Великобритания - Тема 77 Зимно Пролетна

• 45 017
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Я ми кажете, моля, паспортите на децата мога ли да подновя само с пълномощно от мъжа ми, без да присъства? За Бг питам. А ако ходим да ги подновим в посолството, искат ли предварително записан час? Моят и на децата изтичат през пролетта на 2020 и дотогава няма да успеем да се приберем и четиримата и се чудя какво да правя.

# 106
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка ти за голямата ти дъщеря правили сетъл статус първо или подаде за натурализация сега.

# 107
Ронка ти за голямата ти дъщеря правили сетъл статус първо или подаде за натурализация сега.

На нея освен натурализация, друго не съм правила. Така се случи, че и двамата с ММ взехме сетълд ин и пуснах писмата заедно с нейните документи. Но и още нямам отговор от тях, то и процеса онтнема до 6 месеца. Та са получили формата ококло Коледа.

# 108
  • UK
Дежи, на сайта на посолството може да провериш за час в посолството. Преди три години ходихме без час, тези със запазен час бяха с предимство разбира се,но сега незнам дали без час ще те пуснат. Ако тук подадеш, ще чакаш 90 дни да пристигне  новия паспорт,да не планувате пътувания.
 Казаха ми, че доста са подобрили сайта и системата на посолството, провери онлайн.

Момичета, трябва да закарам колата да и видят реглажа на гумите, но ми изхврънка от главата как е на английски.

# 109
  • Оптимист по принуда
От близо 9 години сме тук и ми е свито с това кандидатстване. Не знам защо. Притеснява ме, че последните години си бях вкъщи да гледам малката.

# 110
  • UK
Благодаря GreenP, ще погледна.
Деми, мисля, че няма за какво да се притесняваш, бях чела някъде, че няма да е от никакво значение кой какви доходи, приходи, данъци и т.н. имал.

# 111
  • Оптимист по принуда
Дано, Дежи. Аз работих 2 г като дойдохме и забременях. От 2013 до мин.г. не съм работила.

# 112
Деми, не е нужно да си работила. Важното, за да стане лесно е, все пак да има някакви записи за тебе. Дори и детски, лични лекари и подобни. Това не е този тип статус, който беше едно време и все коментираха разни приключени години и подобни.

# 113
  • Оптимист по принуда
Мерси, Салсиша. Ха дано. Grinning

# 114
И на нас ни предстои смяна на документи следващата зима и обмислям да го направим в посолството февруарската ваканция. Като цена излиза същото като да си идем до Бг и там да ги извадим, но не ми се рискува с това променливо време да пътуваме.

Деми, и аз мисля,че няма какво да те притеснява. Изискват само доказателство, че си бил в страната. За работещите лесно - справка само по НИН. За останалите - искат вече банкови сметки, доказателство за адрес, за учащите - документи от университета и т.н.

# 115
Когато получава детски, също се отразява по осигурителния номер, както и в пенсионното. То получава е образно казано де, по-скоро когато се регистрира за тях.

# 116
  • UK
 Аз никога не съм работила тук и ние ще попълване сега документите,  та да видим до къде ще стигнем.

# 117
И аз не съм работила. На моменти ми е много притеснено, но това са фактите.
GreenP,  ще стискам палци и се надявам да споделиш резултата.

# 118
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деми пишеше че дори и извлечение от банковата сметка от където ке вижда че си харчил тук ще е доказателство за пребиваване. Дано всичко е ок.
Ние с  куп проблеми по случай новата годна, дано оправим поне документите.

# 119
  • Leeds, UK
И ММ не е работил тук, но имаме обща банкова сметка, има НИН, плащам му и здравна застраховка, ходи и в колеж да учи английски и аз се надявам да минем гладко.
Четох нещо че Корбин иска нов референдум, какво става тука👀. Станаха за смях пред цял свят с това вътре-вънка.

Общи условия

Активация на акаунт