Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 877
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Лясковец
Получих си кафето от Лаваца
А отговор получихте ли по имейл или директно дойде кафето?
Обади ми се един мъж преди време и ми каза че на имела ще ме уведоми къде да си пратя снимани всички касови бележки с които съм играла.

# 1 531
От една спечелена награда ми искат всички данни по лична карата - как ли пък не!
Нали само три имена и ЕГН им трябват?

# 1 532
Така е, данните от личната карта не им трябват, нито имат право да искат. А ако наградата е под стойността за деклариране, също не трябва да ти искат ЕГН. Гледам в правилата на Верея пише, че на печелившите ще се искат всички данни по лична карта, което според мен пак не е правилно. Явно не са запознати добре с ЗЗЛД.

# 1 533
  • при късмета
Данни по лична карта, не е същото като данни на личната карта. В първото ти искат и адреса все пак, освен името и ЕГНто, защото са данните по лична карта. В другото е номера на личната карта, който никой не може да ти го искат

# 1 534
Част 11. ЛИЧНИ ДАННИ

11.1. Доброволното предоставяне на лични данни (пр. имена, валиден имейл адрес, телефон, снимка, данни по лична карта като ЕГН, постоянен адрес, номер на лична карта и др.) от страна на участниците за целите на промоцията "Чуден късмет от Верея за теб" и предоставянето на достъп до информацията, съдържаща се в потребителския им профил във Facebook (www.facebook.com), e необходимо условие за участие в играта. Участието в играта предполага познаване на настоящите Официални правила и съгласие на участниците с тях. Правата на регистрираните участници в играта са гарантирани от Закона за защита на личните данни ("ЗЗЛД").

# 1 535
Освен трите имена и ЕГН , които им изпратих  ми искат още:

Според счетоводният ни отдел в служебната бележка се вписват и следните данни:
Л.К. №:
изд. на: 20.11.2011 г.  / от МВР:
адрес по лична карта:
Наградата е за миналата година, все още неполучена. Бележката ще бъде за миналата година.

# 1 536
Счетоводният им отдел да си направи справка.
Три имена, ЕГН, адрес.

# 1 537
Всичките ми служебни бележки изглеждат по един и същи начин, данни като номер на лична карта и прочие никъде не се вписват. Напоследък счетоводителите на фирмите все повече ме изумяват с незнанието си на елементарни неща. Специално формулярът за служебна бележка е един и същ.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 19:21 от Анонимен

# 1 538
  • при късмета
Освен трите имена и ЕГН , които им изпратих  ми искат още:

Според счетоводният ни отдел в служебната бележка се вписват и следните данни:
Л.К. №:
изд. на: 20.11.2011 г.  / от МВР:
адрес по лична карта:
Наградата е за миналата година, все още неполучена. Бележката ще бъде за миналата година.
Тогава счетоводния им отдел да ти изпрати основанията по които ти искат тези данни. Образците на бележките са в сайта на НАП и само супер некадарник може да си помисли, че това ще мине. Или измамник.
Кажи им, че и в КЗЛД ще сигнализираш, като им пратиш кореспонденцията

Кой е организатора? Хубаво е да се казва

# 1 539
Играта е от фейса - на Лактима Балкан

# 1 540
Играта е от фейса - на Лактима Балкан
И аз бях спечелила очила от тях.Дори ми искаха да им изпратя личната карта сканира.Аз отказах.Дори се поскарах с тях малко.Предоставих им само егн.А по прицип те плащат данък.

# 1 541
Тези днес щяха да публикуват, но още няма списък... https://wowyourphotos.myshopify.com/pages/contest

# 1 542
Сигурно още се затрудняват със снимките кой да изберът😀😀😀

# 1 543
Преди време от игра във фейса на Олимпус спечелих престилка и ми искаха ЕГН, но аз естествено отказах. Казах им да дадат наградата на друг. Някой организатори направо се излагат за такива дребни награди да събират лични данни.

# 1 544
Petia Kageyama, ужаааас! Понеже реших да проверя печелившите, а ми беше по-удобно в сайта и ми се запълни окото бързо, бързо,  но кой да провери останалите подробности...😃

Общи условия

Активация на акаунт