Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 85 975
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 885
# 3 886
Ми, Ян, нещо мноо минорно взе да става, крути мерки трябваше да се вземат Laughing

# 3 887
Ами Иса не знам , пил съм 7 , 10 и 15 г Плиска. Най хубава е 15г , поне на мен ми допадна. Може вкуса на Плиска да не ти харесва...по принцип.

Ай понеже кика черпи пури аз едно вино..ще налея

Скрит текст:
Wink

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:42 от Khal_Drogo

# 3 888
  • Euskal Herria
Яна , не го е разпалила , продължава да го подклажда...вече умишлено май....хем изрично я помолих да не го прави.
Е, хубавото си е хубаво! Не може да се отрече. Ама ако ти се разхлопва сърцето, прескачай постовете Simple Smile.

# 3 889
А, не! Пурите само с виски, кво тва вино!?!?!?!?!

# 3 890
  • над кукувичето гнездо
Напълно е възможно да е вероятно плиската да не е моето. Май ще се концентрирам върху вноса. Моят човек на връщане от америчко на безмитната попаднал на промоция на курвоазие и взел за тъщАта!, та си облизахме чашките. И сега си търся нещо по-бюджетно, но прилично на вкус.

Кики, си муцка голяма! Heart

# 3 891
Курвоазие не съм пил , но Арменяк да , определено не е като Плиската.
И понеже никой не мъ отрази че ви пуснах фотка....нема да участвам в календара. Хау

Кико , не моа тъ уцеля кога какво...тва вино си беше само за мен. Взех си го. Ай сега пури на...сухо.

# 3 892
Е, как да не те отразихме? Аз кат една видна столична кифла те отразих с НЕ на виното и пурите Joy

# 3 893
  • Euskal Herria
Фотки - Джу определи изискванията за календарЯ. Трябва да добави и поне час престой на показа в спама, че обстойно да се обсъди "за" и "против" кандидатурата. Wink

# 3 894
  • над кукувичето гнездо
Е, то, като пускаш снимки, бий барабана първо.

Аз пиша, трия, пея зайченцето бяло и водя борба за приспиване. Половината постове ги чета със закъснение.

А арманяка*** става. Днес съм вдигнала мерника на 5-годишния, тука се намира ена бутилчица, та да видим.

# 3 895
Е немам такива...кат за изискванията на календара.

# 3 896
  • над кукувичето гнездо
Значи, с лана в строй и към снимачницата.

# 3 897
Кат казвате Лана, нещо се губи цял ден... съмнителен ми е

# 3 898
В редица по двама или в колона по двама...? Wink

Кико ей тва е кифла...ти де съ буташ. Ама от най големите кифлъоци.

Лана е пак...в пощата. Гаранция.

Бия барабана..ДАН , ДАН , ДАН.. пускам единствената си снимка дето що годе се доближава до критериите на пустия му календар.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 15:13 от Khal_Drogo

# 3 899
  • Варна
Значи... имам близка приятелка, всъщност най-близката ми приятелка, с която трябваше да пием кафе днес следобед. Уговорката е на кантар още ама ако стане, ще отнесе такова конско, че свят ще й се завие. Много мразя да правя уговорки от два дни, да напасвам нещата с работата и детето и след като уредя всичко за да си освободя време, да ми се сервира промяна в плановете два часа преди уговореното време.

Общи условия

Активация на акаунт