Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 821
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 650
Не знам дали е пускана тази игра,но сега ми попадна в Инстаграм :
https://www.instagram.com/p/BtDvfQtD9Am/?utm_source=ig_share_she … hid=1hhq3k1k47m66

# 1 651
😂С моя късмет и урната да напълня само с мои талони, и само един да има на друг, пак няма аз да спечеля 😂Но, ако имам възможност ще участвам.

# 1 652
В квартален магазин пуснали игра на чипс. Доколкото разбрах, вътре има различни части като пъзел и трябва да се съберат на картинка. Колкото по - голяма наградата, толкова повече части се събират. Поне така ми обясни касиерката. Наградите са хубави, ама чипс много не се яде вкъщи. Имаше друга игра на същия чипс - вътре има картончета с обозначени суми от 0,50 до 20 лв, с които може да се вземе пак чипс или солети.

# 1 653
Снимах КБ в тесерум ,но през цялото време изписваше ,че не разпознава касовата бележка .Снимах друга и почна да ми изписва да проверя дали имам интернет връзка. След няколко опита ми изписа ,че съм достигнала дневния лимит от 6 КБ ... а реално би трябвало да е приело само 1 .

# 1 654

Дневният лимит не беше ли 50 КБ?  newsm78 newsm78

# 1 655
Момичета, следя ви редовно и благодаря за информацията. Не мога да се похваля с много печалби...само 30лв. от НЛ.
Има ли спечели от играта dnevno.bg?

# 1 656
В Кауфланд ще се включа за спорта и без това често пазаруваме оттам. Колата я имаме, почти същата, а половинката отсече: "ааа, проблемния модел", но и двамата се съгласихме, че на харизан кон зъбите не се гледат Smile

# 1 657
  • София
В Кауфланд има орео на промоция по 1,55 лв., не печеля (4:0), но не се отказвам, след като спечелих телефона от минала им  игра Simple Smile

# 1 658
  • София
А къде ще е точно новият магазин на Лили, нещо не можах да се ориентирам в гугъл?
В сграда1 на новия комплекс до Декатлон Витоша срещу Бизнес парка в Младост4(кажи го"Камбаните")

Мерси, мисля, че се сетих.  bouquet

# 1 659
Момичета,получихте ли възглавниците от Ментос?

# 1 660
Аз още не. От първата седмица чакам.

# 1 661
И аз не съм я получила.

# 1 662
Добро утро и  от мен. Видях в квартален магазин промоция на Барни - при покупка на 3 десерти, получаваш детска книжка, като подарък.

# 1 663
Сега видях, че сме събрали 7 капачки за чаша на Кока Кола. Знаете ли в кои магазини мога да ги разменя?

# 1 664
  • Пловдив
Дърпах късметчета на Верея и ми даде участие за ваучерите и забелязах, че  г-жа См...ва е с чаша.
П.С:Чакам си наградите от Чупата и възглавницата на Ментос.

Общи условия

Активация на акаунт