Великобритания - Тема 77 Зимно Пролетна

• 45 023
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Мен ме пуска от айфона в сайта им, сайта изобщо не зарежда, само ми показва синя страница и надписа гов.ук и това е.

Не показва ли  you are in a queue или нещо такова?
Web приложението работи по-добре на компютър, аз първоначално продължих през телефона, но например не ми откриваше пощенския код и после се прехвърлих на компютър и продължих през компютъра. Открих им бъгове (сериозни) и се свързах с тях да обсъдим, приеха го добре - учудващо. Определено работят по отстраняването на проблеми, но според мен са много много натоварени и изобщо не са подготвени за наплива от апликации.
Можеш да пробваш на chrome през телефона, ако иначе със сафари не работи например.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 17:39 от СМ

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз пусках през Ай пад, много добре вървеше, в началото ми изписваше, че съм на опашка, после влезнах в системата без проблем, със снимката също нямаше проблем. Но може наистина сега заради натоварването да е така. Аз пуснах първият ден в който отвориха официално схемата.

Личната ми карта се върна нормално Simple Smile. Сега се чудя август когато пускам пак, дали ще трябва да я пращам след като вече имам пресетъл... ще звънна да попитам май, когато му дойде времето.

# 632
  • UK
Не става, само син екран и надписа отгоре, никакъв друг текст не зарежда. Може би ми е твърде стар телефона, 6S+ и не съм го ъпдейтвала отдавна, защото много хора казват, че старите им телефони се забавят много след ъпдейти, а нямам желание да купувам нов скоро.

# 633
Аз пък не мога да мина сканирането на лице. Пробвах на вън, на по-ярка светлина, на бял фон и каквото още се сетих и все не ще

И на мен ми отне няколко опита. Накрая стана на стената в хола, беше мрачен ден, но тя е близо до прозорец хем не беше много тъмно, хем и не прекалено светло и нтрябваше да го държа на определено разстояние. Стената ми е в магнолия, ако има значение.

# 634
Здравейте, момичета! Може ли да препоръчате адвокат който се занимава с дела за попечителство , в Лондон по възможност.
Благодаря!

# 635
  • Bristol
Как върви великденската ваканция? При нас е хладно, но сухо и слънчево от няколко дни. Дъщерята успя да излезе с приятелки на някакъв фън феър. От отварянето му до към 6 вечерта са били там! Аз никак не долюбвам тези забавления.
Днес излязох с колелото с групата, с която започнах да колоездя за удоволствие. Едно време ми беше супер с тях, сега нещо бавно ми идваше, даже се притесних, да не ми стане студено 😂 🤣 Но все пак успях да отметна 30 мили, да мушна едно парче кейк, да изпия едно кафе и да събера клюките Wink

# 636
  • оттам, откъдето започва България
Merry, харесваш ми, продължавай все така. Simple Smile

# 637
Ние си имаме детегледачка за ваканцията. Дребният с увесен нос пита защо не е на клуба, на който се чудехме дали да го запишем😂Хем е доволен, че има кой да го му угажда за всичко и да го лигави, хем вече се побърка от скука с баба си😂 При нас възрастните - все същата скука с малко проблеми по работните места. Чакам си лятната ваканция, но ми се струва, че има цяла вечност до тогава...Даже нямам настроение за боядисване на яйца.

# 638
  • Bristol
Моят син също много харесваше детския клуб през ваканцията. Дори да имаше кой да го гледа, го записвах поне един ден в седмицата да ходи, за да миряса Simple Smile Дъщерята обаче не беше фен на клубовете и ми беше проблем какви гимнастики да правим през ваканциите, с баща й и други майки се редувахме  Sad

И аз купих билети за август месец от Бирмингам с Райън, благодарение на дискусията тук Simple Smile Но още се чудя, какво да правим в България, само за 10 дни ще сме там с дъщерята. Някой има ли лични впечатления от яз.Доспат или Батак? Май морето ще го пропуснем, нещо не много далеч от София уж търся, въпреки че Доспат не е толкова близо.

# 639
  • оттам, откъдето започва България
Merry, това място ми изглежда много красиво: http://romantika-bg.com/

# 640
  • Bristol
Дидка, мерси, наистина хубаво изглежда!
Аз и от към активитис ми е интересно, коя отправна точка ще е по-добра за колоездене, кану и разни планински пътеки. Ще трябва да поровя в Бг маммата Simple Smile

# 641
Здравейте , има ли в Англия детска кухня? Имат ли такава практика ?

# 642
Здравейте , има ли в Англия детска кухня? Имат ли такава практика ?

Не, поне аз не съм чувала. Няма и кой знае какъв избор от готови пюрета.

# 643
  • България моята родина
Здравейте отново.
Пак идвам с въпрос.Успяхме да стигнем и до бърза помощ,тей като писмото от личния за среща с педиатър дойде за 15.05.От там ни назначиха ЯМР и ЕЕГ.Само,че мен ме притеснява,че много се бавим-става въпрос за гърчове по време на сън.
Въпросът ми е има ли вариант да си пусна изследванията на частно да платя и после да ида при докторите отново.Вчера ходих за пореден път и докторката каза,че системата била такава и не ставало.И че имало къде къде по-болни деца и случаи и ще пробвали да станело по-бързо,но още няма свободен час дори.
А за да си тръгнем за БГ ще ми отнеме поне месец предизвестие от работа квартири и всички подробности и вече сме тотално откачили.Извинявам се,че ви товаря ако някой може да даде някакво инфо ще съм благодарна.

# 644
Разбира се, винаги може да отидете на частно, но се пригответе за сериозна сума за плащане. После може да отидете и на часа при лекаря даден ви по NHS. За съжаление, наистина се чака с месеци за специалисти и изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт