Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 810
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз се отказах от Орео, понеже не ми се играе за тениска - имам доста рекламни, даже сигурно имам необличани. А също и суичъри - от Сникерс и от Скитълс.

# 1 681
  • София
Очаквах лесно да се печели в Орео, както предните 2 години, нооо 2:0 за тях...
Добре, че сте писали тук, че сте спечелили, че се отчаях и помислих, че не пуска награди.

Обикновено разбираме за техните игри поне месец след началото, а сега много рано.

# 1 682
# 1 683
Очаквах лесно да се печели в Орео, както предните 2 години, нооо 2:0 за тях...
Добре, че сте писали тук, че сте спечелили, че се отчаях и помислих, че не пуска награди.

Обикновено разбираме за техните игри поне месец след началото, а сега много рано.
5:0 Disappointed Relieved Мрън - учудващо бързо намерих опаковки с кодове този път

# 1 684
  • София
При мен никъде нищо Sad

ЕСЕ

😂

Тифче, ако спечелиш къщата, да ме поканиш! Grinning Joy

# 1 685
И аз регистрирах няколко кода Орео, но нищо не спечелих. Само една свещичка спечелих от форума.
Да попитам за домакинския панел късно ли е някой да ме включи ☺

# 1 686
  • София
И аз регистрирах няколко кода Орео, но нищо не спечелих. Само една свещичка спечелих от форума.
Да попитам за домакинския панел късно ли е някой да ме включи ☺

Здравейте, пишете ми на лични за домакинският панел Simple Smile

# 1 687
  • у нас
И при мен нищо от Орео. Исках един суичър, ама явно ще си остана без него.
И при Белвита същата работа. Поне обичаме бисквитите, ама да бяха малко по-щедри. Grinning

# 1 688
И при Белвита същата работа. Поне обичаме бисквитите, ама да бяха малко по-щедри. Grinning
Все едно аз съм го писала Laughing

Момичета възглавничките на Ментос, според мен "още не са тръгнали към нас", някой ако има телефони, давайте да ги попритесним, моята е от 10.12.2018, а още ни вест, ни кост.
Няма да питам за Чупа чупс дали сте получили нещо, знам че при тях по-бавно стават нещата Laughing

# 1 689
Честито на спечелилите! Поне някой да има късмет.

# 1 690
https://m.radioveselina.bg/games/parola-lubov-18360
Има подобна игра и в радио Витоша, само че трябва да се оставя любовно послание в ефир и да притесняват половинките ви.
https://m.radiovitosha.com/games/napravi-svoeto-objasnenie-v-lub … -na-radio-vitosha

# 1 691

Това като го видях много се смях Joy

# 1 692

Момичета възглавничките на Ментос, според мен "още не са тръгнали към нас", някой ако има телефони, давайте да ги попритесним, моята е от 10.12.2018, а още ни вест, ни кост.
Няма да питам за Чупа чупс дали сте получили нещо, знам че при тях по-бавно стават нещата Laughing
Току що получих съобщение от Спиди, нещата от Чупа пристигат утре

# 1 693
  • София
...
В кое теглене спечелихте?

# 1 694

хахах и аз сега получих смс  - УтЕпаха ме този път, аз спечелих последното теглене

Общи условия

Активация на акаунт