Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 832
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Не съм играла и не съм потърпевша в Тесерум, но все пак мисля, че всички които са получили дори и на един човек личните данни трябва да подадат сигнал в КЗЛД. Докато не почнем да си търсим правата, никой няма да ни взима на сериозно и такива грешки ще продължат да се случват.

# 1 621
  • при късмета
А най-лошото е, когато явно нарушение/ нередност/ или направо престъпление е пред очите на толкова много хора и никой не реагира или сигнализира. Точно по този начин всички са се научили, че ще им се разминават горепосочените. Или с оправдания, на които само идиот би се вързал. Че и нахални бе, много ме ядосаха

# 1 622
  • Вестерос
Не знам какво сте получили, но аз лично говорих с един човек 2 или 3 пъти, беше много притеснен и учтив.

# 1 623
В Тесерум и аз получих служебна бележка.Но пише дата на издаване 22.01.2019г
А сумата е от миналата година.
Сега кога трябва да я подам тази или следващата година?
Дата на издаване и дата на получаване са две различни неща. Бележката е издадена през 2019 г., но трябва да пише и кога е получена наградата. Вижте пак и според датата на получаване на наградите се декларира.

# 1 624
Аз никога не съм регистрирала касови бележки в Тесерум, само мъжът ми регистрира,,но не са му искали данни никакви.За такива смешни суми от по няколко лева не разбирам,защо трябва да се декларират.

# 1 625
  • София
Имам много нахално писмо от Тесерум Wink Едва 0,3 % от потребителите им били засегнати от грешката им и това не пораждало значителни последици Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти защо не им каза, че КЗЛД може да прецени това, не те. И един случай да е на изтичане на информация, с а в нарушение. Аз ако съм на теб и този им бисер ще изпратя на комисията

Ма Ко, този път май ще пиша, където трябва Wink 70 човека са засегнати, според писмото им и това не представлявало заплаха Sad

# 1 626
  • София

Уважаема Г-жо,                   

Вие получавате това писмо във връзка с изпратено от нас писмо, което трябва да съдържа Вашата служебна бележка за получени суми от приложението TESSERUM за 2018 г.

За съжаление, поради технически проблем в системата за изпращане на служебните бележки, Вие сте получили повече от една служебна бележка. Освен Вашата служебна бележка, в гореспоменатото писмо, Вие сте получили и служебни бележки, издадени на други наши потребители.

За наше най-огромно съжаление Ви информираме, че също така е възможно Вашата служебна бележка да е била изпратена до няколко наши потребители. Проверката, която направихме ни показа, че броят на засегнатите потребители е 70, което представлява по-малко 0,3% от всички потребители на TESSERUM.   

Независимо, че съгласно Европейския регламент за защита на личните данни, случаят представлява събитие с изключително нисък обем от гледна точка на данни и  субекти на данни и не  поражда риск за правата и свободите на Субектите на данни, искаме да Ви поднесем нашите най-искрени извинения за създалата се ситуация и да Ви информираме, че сме преустановили изпращането на служебни бележки и сме взели всички възможни технически и организационни мерки, така че подобен технически проблем да не се повтаря. .

Нашата молба е да изтриете писмото, което сте получили от нас в ранните часове на 25.01.2019 г., като ние ще имаме грижата да Ви изпратим Вашата служебна бележка в ново писмо, като Ви гарантираме още веднъж , че проблемът е установен и решен, и  са взети всички мерки за опазването на Вашите лични данни съгласно изискванията на Европейския регламент за защита на личните данни и нашите разбирания за етични взаимоотношения с потребителите ни.

След промени в законодателството в България, всички награди, изплатени след 01.01.2019 г ще се облагат с окончателен данък и няма да бъде необходимо да се издават служебни бележки и да се включват в годишната Ви данъчна декларация за 2019 година.

Гр. София                                                                               

25.01.2019 г                                                                           

С уважение

Гриша Пенков

Управител

Фискал Артс ООД

# 1 627
milinde, отдоли си пише: "в уверение на това, че през 2018 година е получил облагаем доход..." Това се гледа, не датата на издаване.

Игра с покупка на Хепи:
https://dostavka.happy.bg/bg/promotions

# 1 628
70 човека, ами ако това не е истинската цифра и са 700 или 7000? Уж за успокоение само 70 човека, че малко ли са?

# 1 629
  • sofia
Не съм теглила приложението и аз, но си търсете правата хора! Този последния мейл изглежда "да пометем на*каното малко".

# 1 630
  • Вестерос
Да се посмеем малко
Скрит текст:
из тези 70 са и двама Смилянови и една Джарова Grinning

# 1 631
  • Телиш/Плевен
Дори един човек да беше, пак не е оправдание. Откъде могат да гарантират, че и този един не би злоупотребил с получените данни, камо ли 70?! Rolling Eyes

От Фейсбук и Инстаграм съм печелила няколко пъти, но като цяло там шансът е наистина малък.

# 1 632
  • Вестерос
To реално само един е със 70 бележки, с неговите данни и на още 69 човека. Но все пак...

# 1 633
  • при късмета
Те и с данъчния закон изобщо не са наясно. За миналата година искат данни и издават бележки, а не трябва, но за тази имало промени с които нямало да се издават бележки и да се декларира. Ама всичко им е на обратно, бездарници 

# 1 634
  • София
Гарантират, че проблема е установен и решен, а гарантират ли, че данните Ви не са попаднали в ръце на хора, които могат да злоупотребят с тях? Ясно е, че са притеснени много са сгрешили.

Общи условия

Активация на акаунт