Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 869
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Не трябва ли да се уведоми комисията за защита на лични данни? Това е не просто грешка, това е много голям проблем. Според мен трябва да ги накажат, за да те се допускат повече такива грешки.

# 1 561
Още повече, че издават служебни бележки са смешните суми от 1, 2, 5 лева...

# 1 562
  • Вестерос
Аз имам 32 прикачени файла но съм на работа и не мога да отворя да видя дали моята бележка фигурира изобщо.Нямам възможност да им пиша сега.
Като можете пишете им във фб, веднага ми се обадиха.

Установих , че от 27, моята е 27-мата. т.е. явно изпраща всички до твоята.

те са по 1,2,5 лв, но събрани са повече. Даже аз не знаех моята сума каква е общата и разбрах, че е 37лв. А имаше хора с по 200,300 лв.

# 1 563
  • при късмета
Задължително уведомете КЗЛД, това е абсолютно недопустимо. Та дано се научат, че трябва да са наясно с изискванията по всички закони

# 1 564
Лошото е, че явно не си единствената, на която са ги пратили и не можем да разчитаме, че всички ще са коректни като теб. Що за глупост? Кой некадърник би допуснал такава грешка...

# 1 565
  • София
А какво се случва с Орео? Някой спечелил?

# 1 566
И на мен така, 11 файла, последният е моят. Изглежда работят денонощно покрай вероятно хилядите бележки и са прегряли.

# 1 567
  • при късмета
Във Фантастико е седмица на Белвита, Орео и други бисквити. За съжаление на Орео нямаше абсолютно нищо с кодове.
Иначе имам 2 кода от преди няколко дни, непечеливши. Писах им, че в правилата трябва да променят цифрата на необлагаемия минимум, и даже ми върнаха отговор с искрени благодарности, проверили и било вярно Joy шъумръ

# 1 568
  • Вестерос
И на мен така, 11 файла, последният е моят. Изглежда работят денонощно покрай вероятно хилядите бележки и са прегряли.
Да, както си и мислех, писа ли им във фб?

# 1 569
  • Сливен
Писах в фб. Но нямам отговор още.Моята бележка би трябвало да е за 4лв.Няма да издавам информация ,не ми е служебна пощата .

# 1 570
Издавате, не издавате информация, сигнал трябва да се подаде задължително! Не пренебрегвайте и не омаловажавайте нарушение на закона!

# 1 571
  • Сливен
Отговориха ми-Здравейте, Г-жо. Веднага ще направим проверка по Вашето съобщение и ще Ви информираме моментално за резултатът от нея. Дотогава Ви молим да изтриете полученото съобщение, като ще се свържем с Вас веднага, щом имаме резултат от проверката. Благодарим ви, за обратната връзка.

# 1 572
Звънях им сутринта преди 9:00 по телефона, но не ми вдигнаха. Сега съм на работа, ще пробвам пак след малко.

# 1 573
Не го трийте докато не подадете сигнал! Това е доказателството за тяхното нарушение...

# 1 574
  • при късмета
Ама разбира се, като помолят да се изтрият имейлите, всичко е наред. И са сигурни, че всички ще го направят. Това е изтичане на много сериозна информация и трябва да си понесат всички последици

Общи условия

Активация на акаунт