Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 896
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Телиш/Плевен
В Инстаграм написаха, че ще ги качат тази вечер в сайта:
Скрит текст:

Е, явно ще е утре.
https://wowyourphotos.myshopify.com/pages/contest
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 23:26 от Лале в дъжда

# 1 486
Книгата ми от Розали вчера дойде.

# 1 487
Моята книга трябва днес да дойде. Надявам се да ми хареса.

# 1 488
С булпост ли идват книгите? Имам смс от тях, изпращач, че е СББ медия. Друго май не чакам.

Заявих и аз служебна бележка от Тесерум...пак ще коригирам. 😒 За първи и последен път подавам декларация толкова рано и то за едни 2 лв нямаление. 😑

# 1 489
Да, с тях. СББ медия са, да.

# 1 490
  • при късмета
Някой може ли да ми даде линк на тесерум, където са обявили, че всеки трябва да си поиска бележката?

# 1 491
Добро утро, включих се по веднъж в Белвита и Орео, без успех. Нещо нямам желание да продължа. От наградите ми остана само някаква козметична процедура да направя, не очаквам нищо друго. Пълна скука. То аз май и почти не участвам. Декларацията мисля да подам до края на месеца.

# 1 492
# 1 493
Някой може ли да ми даде линк на тесерум, където са обявили, че всеки трябва да си поиска бележката?
https://www.tesserum.bg/nagradi

moni-m, писали сме заедно. 😁

# 1 494
Нямам награди за двклариране ама така като чета ... В тесерум имам спечелени 2 лв. трябва ли да ги декларирам ?

# 1 495
  • при късмета
Благодаря!
Приемното време на Аксаков е само в четвъртък. Днес няма да мога, но дано успея другата седмица, че много станаха въпросите

# 1 496
  • София
ДМ скаути за маска за лице.
https://business.facebook.com/dmBulgaria/app/1533104653670377/

# 1 497
От Булпост и аз имам смс. Дано ми хареса книгата.

# 1 498
  • софия
Мислех да пиша лично съобщение, но предполагам има повече от един заинтересован. Показвам с лоши снимки как да проверите дали някоя фирма е подала данни в НАП за вас като задължено лице. Но ще повторя, че ще почнат да качват тази информация след 1 февруари.

Влизате в профила си от там с ЕГН и ПИК, после цъкате на вашето име и излизат услугите. Предпоследната е търсената:

Извинявам се за лошите снимки, но снимах екрана на лаптопа. Нещо съм забравила как с PrtSc се прави скрийншот.
Скрийн щот: след PrtSc се отваря Paint, контрол в (пейст) и се записва  като снимка.
В новата версия на сайта може направо paste, без запазване преди това, в прозореца за снимка.
Благодаря, Silveti! Аз попълних, подадох, че и данъка платих, но ще проверя.

# 1 499
Хорааа, получих съвсем изненадващо кутия на Нивеа. Изобщоне бях погледнала от печелившите ли съм, най-накрая и аз спечелих нещо! Минавам само да се похваля Grinning

Общи условия

Активация на акаунт