се прави скрийншот.
Скрийн щот: след PrtSc се отваря Paint, контрол в (пейст) и се записва  като снимка.

# 1 483
https://wowyourphotos.myshopify.com/pages/contest някой знае ли за таз игра къде може да се видят победителите

# 1 484
В инстаграма им трябва да излезе списък днес, но още няма.

Общи условия

Активация на акаунт