Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 991
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Сандалите от склада на английския пак ми ги дава налични. Който е "изтървал" да си ги намери пак. Аз си изпразних картата и ще почакам още малко докато ми преведат заплатата та да поръчам.

Пак да попитам за русенци, кой превозвач използват. Гледам портокал е нов превозвач с офис в града, но там се плащало с пейпал, пък аз нЕам.

може ли линк към сандалите?

# 346
Все си мислех, че поръчките от Subscribe and safe ще дойдат в 1 пратка, но не било така. Сега ми диспачват всяко нещо поотделно. Това означава, че трябва и при превозвача да ги регистрирам поотделно, нали?!

# 347
  • София
Все си мислех, че поръчките от Subscribe and safe ще дойдат в 1 пратка, но не било така. Сега ми диспачват всяко нещо поотделно. Това означава, че трябва и при превозвача да ги регистрирам поотделно, нали?!
Ако вървят с различни номера на поръчки- да, иначе не би трябвало, не знам системата на превозвача дали ще те пусне да регистрираш няколко пратки с един номер.

# 348
  • Г. О.
Здравейте. Как разбирате дали има доставка до Бг и колко струва? Например, ако си поръчам този сет https://www.amazon.co.uk/TechnoTec-Multi-Function-Diaper-Changin … ords=bag+for+baby
ще ми го  изпратят ли директно до Бг?

# 349
  • София, Манастирски ливади
Здравейте. Как разбирате дали има доставка до Бг и колко струва? Например, ако си поръчам този сет https://www.amazon.co.uk/TechnoTec-Multi-Function-Diaper-Changin … ords=bag+for+baby
ще ми го  изпратят ли директно до Бг?

Доставката се вижда колко е след като пристъпите към поръчка. За този сет на мен ми дава 11,53 лири до България, но в момента не е наличен.

# 350
# 351
  • Русе
Сандалите от склада на английския пак ми ги дава налични. Който е "изтървал" да си ги намери пак. Аз си изпразних картата и ще почакам още малко докато ми преведат заплатата та да поръчам.

Пак да попитам за русенци, кой превозвач използват. Гледам портокал е нов превозвач с офис в града, но там се плащало с пейпал, пък аз нЕам.
[/quot

Продължавам с ГабКо. Изпращат със Спиди

# 352
  • Luxemburg
Получих си кутията за хляб от склада маркирана като  acceptable състояние. Ползвана е (пробвана), понеже има 2 разреза от нож по дъската за рязане и в единият ъгъл е огъната самата кутия. Но мисля, че може да се поизправи и ще си я задържа. Много е хубава и голяма, но 100€ не бих отделила за перфектно къстояние. Имаше и следи от лепило, които успешно премахнах. Та не е като да е невъзможна за ползване. За уред май не бих се пробвала вече след сешоара, който издаваше странен шум.

# 353
  • София
Здравейте,
Моля за линк към сандалите!

# 354
  • Пловдив
Малееее,супер яко !!!
Само да можех и да си поръчам ...

# 355
  • София
Аз чак сега загрях /узрях/ за капсулите за пране Персил - тези ли поръчвате https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07BNMH6S8/ref=gbps_img_s-4_ … KL5A1OLE&th=1 и ако - то кой цвят - виждам че розовото е за цветно , но каква е разликата в нон био /син/  и в био /зелен/.
До сега не съм ползвала капсули и затова така разпитвам.
Благодаря на отзовалите се?

# 356
  • Г. О.
Благодаря ви:)

# 357
Наистина ли купувате прах за пране от амазон? Кой е най-изгоден?

# 358
  • София
Моля за помощ за юношеските номера на Under Armour. На кои години или височина отговарят YXL, YLG?

# 359
Ибда пусна линк към моите сандали, едва ли ще са ви по мярка, аз съм с мнооого голям крак. Влезте в склада на обувки и си сортирайте сандали според вашият номер на крак. Аз си бях сложила няколко заглеждани чифта в кошницата и цените им варират яко ту нагоре, ту надолу...

Общи условия

Активация на акаунт