Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 874
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 545
# 1 546

И тук има хора с по няколко награди, спечелили с имената на цялата рода. Пуста алчност!

# 1 547
Мен естествено ме няма. Като цяло в тази игра се качваха огромен брой снимки,които не отговаряха на зададената тема.В следващият период очаквам да е същото.

# 1 548
И мен ме няма. Не знам кога ще участвам пак, защото не ми се пращат снимки за Свети Валентин.

# 1 549
  • София
Има като моето име, но нямам уведомление. Някой уведомили ли са го?
Ще взема да си върна моминското име, то беше толкова рядко срещано, че все го бъркаха, а сегашната ми фамилия е в топ 3 на тай-срещаните фамилии в България.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 09:44 от gurgolina

# 1 550
  • Телиш/Плевен
И мен ме няма, но май това не е окончателният списък. Пише, че ще има още награди от журито или поне аз така разбрах това:
Скрит текст:
Иначе сестра ми печели и се радвам много за нея. Heart Eyes

# 1 551
Аз печеля

# 1 552
  • Вестерос
ХОРА,
Скрит текст:
какъв проблем с тессерум установих.

Снощи през ноща съм получила 27 прикачени файла- служебни бележки. Които установих с какво да ги отворя и видях, че са ми пратили служебните бележки на 27 човека! С всичките им данни... Тъкмо се свързах с тессерум. Да напиша ли на кой имам, ако си я търси да му я пратя?

Нарочно е в скрит текст

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 09:58 от Tiffany А

# 1 553
  • ЛОВЕЧ
ХОРА, какъв проблем с тессерум установих.

Снощи през ноща съм получила 27 прикачени файла- служебни бележки. Които установих с какво да ги отворя и видях, че са ми пратили служебните бележки на 27 човека! С всичките им данни... Тъкмо се свързах с тессерум. Да напиша ли на кой имам, ако си я търси да му я пратя?

Това е ужасно, как може да допуснат това

# 1 554
Взех си книгата от Розали
Скрит текст:

# 1 555
Ужас...тия от Тесерум не са в час... :/

# 1 556
  • Вестерос
Важното е, че се свързаха с мен и ще оправят нещата. Аз няма да издавам информацията, тъй като ми е и на служебната поща, което е защитена от закона да го наречем така.

# 1 557
Въпросът е дали не са пратили информацията и на други хора. Това е сериозно нарушение, а уж навсякъде ни уверяват, че данните ни са защитени.

# 1 558
  • Вестерос
Да, надявам се да не са, казаха, че почват разследване на ситуацията.

# 1 559
  • Сливен
Аз имам 32 прикачени файла но съм на работа и не мога да отворя да видя дали моята бележка фигурира изобщо.Нямам възможност да им пиша сега.

Общи условия

Активация на акаунт