Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 842
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 605
И в инстаграм печелят едни и същи и съм сигурна, че се забелязва от участващите. Със сигурност има някаква измама, но не знам дали от страна на организаторите или спечелилите или от двете заедно.

# 1 606
Има едно нещо, което знам със сигурност - когато играта е за козметика на определени марки, обикновено печелят блогъри/влогъри. И това не е честно, защото компаниите би трябвало безплатно да пращат козметика на тези хора, а не да организират игра, да привлекат няколкостотин участници и накрая да дадат наградите на хората, които ги рекламират.

# 1 607
  • Карнобат
И аз се замислям дали няма картели между някои организатори и участници.То просто ти се набива на очи едни и същи,които играят и печелят.Чак пък такъв късмет и аз играя ама не печеля постоянно.

# 1 608
В Тесерум и аз получих служебна бележка.Но пише дата на издаване 22.01.2019г
А сумата е от миналата година.
Сега кога трябва да я подам тази или следващата година?
Тази година се декларират, а чужди бележки получи ли или само твоята беше ?

Аз пък нищо не съм получила от Тесерум

# 1 609
  • ЛОВЕЧ
Тази година се декларират, а чужди бележки получи ли или само твоята беше ?

Аз пък нищо не съм получила от Тесерум
Не сте си попълнили данните за издаването на такава верояно и затова.Вижте в сайта им има информация

# 1 610
Често наистина печелят хора със десетки коментари,и като видя такива печеливши удрям по едно коментарче на играта,наскоро все ми се набиваше една жена с моята фамилия която оставяше по 30-40 коментара в игра,тя пък взе че ме блокира,явно гузен негонен бяга.
Знам я въпросната госпожа във всяка игра участва с безброй много коментари,но за съжаление не е само тя.

# 1 611
И аз съм печелила, но не в игри с много коментари. Вчера се записах в игра на сайта Додис - питат "кой е любимият ви продукт, закупен от нас". По-голямата част от участващите не са закупували нищо от тях, според мен, не е честно да зачитат тяхното участие.
Имаше подобна игра на Филорга във ФБ , но да се качи снимка на любимият продукт от марката, е познайте печелившите какво бяха направили ... бяха дали линк към продукти на марката.Не знам как се избират така печеливши , които на са спазили условието . Отговориха ми ,че са избрали на случаен принцип , то случайният принцип пак включва спазване на условието на играта.

# 1 612
Аз имам доста спечелени награди от ФБ,никога не съм злоупотребявала с няколко участия!Просто си е на късмет! Софиямел не ще да ми даде награда и тва е....цялата улица уредих с по 3 пакета брашно Joy

# 1 613
Дата на издаване и дата на получаване са две различни неща. Бележката е издадена през 2019 г., но трябва да пише и кога е получена наградата. Вижте пак и според датата на получаване на наградите се декларира.

# 1 614
  • София
Имам много нахално писмо от Тесерум Wink Едва 0,3 % от потребителите им били засегнати от грешката им и това не пораждало значителни последици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 615
Щом от форума поне 5-6 човека писаха, според мен се оплачете някъде. Все пак не са изтекли техните данни, те са спокойни (тези от Тесерум). Добре, че не си дръпнах тъпото приложение, чудех му се, но ми се видя много измислено и измамно.

# 1 616
И аз още нямам бележка от Тесерум, но дори и 0,00001% да са засегнатите все пак има такива.

Относно фейсбук игрите, аз също съм печелила доста от такива. Наскоро спечелих на щерката ботуши, по Коледа една дрънкалка, календар бях печелила миналата година по това време и други дреболии. Но си играя от моя профил с по един коментар, така че всичко си е до късмет. Естествено, че има и злоупотребяващи, но няма как.
За козметиката също съм забелязала , че масово я дават на влогъри.

# 1 617
  • при късмета
Имам много нахално писмо от Тесерум Wink Едва 0,3 % от потребителите им били засегнати от грешката им и това не пораждало значителни последици Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти защо не им каза, че КЗЛД може да прецени това, не те. И един случай да е на изтичане на информация, с а в нарушение. Аз ако съм на теб и този им бисер ще изпратя на комисията

# 1 618
  • Вестерос
В сряда съм свободна и ще пусна сигнала.

За фб печеля периодично там, последно онзи ден, преди това една керамична тава. Печелила съм ваучери разни, на радио енерджи фитнес гривна, 100 лв от Алесса преди 4,5 години

# 1 619
  • ЛОВЕЧ
Аз бих потърсила правата си по всякакъв възможен начин,ако бях засегната.По новите закони за защита на личните данни те подлежат на санкция дори при една такава грешка,а те са изпратили най-малко на 32 мисля беше от тук написалите потребители имена и егн.Това си е разпространение на чужди данни на ..... незнайна бройка потребители!

Общи условия

Активация на акаунт