Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 046
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
https://www.amazon.de/gp/product/B0096MDJJW/ref=ox_sc_act_title_ … RK41I62&psc=1
Ползвате ли такъв ароматизатор за сушилня ?

Постоянно ползвам, но го купувам за 25 лв.Май за следващия ще поръчвам от амазон.
Как се поставя и за Миеле ли става само?

Моята сушилня е Миле, за други марки не знам дали става.

# 226
  • БУРГАС
Дано да стават, че поръчах Simple Smile и веднага обработиха

# 227
То е показано къде се пъха. Даже има в зависимост колко завъртиш, колко аромат да "пуска". Не виждам как ще го ползвате в друга сушилня! Моята е Миле и е на 3,6 г и дори за нея не става...

https://www.youtube.com/watch?v=86haoYxqKtk

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 16:04 от drago_2008

# 228
  • БУРГАС
Те е показано къде се пъха. Даже има в зависимост колко завъртиш, колко аромат да "пуска". Не виждам как ще го ползвате в друга сушилня! Моята е Миле и е на 3,6 г и дори за нея не става...

https://www.youtube.com/watch?v=86haoYxqKtk
Да като разгледах по-обстойно видях , че то си има точно място. Опитах да сторнирам чрез чата, дано успеят.Мерси все пак.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 15:26 от anita_anita

# 229
  • София
Някой знае ли какво се случва със складовите стоки в английския Амазон? Изведнъж асортимента на обувки и дрехи се сви няколко пъти. В другите раздели не съм гледала. Дали е някакъв бъг или ще го закриват?

# 230
Bobble бутилка- 5.99П.

# 231
  • гр. София
Някой знае ли какво се случва със складовите стоки в английския Амазон? Изведнъж асортимента на обувки и дрехи се сви няколко пъти. В другите раздели не съм гледала. Дали е някакъв бъг или ще го закриват?
И аз го забелязах.  Не вярвам да го закриват. По-скоро е бъг някакъв.

# 232
  • Сф
Не знаех, мерси. От редовния асортимент ли е? При брашнат и захарта ли да го търся?

Взимали ли сте бадемово брашно от амазон или някъде онлайн?
Не знам за онлайн, но в Лидъл има бадемово брашно.

# 233
  • ВАРНА
Знам,че в Амазон не се плаща с пейпал,но може да сте имали такъв казус за друг сайт :

Върнала съм дрехи към английски сайт,където съм плащала с Пейпал,но картата,от която е минало плащането сега е невалидна вече. Когато сайта нареди рефънд към Пейпал автоматично ли ще постъпят по друга регистирирана там карта или ще стоят като баланс за плащане в Пейпал. Трябва ли да пиша някъде ?

# 234
  • Варна
Парите ще идат по сметката от която е платено, няма да останат в баланса.
Картата/пластиката/ ли е изтекла и невалидна или сметката ви е закрита?
Ако е първото - нямате проблем. Парите ще се върнат в сметката и няма значение, че картата към нея е нова например. Ако е второто - имате проблем. От сайта не вярвам да се съгласят да върнат пари по нова, различна сметка. Вариант е да искате от банката на закритата сметка да ви прехвърлят парите по друга ваша.

# 235
  • София
...........
Не знаех, мерси. От редовния асортимент ли е? При брашната и захарта ли да го търся?
На този щанд
Снимката е заимствана от темата за Лидл
Скрит текст:

# 236
  • Сф
Сууупер, мерси много за инфото.

# 237
  • ВАРНА
Парите ще идат по сметката от която е платено, няма да останат в баланса.
Картата/пластиката/ ли е изтекла и невалидна или сметката ви е закрита?
Ако е първото - нямате проблем. Парите ще се върнат в сметката и няма значение, че картата към нея е нова например. Ако е второто - имате проблем. От сайта не вярвам да се съгласят да върнат пари по нова, различна сметка. Вариант е да искате от банката на закритата сметка да ви прехвърлят парите по друга ваша.

Картата беше открадната и съм я анулирала,чакам да преиздадат нова карта към същата сметка.

# 238
Сууупер, мерси много за инфото.
Не е по темата,но какво правите с бадемово брашно?

# 239
  • Сф
На режим за отслабване съм и го водят ниско въглехидратно, подходящо за десерти. В случая ще го смеся с кокосово масло, какао и канела, малко бадеми и ще го оваргалям в кокос да станат бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт