Великобритания - Тема 77 Зимно Пролетна

• 45 032
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, какви съдове за готвене ползвате и от къде ги купувате?
Трябва ми най-вече тава, но да не е тефлонова или керамична. Имам стъклена, но е малка, а аз искам голяма.
Помагайте, моля!

Имам голяма стъклена от Асда.

От Лидл също много купувам посуда за готвене. Ако е нещо конкретно, поръчвам онлайн.

# 616
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мони тази е моята голяма, от Амазон е https://www.amazon.co.uk/EXTRA-42X31CM-STAINLESS-ROASTING-Prima/ … S5BAHKWBH04JAEZ3D

https://www.amazon.co.uk/dp/B000YJ9FVW/ref=sspa_dk_detail_0?psc= … a117-21989eb7a689

Иначе аз имам още три, които ми вървят с готварската печка и са доста големи и удобни.

Съдове сме купували и от Lakeland, не се сещам от къде още Wink а може и в Икеа да видиш.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 14:55 от Илейн :)

# 617
  • UK
Съдове купувам от ТКМакс, там винаги има.

# 618
  • Оптимист по принуда
Само от ТК Макс.

# 619
  • Leeds, UK
Аз си взех бяла емайлирана като на баба 😁 от Теско

# 620
  • Лондон
CM,  ние получихме в рамките на същия ден, след около два часа, но това беше преди няколко седмици.

Тия дни подавахме за децата и нещо снимкиъе не бяха ок, та сега чакаме да видим кога.

Много ми е странно, че на колежката ми португалка, която е тук от 20 години пусна апликация и и искат документи proof of residence от 2013 насам. Нямам обяснение как на мен не ми искаха нищо допълнително, а на нея и искат. Беше написала нешънъл иншуранса с малка буква, не знам дали това е светнало като проблем?!

На мен също ми поиска документи за от 2013 насам, снимах P60 форми като луда, имам номер на апликацията, но не и решение. Отне ми 90 минути и ми коства много нерви, всико се случва през работно време... Сега трябва и за детето да правя, в негово присъствие, софтуерът снима и сканира лицето в движение... това след 16 години в страната и абсолютна прозрачност на присъствие, доходи, данъци и др.

# 621
Мони тази е моята голяма, от Амазон е https://www.amazon.co.uk/EXTRA-42X31CM-STAINLESS-ROASTING-Prima/ … S5BAHKWBH04JAEZ3D

https://www.amazon.co.uk/dp/B000YJ9FVW/ref=sspa_dk_detail_0?psc= … a117-21989eb7a689

Иначе аз имам още три, които ми вървят с готварската печка и са доста големи и удобни.

Съдове сме купували и от Lakeland, не се сещам от къде още Wink а може и в Икеа да видиш.
Много ти благодаря, отивам да поръчвам.
Но ще проверя и какво има в ТКМакс, за там изобщо не се сетих.

# 622
  • UK
Не мога да вляза в сайта да си изпратя документите, дава ми грешка и това е. Някой успял ли е да подаде документи наскоро? Аз се опитвам да си продължа апликейшъна, който започнах преди една седмица, но не ме пуска и това е.

# 623
  • Leeds, UK
Да не е нещо във връзка с паспорта? Или е претоварен сайта може би. Аз се каня тия дни да се пробвам също от на мъжо телефона.

# 624
  • Истински се вижда само със сърцето.
МГМ обади им се по телефона. Аз когато го правих бях объркала нещо и веднага ме насочиха.

# 625
Не мога да вляза в сайта да си изпратя документите, дава ми грешка и това е. Някой успял ли е да подаде документи наскоро? Аз се опитвам да си продължа апликейшъна, който започнах преди една седмица, но не ме пуска и това е.

Аз преди няколко дена. След около 20 невалидни опита. Не им е много интуитивен сайта.
Аз получих статут.[5 дена] Чудя се защо имената са ми написани на кирилица Simple Smile Дано ако се наложи да доказвам право на пребиваване и работа да има кой да разчете имената ми на български Simple Smile Trollface

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 18:23 от СМ

# 626
  • UK
Най после преди малко ме пусна, но сега имам друг проблем. Искат да им доказвам, че съм била тук не само 2013/14, ами и 2015 и 2016. Сто пъти им звънях да си оправят информацията, и още не са. Заради една грешка в НИНа ми от старата работа, те нямат никаква информация за мен до миналата година. Утре пак ще се обаждам да се разправям. При мен просто нищо не става лесно, ако може да стане трудно. На всичкото отгоре не става от моя телефон и трябва да моля приятеля ми за неговия, та трябва да го чакам да се прибере от работа, и се боря и с тъпия им сайт, който днес за пръв път ме пусна. Ама ще ги преборя, де, не ми е за пръв път да ме мотаят.

# 627
С приложението за андроид си направихме само ID чека. Същинското кандидатстване беше през лаптоп.

# 628
Аз пък не мога да мина сканирането на лице. Пробвах на вън, на по-ярка светлина, на бял фон и каквото още се сетих и все не ще

# 629
  • UK
Мен ме пуска от айфона в сайта им, сайта изобщо не зарежда, само ми показва синя страница и надписа гов.ук и това е.

Общи условия

Активация на акаунт